Parkta çocuğuna bağıran baba ..

anitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
3.165
2.894
63
Selam kk bayanları
Bu benim derdim değil .Ama kayıtsız kalamadım.geçenlerde arkadasımla buluşmak için Avrupa yakasına geçtim .beşiktaşda vapur iskelesinin o tarafta böyle kaykay yapan çocuklar falan var .neyse onlara bakıyorum bir adam elinde çocuk 3-4 yaşında oğlan çocuğu .çocuk düştü ağlamaya başladı haliyle .adam 'zırlama'diye bir bağırdı .herkes adama baktı .sinir oldum .ufacık bebeğe bu yapılır mı ?zaten evliliktende çocuk fikrindende soğudum boyle şeyler gördükçe .bunlar mağarada falan mı yetişiyorlar anlamadım ki ..

Bende hamileyken adamın biri yürüyordu arkamda, görmüyordum sadece sesini duyuyordum. Öyle ters, öyle emir vererek konuşuyordu ki, köpek gezdiriyor herhalde dedim. Dönüp baktım ama maalesef çocuktu yanındaki. :(

Bende hamileyken adamın biri yürüyordu arkamda, görmüyordum sadece sesini duyuyordum. Öyle ters, öyle emir vererek konuşuyordu ki, köpek gezdiriyor herhalde dedim. Dönüp baktım ama maalesef çocuktu yanındaki. :KK43:
Ben çok etkilendim .çok kötü bağırdı çocuğa .yani düştü ağlaması normal.kucağına alıp sakinleştireceğine .

Bunun bir de anne versiyonlari var ki evlere senlik.. ben genelde tepki gosteriyorum ama eve gidip devam ediyorlar muhtemelen.. sevgisiz bir toplumuz, insana-hayvana-bitkiye her seye karsi sevgisiz ve tahammulsusuz.. sonra da bu cocuklar neden psikopat oldu?

Arkadaşım ülkedeki erkeklerin birçoğunda öfke kontrol problemi var. O çocuklar da büyüyünce kendi çocuklarına bağırıyor veya kendilerine bağıran adamlarla evleniyorlar. Nesilden nesile aktarılan bi lanet gibi.

Hakkını veren tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

Bunun bir de anne versiyonlari var ki evlere senlik.. ben genelde tepki gosteriyorum ama eve gidip devam ediyorlar muhtemelen.. sevgisiz bir toplumuz, insana-hayvana-bitkiye her seye karsi sevgisiz ve tahammulsusuz.. sonra da bu cocuklar neden psikopat oldu?
Bende tepki göstericektim ama şok oldum .adam Beşiktaş gibi bir yerde yaşıyor birde .kötü kötü baktım.zaten herkes baktı sesi yankılandı sokakta .

Arkadaşım ülkedeki erkeklerin birçoğunda öfke kontrol problemi var. O çocuklar da büyüyünce kendi çocuklarına bağırıyor veya kendilerine bağıran adamlarla evleniyorlar. Nesilden nesile aktarılan bi lanet gibi.

Hakkını veren tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
Aynen .bugün babalar günü ama kaç tanesi hak ediyor düşünmek lazım.

En iyisi .ama yapıları bu .şak diye ağzına vuran ıda gördüm .bir kadın yaptı annesiydi çocuğun .
vurdu bir kadın durdurdum utandı ıraklı yada suriyeli .beden vurugorsunuz dedim odaha cocuk ne anlayacak . işte birsey istiyo felan dedi yarım yanalak .vurmayın dedim sevin tarzı konustım oda cocuk aglarken gönlünü slmaya calıstı.

cocuga siddet kadına siddet gibi . güçlü gücsüze

vurdu bir kadın durdurdum utandı ıraklı yada suriyeli .beden vurugorsunuz dedim odaha cocuk ne anlayacak . işte birsey istiyo felan dedi yarım yanalak .vurmayın dedim sevin tarzı konustım oda cocuk aglarken gönlünü slmaya calıstı.

cocuga siddet kadına siddet gibi . güçlü gücsüze
Vuruyorlar sonra ellerim kırılsın diyorlar .yahu vurma yazıktır ya .hastalıklı bireyler yetişiyor sonra .şiddet şiddet fiziksel psikolojik .ama herkesde çocuk yapma peşinde ..

