Park yatak modellerimiz

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
Ben istedim ki herkes almış olduğu park yatağın modelini,fiyatını ve nereden aldığını burdan konuşalım.
Daha doğrusu daha önce konuşuldu ama ben burdan tekrar görmek istiyorum.
Bu ara pek bi heveslendm park yataklara
Şimdi alamasam da doğumdan sonra alıcağım ilk şey olucak inş.

yani şuraya 2 cümle yazmak,1 adet resim koymak bu kadar mı zor??
anlamıyorum gerçkten,bakıp bakıp geçenler sizi..

Ben kendi adıma bakıp geçtim çünkü park yatak almadım. :101:

Arkadaşlar bende ilk önce beşik alıcaktım. Ama kuzenim park yatak daha kullanışlı beşikten 6 ay sonra faydalanamazsın çocuk hareketlenir dediğinde park yatak almaya karar verdik.

Biz park yatağımızı kampanyalı bebek reyonundan 110 tl aldık. tavsiye ederim.

Resim koymayı bilmiyorum o yüzden gösteremiyorum yatamadığımız beşiği:)Bizimki yatmıyor mobilyada olsa yatmıcakmış ama allahtan uyguna almıştık.Ben aldıktan sonra hiç beğenmedim.Salladıkça bez yerleri çok ses yapıyor ve uyandırıyor.Sizdede öyle olmadımı?

cnm snnkini cicişler bölümnde de görmüştüm
bayıldım zaten fiyatı da çook uygun,rengi de pek tatlı.güle güle kullanırsınz inş
yeşil mantıklı bi renk olmuş
ilk bebişin mi bilmiyorum ama planlı ya da plansız 2. ya da 3. bi gebelkte cinsiyet farklılığı olursa da kullanılabilecek ortak bir renk
yoksa ben pembe hastasıyım..
kızımın herşeyini pembe alırdım,tek maaşlı olduğumuz için biraz mantıklı hareket etmek istedim

İlk bebeğimiz canım aslında mavi istedim ama sonra yeşili görünce yeşil bhiçbişeymiz olmadıgını farkettik :) va hadi bu olsun dedik alıncada çok içime sindi.

Aynen bizimde tek maaş olunca uygun fiyatlı olsun diye çok araştırdık ve bebek odası dışında yanımızda yatırabileceğimiz bu iyi dedik :)

Çoook teşekkür ederim güzel yorumların için.

bende kraft 504 aldım. Ama açıp kapatmada problem yaşıyoruz. 220tl ye almıştık hepsiburadadan indimdeydi

resim yükle butonuna basıyorsun

from computeri seçip,dosyaları seç diyorsun

pc.inden istediğin resmi seçtikten sonra çift tıklıyorsun

eklentiyi yükle diyince,direk link geliyor zaten metin bölümüne
tatlm bak bu şekilde yükleniyor
umarm düzgün anlatabildim
bu arada bnm gösterdiğim resmlerin üzerine tıkla,büyüsünleeer

Buda bizim park yatağımız oldumu bakalım:)Teşekkür ederim meoww öğrendiğim iyi oldu.Bizimki yatmıyor renk konusunda pişman oldum.ikinci oğlum olursa kullanamıcaz gibi.

Son düzenleme:

baby max 180 tlye aldık indirimdeydi.internette 250 tl.kızım için aldım renk konusunda tereddütüm olsada yapacak bişey yok aldık artık.

bende bunu beğendim sanal pazardan,ama fiyat fazla geldi . 219.
annem eminönünden daha uygun fiyata bunu alırız deyince beklemeye karar verdim.orada bulamazsam siparişi vereceğiz netten.
son ay alacağız inş. acelesi yok :)

Ebat olarak 70e110 küçük mü olur acaba?
bilgisi olan var mı?

graco aldık kızlar..kılıfı falan çıkabiliyor,yıkanabiliyor...340 peşin 380 taksitli fiyatı...umarım bebeğim rahat bir şekilde içinde yatabilir..

Hepsi çok güzeller Allah bebişlerinizi için de misler gibi uyutmayı nasip etsin ...ben de henüz almadım son aya kalacak sanırım ama ben de Kraft ı beğeniyorum bakalım kısmet :)

Ebat olarak 70e110 küçük mü olur acaba?
bilgisi olan var mı?

70 en oldukça geniş canım rahat rahat yatabiliyolar.oğlumda 70*110 du benim bunda 60-100 almayı düşünüyorum evim kuçuk ve oğlumun yatağı ve dolabı var odada.
O yüzden 60 cm en bile yeterli..70*110 u gönül rahatlığıyla alablirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…