parkta yaşadığım ilginç olay

ronsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
18
17
3
20
bugün büyük bir şehirin herkesçe bilinen bir parkındaydık kardeşimle görece parka göre tenha sayılabilecek bir yerde çimlerde oturup yemek yiyorduk daha sonra ellili yaşlarında bir adam geldi kardeşimin oturduğu tarafın arkasında kalan bir ağaç vardı orada ağacın önünde durmaya başladı ben ilk başlarda hiç dikkat etmemiştim kardeşimle güzel vakit geçirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyordum birden adamın garip hareketleri gözüme takıldı sürekli özel bölgesini tutuyordu hani nasıl denir garip bir şekilde durmadan tutup bırakıyordu etrafıma baktım o tarafa bakan yerden pek kimse olmadığından kimsenin görüş alanına girmiyordu bende kardeşimi hemen oradan kaldırdım başka yere gittik daha kalabalık bir yere beş dk olmadan adamı bizim geldiğimiz tarafta gördüm kendimi çok kötü hissettim hani ne olduğuna da mana veremedim insanlar neden böyle :'/ güzel bir gün geçirmek isterken bu saçma olay yüzünden burnumdan geldi

Neden bağırıp çağırmadınız? Gerçi size öyle diyorum ama insan şok halinde tutulup kalıyor

Umarım bir daha yaşamazsın ama olur da yeniden denk gelirsen çığlık çığlığa bağır ki linclensin kart köpek.

Yoo ilginç değil, abaza dayılar senelerdir her yerde zaten. İlk defa yaşamanız ilginç. Rezil edeydiniz adamı
süslü ben küçük ve muhafazakar bir şehirde yaşıyordum büyük bir şehire yeni taşındık ilk kez yaşadım böyle bir olay ve inan ne yapacağımı bilemedim hiç umarım böyle insanların nesilleri çabucak tükenir :'(

Kuzum tacize ugramissiniz ,bu tarz durumlarda polisi arayin tabi şoka girdiginiz icin akliniza gelmemistir

Pislik adam bende bir kere trende yakalandım bu görüntüye adam sağa sola hepimize bakarak 31 çekti resmen ben hariç kimse görmedi bende sesli şekilde tükürüp yer degistirdim ama resmen kal geliyor hiç sesimi çıkarmadan arkaya geçmiştim yaşım 17 di şuan olsa belki o trenden atardım onu

Rezil etseydiniz keşke o ş*refsizi hemde şikayetçi olsaydınız yanına kalmasaydı.

Ben herhalde polisi arardım ya da videosunu göstere göstere çekerdim. O da rezilliğiyle defolup giderdi.

Aklıma niyeyse de Gülhane Parkı geldi. Orada da müze duvarı (saray mıydı diye kafam da karıştı şimdi) dibinde sapık kılıklılar çok oluyor.

İlginç birşey diyeyim mi, Londra'da Erasmus yapmıştım yıl 2012. Metroda parkta bir çok yerde böyle yapan insanlar vardı. Kimse de hiç birşey demiyordu. Afallamistim resmen. Metroda ayakta bekleyen adam oturan kadın ve yanında sevgilisi varken kadına baka baka öyle bir iş yapmisti. Kimse de ses etmedi. Hangisine sasiracagimi şaşırmıştım

Benim de var böyle saçma sapan bir anım. Kızımla bulunduğumuz şehre göre pahalı bir cafe de (pahalı diye belirtmemin nedeni her yerde bulunabilirlikleri) kahvaltı ediyoruz. Karşı masada da biri eli değil de kolu ve bileği ile özel bölgesine dokunuyor ve bacaklarını uzatıp belli ki keyifleniyor. Bir yandan da telefonla konuşuyor. Dayanamadım sinirlendim kızım yanımda. “”” lütfen elinizi şeyinizden çeker misiniz??””” Dedim. Telefon kulağında kaldı kapatamadı.
Sesimizi çıkarmalıyız. Bu erkek kısmı sesimizi çıkarmazsak eğer yaptıkları terbiyesizliğin hoşumuza gittiğini düşünüyor.

Arkadaşlar hiç panik olmayın kalakalmayın. Hemen telefonu çıkarıp kaydedin, hatta yanlarına gidin. Sosyal medyada ifşa edin ailesi çoluğu çocuğu varsa rezil olsun.
Sessiz kalıp kaçmayın, siz böyle yaparsanız yanınızdaki kardeşiniz çocuğunuz yeğeniniz vs kendini savunamaz onlar da korkup sessiz kalmayı öğrenir. Bu adam yapmaması gereken bir şey yapıyor suç işliyor bizi taciz ediyor cezasını çekmesi lazım deyin onlara da.

Sesimizi çıkarmalıyız kesinlikle ama kendimizi tehlikeye atmadan. Karşında bir sapık olunca neler yapabileceğini kestirmek çok zor, belki gelip sana saldıracak veya takip edecek falan allah korusun. Bu şerefsizlere tepki gösterirken de etrafta gelip müdahale edecek insanların varlığından emin olmak gerekiyor. Geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız

Bagirsaydin.İnan o adamı orada linç ederlerdi.Ne hakla öyle birşey yapabilir.

Cesaretinizi kutluyorum ama bu önerdikleriniz aşırı tehlikeli bence siz de yapmayın. Hadi telefona kaydetmek bir nebze anlaşılır ,bence bu da tehlikeli çünkü belli ederek çekerseniz gelip telefonu elinizden almaya çalışırken size zarar verme ihtimali çok yüksek, ama sapığın yanına gidin gerçekten şuursuzca bir öneri olmuş. Fiziksel güvenliğinizi de tehlikeye atmanın bir anlamı yok. Polisi ararsın, bağırıp yardım istersin veya bağırarak korkutup kaçırmaya çalışırsın ama lütfen kimse sapığın yanına gitmesin.

Eli şeyinde adamı tehlike unsuru olarak görmüyorum ben. Aklı fikri karşısındaki kadına, kıza, çocuğa cinsel organını göstermek, cebinde otomatik silah yok. Elin iktidarsız korkak sapığını azılı terörist seri katil gibi görmeye gerek yok. Korkak oldukları için zaten gizli saklı köşede yapıyorlar.

Eskiden annelerimiz gider çantayı ya da ayakkabılarını indirirlerdi kafalarına, biz niye böyle korkak davranalım? Benim babaannem bir keresinde bizle sokak sokak gezip herkesin kapısını çalıp bulmuştu sapığı. Ben cesaretimi onlardan alıyorum.
Elimde cep telefonum yanlarına giderken elli kişiye duyururum sesimi. Çocuk parkında polis gelene kadar adamın saçını başını yolmuşluğum var mesela. İki ergen kızım var ve kendilerine aynen bunları söylüyorum. Korkmayın kaçmayın bağırın ve kaydedin. Gerekirse de üstlerine yürüyün. Siz değil onlar korkup kaçacaklar.

Siz nasıl istiyorsanız öyle yapın, herkes benim gibi olmayabilir. Benim demek istediğim bu pislikler karşılarındakini korkutamayacaklarını hissetmeliler.

süslü muhtemelen böyle bir insan durmadan bu tür park gibi yerlere gelip aynı şeyi yapıyor diğer insanlara da umarım hak ettiği linci bulur
Geçmiş olsun bu dayılar böyle çok var
güvenlik görevlisi falan çağırmak lazım bence. Pis herifler çoluğa çocuğa bişey yapacaklar azıp azıp parklara dadanıyorlar

süslüsözlükte değilsin bu arada :) millet diyecek bu kız niye bize süslü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…