Bu yorum sonra harbi doğru Hee yangın gi i algılanması normalBaşlığı okuyunca parkta yangın çıktı sandım ya.
Bu yorum sonra harbi doğru Hee yangın gi i algılanması normal
Yalnizim diye cok korkmustumBaşlığı okuyunca parkta yangın çıktı sandım ya.
Ya nereye gomerse gömsun o kadar pis kokuyor ki, yağmur sonrası ve sıcak havalarda pencere bile açamıyorum ben..Kedi kakası kokusunu nasıl aldınız ya?
Kediler kakalarını kuma gömüyor diye biliyorum ortalıkta kaka varsa köpeğin olabilirbir sincap, kunduz
Neyse, ateşin olması kötü birşey değil, vücut bağışıklık kazanıyor, 38,5 gibi yüksek ve 3 gün boyunca düşmeyen ateş ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir.
Bir de bunun kreş zamanı var siz o zaman hastalık neymiş göreceksiniz bunlara takılmayın derim. Ama mutlaka bir ateş ölçer olsun, ateş takibi yapabilin öyle dudakla ölçtüm 300 500 olmaz
Ya nereye gomerse gömsun o kadar pis kokuyor ki, yağmur sonrası ve sıcak havalarda pencere bile açamıyorum ben..
Sizin kediler titiz herhalde
dış çıkartıyor olabilirMerhaba arkadaşlar.Cumartesi,pazar gunu hava guzel diye iki gün üstüste 21 aylik kizimi parka götürdüm.Hava gunesliydi, basina gunes mi gecti yoksa oynadigi topraktan mi mikrop kapti bilmiyorum ama geceden beri hafif atesi var.Ayni zamanda huysuzlugu da var.
Parktaki toprakla oyun oynadi ve etrafta da kedi kakasi kokusu vardi.Sabah ciseleyen yagmur nedeniyle ortamin koktugunu dusundum ama atesi de cikinca iskilleniyorum.Zaten evhamli bir insanim ve bunu koreltmeye calisiyorum.
Acaba cocugumun bagisiklik sistemi savasiyor ve bedeni atesle tepki mi veriyor? Ates olceri bozulmus isten gelirkende almayi unuttum,zaten dudagimi degdirdigimde fazla ates hissetmiyorum,halsizligi ve istah azligi var.
Yoksa taksiye atlayip hastaneye mi gotureyim.
Bagisikligi artacaksa boyle bir durumda ilacla sipsak cozum bulmak istemiyorum.
Sizlerin goruslerine ihtiyacim var.
Ben evimde kedi köpek bakarken benimkiler de kokmazdi, evde bakılan başka..Ciddi misiniz
Kucağımda kedi yatıyor
Tuvaleti de az ötede koku vs almıyorum ben
Evime gelen kimse de kedi kakası kokuyor demedi şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?