• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bilerek kafasını vuruyor

Pinkbulll

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
8
Oğlum 1 yaşına yeni girdi ve bir süredir sürekli isteyerek bilerek kafasını bir yerlere vuruyor. Koltuk kapı yatak neresi olursa bana bile vuruyor bir anda gelişti bu davranışı. Engel olunca ağlıyor. Vuramıyorsa kafasını sürtüyor. Aranızda bunu yaşayan oldu mu

Bebeğim 11 aylık 3 gündür oda elleriyle kafasına ve bana vuruyor hayır değince daha çok yapıyor

Evet, gözümün içine bakarak yapma dedikçe ısrarla yapıyordu.
Kafasını vurduğunu görmemiş farketmemiş gibi yapıp yüzüne bakmayıp hemen sevdiği bişeye dikkatini çekip unutturmak işe yarıyodu

Bebeğim 11 aylık 3 gündür oda elleriyle kafasına ve bana vuruyor hayır değince daha çok yapıyor
Aynı şekilde ve bir anda başladı bu olay internetten araştırdığımda bir çok bebekte olağan bir durum diyor diş çıkarma yada ritmik hareket olduğu içim hoşuna gidiyor diyor ama yinede bilerek kafasını vurması hala çok garip geliyor

Evet, gözümün içine bakarak yapma dedikçe ısrarla yapıyordu.
Kafasını vurduğunu görmemiş farketmemiş gibi yapıp yüzüne bakmayıp hemen sevdiği bişeye dikkatini çekip unutturmak işe yarıyodu
Bende görmemiş gibi yapıyordum bırakıyordu ama artık oda işe yaramıyor duvara bile gidip vuruyor. Ne kadar süre sonra bıraktı bu durumu

Oğlum 1 yaşına yeni girdi ve bir süredir sürekli isteyerek bilerek kafasını bir yerlere vuruyor. Koltuk kapı yatak neresi olursa bana bile vuruyor bir anda gelişti bu davranışı. Engel olunca ağlıyor. Vuramıyorsa kafasını sürtüyor. Aranızda bunu yaşayan oldu mu
Evet kizim bir yaşına yeni girdi.maalesef benim kidre arada yapıyor.

Back
X