Boyle adamları baba yapmayacak iste kadınlar. Babalari travmalari olacak bagirdikca ozguvenleri azalacak. Savunmasiz yavrulari neye mahkum ediyorlar.

Bir avmde Niloya gösterisi vardı adam çocuğu bu ne böyle ne saçma yürü yürü diye azarlamıştı ayucuk mağara adamı çok buda istismar psikolojik istismar

Bir avmde Niloya gösterisi vardı adam çocuğu bu ne böyle ne saçma yürü yürü diye azarlamıştı ayucuk mağara adamı çok buda istismar psikolojik istismar
Bu zırlama diye bağırdı hemde çok kötü .çocuk zaten düşmüş ağlıyordu .kolundan çekti bağırdı .herkes baktı .bide adamın giyimi falan temizdi .eğitimli birine benziyordu çok kötü ya .dövüyordur da Allah bilir

Karşı apartmandaki bir kadın sürekli büyük oğkuna bağırıyor, aşağılıyor, hakaret ediyor. Olsa olsa 7-8 yaşlarındadır. Küçüğe ise çok iyi davranıyor. Çok üzülüyorum. O kadar belliki çocuk ayırt ettiği. Yazık günah büyüyünce o çocuğun hali ne olacak acaba diye her bağırışında düşünüyorum. Bu sabah yine aynı şekildeydi yine yaparsa müdahale edeceğim. Artık rezillik mi çıkar, mahkemelik mi oluruz Allah bilir. O çirkef ve iğrenç anneye biri dur demeli ama. Günah keçisi ben olacaksam olayım.

Karşı apartmandaki bir kadın sürekli büyük oğkuna bağırıyor, aşağılıyor, hakaret ediyor. Olsa olsa 7-8 yaşlarındadır. Küçüğe ise çok iyi davranıyor. Çok üzülüyorum. O kadar belliki çocuk ayırt ettiği. Yazık günah büyüyünce o çocuğun hali ne olacak acaba diye her bağırışında düşünüyorum. Bu sabah yine aynı şekildeydi yine yaparsa müdahale edeceğim. Artık rezillik mi çıkar, mahkemelik mi oluruz Allah bilir. O çirkef ve iğrenç anneye biri dur demeli ama. Günah keçisi ben olacaksam olayım.
Sanane sen kimsin diye çıkışıyorlar. İnsanlar çok garip .sinirini çocuktan çıkarıyor .çocuğa hakaret dayak serbest .nasılsa çocuk bizde çocukken dayak yedik dşye düşünüyorlar ..

Daha neler neler var, çok acı gerçekten. office office hanımın da dediği gibi sonra bu çocuklar neden sevgisiz, merhametsiz diyoruz. Ailede görmedikleri için çevrelerine de göstermemeleri çok doğal bir durum oluyor. Ama siz soğumak yerine tam tersine çocuk yetiştirmelisiniz ki sevgi dolu, merhametli, eğitimli çocuklarımız artsın.

Daha neler neler var, çok acı gerçekten. office office hanımın da dediği gibi sonra bu çocuklar neden sevgisiz, merhametsiz diyoruz. Ailede görmedikleri için çevrelerine de göstermemeleri çok doğal bir durum oluyor. Ama siz soğumak yerine tam tersine çocuk yetiştirmelisiniz ki sevgi dolu, merhametli, eğitimli çocuklarımız artsın.
Ben üstüme düşeni yaparım da işte karşındaki erkek ?güvenemiyorum erkeklere .bizim erkeğimiz sinirli yapısı bu .sakin bir erkek olması lazım .yaşım olgunlaştıkça kriterim değişti ..

Back
X