Neden bağırıp çağırmadınız? Gerçi size öyle diyorum ama insan şok halinde tutulup kalıyorbugün büyük bir şehirin herkesçe bilinen bir parkındaydık kardeşimle görece parka göre tenha sayılabilecek bir yerde çimlerde oturup yemek yiyorduk daha sonra ellili yaşlarında bir adam geldi kardeşimin oturduğu tarafın arkasında kalan bir ağaç vardı orada ağacın önünde durmaya başladı ben ilk başlarda hiç dikkat etmemiştim kardeşimle güzel vakit geçirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyordum birden adamın garip hareketleri gözüme takıldı sürekli özel bölgesini tutuyordu hani nasıl denir garip bir şekilde durmadan tutup bırakıyordu etrafıma baktım o tarafa bakan yerden pek kimse olmadığından kimsenin görüş alanına girmiyordu bende kardeşimi hemen oradan kaldırdım başka yere gittik daha kalabalık bir yere beş dk olmadan adamı bizim geldiğimiz tarafta gördüm kendimi çok kötü hissettim hani ne olduğuna da mana veremedim insanlar neden böyle :'/ güzel bir gün geçirmek isterken bu saçma olay yüzünden burnumdan geldi
Umarım bir daha yaşamazsın ama olur da yeniden denk gelirsen çığlık çığlığa bağır ki linclensin kart köpek.bugün büyük bir şehirin herkesçe bilinen bir parkındaydık kardeşimle görece parka göre tenha sayılabilecek bir yerde çimlerde oturup yemek yiyorduk daha sonra ellili yaşlarında bir adam geldi kardeşimin oturduğu tarafın arkasında kalan bir ağaç vardı orada ağacın önünde durmaya başladı ben ilk başlarda hiç dikkat etmemiştim kardeşimle güzel vakit geçirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyordum birden adamın garip hareketleri gözüme takıldı sürekli özel bölgesini tutuyordu hani nasıl denir garip bir şekilde durmadan tutup bırakıyordu etrafıma baktım o tarafa bakan yerden pek kimse olmadığından kimsenin görüş alanına girmiyordu bende kardeşimi hemen oradan kaldırdım başka yere gittik daha kalabalık bir yere beş dk olmadan adamı bizim geldiğimiz tarafta gördüm kendimi çok kötü hissettim hani ne olduğuna da mana veremedim insanlar neden böyle :'/ güzel bir gün geçirmek isterken bu saçma olay yüzünden burnumdan geldi
süslü ben küçük ve muhafazakar bir şehirde yaşıyordum büyük bir şehire yeni taşındık ilk kez yaşadım böyle bir olay ve inan ne yapacağımı bilemedim hiç umarım böyle insanların nesilleri çabucak tükenir :'(Yoo ilginç değil, abaza dayılar senelerdir her yerde zaten. İlk defa yaşamanız ilginç. Rezil edeydiniz adamı
süslü muhtemelen böyle bir insan durmadan bu tür park gibi yerlere gelip aynı şeyi yapıyor diğer insanlara da umarım hak ettiği linci bulurUmarım bir daha yaşamazsın ama olur da yeniden denk gelirsen çığlık çığlığa bağır ki linclensin kart köpek.
süslü ben küçük ve muhafazakar bir şehirde yaşıyordum büyük bir şehire yeni taşındık ilk kez yaşadım böyle bir olay ve inan ne yapacağımı bilemedim hiç umarım böyle insanların nesilleri çabucak tükenir :'(
Bagirsaydin.İnan o adamı orada linç ederlerdi.Ne hakla öyle birşey yapabilir.bugün büyük bir şehirin herkesçe bilinen bir parkındaydık kardeşimle görece parka göre tenha sayılabilecek bir yerde çimlerde oturup yemek yiyorduk daha sonra ellili yaşlarında bir adam geldi kardeşimin oturduğu tarafın arkasında kalan bir ağaç vardı orada ağacın önünde durmaya başladı ben ilk başlarda hiç dikkat etmemiştim kardeşimle güzel vakit geçirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyordum birden adamın garip hareketleri gözüme takıldı sürekli özel bölgesini tutuyordu hani nasıl denir garip bir şekilde durmadan tutup bırakıyordu etrafıma baktım o tarafa bakan yerden pek kimse olmadığından kimsenin görüş alanına girmiyordu bende kardeşimi hemen oradan kaldırdım başka yere gittik daha kalabalık bir yere beş dk olmadan adamı bizim geldiğimiz tarafta gördüm kendimi çok kötü hissettim hani ne olduğuna da mana veremedim insanlar neden böyle :'/ güzel bir gün geçirmek isterken bu saçma olay yüzünden burnumdan geldi
Cesaretinizi kutluyorum ama bu önerdikleriniz aşırı tehlikeli bence siz de yapmayın. Hadi telefona kaydetmek bir nebze anlaşılır ,bence bu da tehlikeli çünkü belli ederek çekerseniz gelip telefonu elinizden almaya çalışırken size zarar verme ihtimali çok yüksek, ama sapığın yanına gidin gerçekten şuursuzca bir öneri olmuş. Fiziksel güvenliğinizi de tehlikeye atmanın bir anlamı yok. Polisi ararsın, bağırıp yardım istersin veya bağırarak korkutup kaçırmaya çalışırsın ama lütfen kimse sapığın yanına gitmesin.Arkadaşlar hiç panik olmayın kalakalmayın. Hemen telefonu çıkarıp kaydedin, hatta yanlarına gidin. Sosyal medyada ifşa edin ailesi çoluğu çocuğu varsa rezil olsun.
Sessiz kalıp kaçmayın, siz böyle yaparsanız yanınızdaki kardeşiniz çocuğunuz yeğeniniz vs kendini savunamaz onlar da korkup sessiz kalmayı öğrenir. Bu adam yapmaması gereken bir şey yapıyor suç işliyor bizi taciz ediyor cezasını çekmesi lazım deyin onlara da.
Eli şeyinde adamı tehlike unsuru olarak görmüyorum ben. Aklı fikri karşısındaki kadına, kıza, çocuğa cinsel organını göstermek, cebinde otomatik silah yok. Elin iktidarsız korkak sapığını azılı terörist seri katil gibi görmeye gerek yok. Korkak oldukları için zaten gizli saklı köşede yapıyorlar.Cesaretinizi kutluyorum ama bu önerdikleriniz aşırı tehlikeli bence siz de yapmayın. Hadi telefona kaydetmek bir nebze anlaşılır ,bence bu da tehlikeli çünkü belli ederek çekerseniz gelip telefonu elinizden almaya çalışırken size zarar verme ihtimali çok yüksek, ama sapığın yanına gidin gerçekten şuursuzca bir öneri olmuş. Fiziksel güvenliğinizi de tehlikeye atmanın bir anlamı yok. Polisi ararsın, bağırıp yardım istersin veya bağırarak korkutup kaçırmaya çalışırsın ama lütfen kimse sapığın yanına gitmesin.
Geçmiş olsun bu dayılar böyle çok varsüslü muhtemelen böyle bir insan durmadan bu tür park gibi yerlere gelip aynı şeyi yapıyor diğer insanlara da umarım hak ettiği linci bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?