- 11 Haziran 2017
- 133
- 169
- 18
Canım seninki farklı bir durum. Adamın yaptığı burda emin olun; çocuğu frenlemek, birşeyleri öğretmek, eğitmek maksatlı birşey değildi. Vuruş şeklini ve umursamaz bakışlarını görseniz; anlardınız.Ya benim oğlum 3 yaşında markete gidince abur cubura saldırınca almiyorum sadece 1 tane hak tanıyorum param yok dedigimde oldu, ihtiyacımız yok dediğimde ağlayarak yerlere yata yata çıktığı zamanda oldu..ben o ağlarken alsam olmayacak sınırsız isteme hakkı vermiyor. Belki yöntem yanlıştır... dün avm de oğlum tirtil trene binmek istedi neyse bindi gorevliler çalıştirmiyor bir cocuk vardi parası ödenmemis kadin ayakkabi mağazasında annenj cagir dkye buyuge dediler binende 4 yasinda filan iki defa cagirdi cocuk kadin sinirle cikti ne diyorsunuz dedi,onlarda çocuğu bindirip bindirmeyecgini sordular kolundan tuttu ağlıyordu indirdi magazaya girdi çocuk yine anneden ayri izledi üzüldüm ben mi versem para dedm ama düşündüm buda yanlış bende bisey yaparken disardan belki ağlatan almayan bir anne gibi görünüyorum belki ayni durumdayiz... tabiki çocuğu bırakıp magazadw alışveriş yapmasını tasvip etmiyorum ve çocuğa davranış seklinide
Kendi keyfini düşünen ve muhtemelen karısına evinede bakmayan bir öküz cinsi.