Bebek İkinci El park yatak

Canım hangı şehirdesin bende turunvu yeşıl renk agırlıklı park yatak var ankarada ünşü bir mağazadan almıştım iki kızımı buyuttu ama malum kullanıma dayalı iki yerinde catlama var bır catlagın üstündeki plastik kırılmış ama kullanıma engel degil sadece demirlerin baglatı yerlerini kapatmak için kullanılmış düşünürsen uygun fiyata verebilirim

Sunny baby sallanabilir ayaklari var.resimde goruldugu gibi surtunmede n dilation asinma var Geri kalani yep yeni 1yil oldu alali titresim aydinlatma 've muzik ozelligi var 2 kademeli ilk 6ay yukarisi sonra asagi indiriliyor dusunurseniz whatsapp tan detay atabilirim
IMG_20150223_125556.jpg
IMG_20150223_125733.jpg

75 tl ceyha hanim cektigim yerden bask a deforme yok aldigimda donence yerine oturmuyordu bizde tamire vermedik birde donencesi yok sifir ayarinda yatagi ile beraber 80 dusunuyorum

Teşekkür ederim canım.ihtiyacı olan biri için alcam.ben kırıkkaledeyim burdan bulursam iyi olcak.sana hayırlı satışlar canım

Baby2go marka yeşil park yatak var içinin yatağı da mevcut. Çantasına koyup kaldırdım. Alıcı ödemeli olup 100 TLye satıyorum.

Hiçbir yırtığı deliği yok. Sabunlu bez ile silip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

X