- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
- Konu Sahibi the craysy
-
Benimkiler de bu renkte tüyleri görüp iyi süpürüyorum ben memnunumResimdeki renk parkeden kullanan arkadaşlara soruyorum; tüy, kıl, kir çok bellli olur mu bu renkte?
Benimkiler de bu renkte tüyleri görüp iyi süpürüyorum ben memnunum
Benimki de bu cnm bende memnunumÇok önce sormuştum soruyu ama cevap için teşekkürler :)
Gri kül meşe rengi parke ile döşettik zemini, hem çok güzel bir renk hem ferah hem de temizlik açısından on numara.
Ne kıl ne tüy ne ayak izi ne toz belli olmuyor, 1 hafta hiç süpürüp silmediğimiz zamanlar oluyor..
Eki Görüntüle 1983131
Benimki de bu cnm bende memnunum
Evet cnm çok hoş sizinkiSizin parkenin rengi de çok güzelmiş.
Annem ve ben ev ferah görünsün istediğimiz için nerdeyse beyaza yakın bir renk yaptıracaktık sonra babam bu rengi beğendi, iyi ki onu dinlemişiz diyoruz şimdi.
Zemin koyu renk olmasın ama kiri belli etmesin diyenlere gri kül meşe rengi öneriyorum.
Eki Görüntüle 1983132
Renkleri atsaydın benimki bu renkmrb.kızlar bende yeni evime yeni geçiyorum parke seçiminde karasız kaldım.sümela T643 parke ve uzungöl T772 ayrıca iznik T690 parke de kararsız kaldım kullananlar bilgisi olanlar lütfen yazabilirlermi.
biz ağaçsan Sümela rengine bayisinden bakarak 2600 tl. 90 m2 kararlaştırdık.asağı yukarı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?