- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.472
- 548
Arkadaşlar kimse sizin evde terbiye edemediğiniz, ilgilenmediğiniz , etrafta terör saçan çocuğu pamuklara sarmaz. Kimsenin çocuğunuza kizmasini istemiyorsanız önce doğru yetiştireceksiniz sonra insan içine çıkaracaksınız. Birileri de çocuğuma bagirirsa karakola veririm demiş ahahahah yeminle kahkaha attım . Ne büyük bir olay .
Ayrıca çocuğun düşüp ölme ihtimaliyle dalga geçen üye kanepeden düşünce ölen çocuklar var komik bir durum değil . Çocuk bu düşe kalka büyür diye birşey yok Allah korusun herkesin evladını kaza olsa yapacak birşey yok . Göz göre göre milletin doğurup saldığı zorbalar yüzünden benim çocuğuma zarar gelse yedi sülalesini sıkıntıya sokarım . Bazı şeylerin şakası olmaz.
Ayrıca çocuğun düşüp ölme ihtimaliyle dalga geçen üye kanepeden düşünce ölen çocuklar var komik bir durum değil . Çocuk bu düşe kalka büyür diye birşey yok Allah korusun herkesin evladını kaza olsa yapacak birşey yok . Göz göre göre milletin doğurup saldığı zorbalar yüzünden benim çocuğuma zarar gelse yedi sülalesini sıkıntıya sokarım . Bazı şeylerin şakası olmaz.