Parkta yaşananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimse çocuğuma bağırsın istemem ama zaten o raddeye gelmesine de müsade etmem genelde yakınlarda olur müdahale ederim ama kalkıpta biri çocuğumu itse hop ne oluyor da derim yani ,annesi de bir zahmet totosunu kaldırıp uyarsın çocuğunun uygunsuz hareketlerinde.
Sizin sesiniz yükselince duyup koşa koşa geliyorsa( öncekileri de görmüştür) bir zahmet çocuğu sizin çocugunuzla uğraşırken kalkıp uyarsaymış çocuğunu

Az önce benzer birsey yaşadım oturduğum mahalle semtin daha izole kısmı. Çok fazla hayvansever var kedi ve köpek var. Bir grup çocuk sanırım arkadaşlarına geldi, çünkü daha önce yaşanmadı konunun gidişatı böyle düşündürdu. 2 sokak öteden bağıra bağıra köpekleri rahatsız ede ede geldiler. Baktım kedileri sopayla dövüyorlar. Ben farklı şekilde dikkat cektim bahçeye döndüm baktım yine yapıyorlar kediler ciyak ciyak. Tam komşuya sesleneceğim başka komşu cikti bir güzel hasladi sizi bir daha bu sokakta görmeyeceğim polis çağırırım diye korkuttu Allah yarattı demem o sopaları sırtınızda kirarim dedi. Hoop yan sokaktan bir annecik damladı sanırım tek oturan o çocuk
Bana bak dedi dön bir çocuğuna sahip çık yarın senide dövecek haberin yok. Öylede güzel bağırırım bir daha görürsem elimden kimse alamaz kaybol şimdi dedi kadın tik demeden çocukları toplayip dönüp gitti. ortalama 8 9 10 yaş En az 10 çocuk
Bir daha da böyle eşkıyalik yapamazlar bence.

Ben de parkta öbüşmeli konu sandım nedense 😂

Hatanız şu, rahatsızlık veren çocuk zarar verme boyutuna gelene kadar beklemişsiniz. Halbuki ilk bir iki rahatsızlık sonrası çocuğum annen nerde senin deyip gidip annesiyle konuşsaydınız sorun büyümezdi bence.

Benzerini yazın yaşadım, havuzda çocuğun biri kenarda durmuş havuzdaki arkadaşına tükürüyor. Tanıdığım tipler de değil misafir çocuğu muhtemelen. Tükürdüğünü görünce gayriihtiyari yüksek sesle ayyy tükürmesene beee diye bağırdım. 😂 korktu çocuk da yazık. Sonra gittim annesine kusura bakmayın biraz yüksek sesle uyardım ama böyle böyle dedim. Sorun değil iyi yapmışsınız ben de kulağını çekeyim dedi, kapandı konu.

Ben de parkta öbüşmeli konu sandım nedense 😂

Hatanız şu, rahatsızlık veren çocuk zarar verme boyutuna gelene kadar beklemişsiniz. Halbuki ilk bir iki rahatsızlık sonrası çocuğum annen nerde senin deyip gidip annesiyle konuşsaydınız sorun büyümezdi bence.

Benzerini yazın yaşadım, havuzda çocuğun biri kenarda durmuş havuzdaki arkadaşına tükürüyor. Tanıdığım tipler de değil misafir çocuğu muhtemelen. Tükürdüğünü görünce gayriihtiyari yüksek sesle ayyy tükürmesene beee diye bağırdım. 😂 korktu çocuk da yazık. Sonra gittim annesine kusura bakmayın biraz yüksek sesle uyardım ama böyle böyle dedim. Sorun değil iyi yapmışsınız ben de kulağını çekeyim dedi, kapandı konu.
Çocuk diye ay sen abisin kocamansın söyle yapalım falan diye düzgün düzgün konuştum. Bak abisi su salıncaklar boş ne güzel kayıyorsun falan öyle cocugumu itince aklim cıktı zaten yakındaymış ve cocuguma yaptigi zorbaliklari izlemiş

Konu kaydirak tepesine gelene kadar zaten rahatsiz ediyormus cocuk. Keske annen nerde senin diyip oncesinde cozseydiniz. Annenin hareketleri ve tutumu yanlis da olsa herkese kendi cocugu kiymetli.

Çocuk diye ay sen abisin kocamansın söyle yapalım falan diye düzgün düzgün konuştum. Bak abisi su salıncaklar boş ne güzel kayıyorsun falan öyle cocugumu itince aklim cıktı zaten yakındaymış ve cocuguma yaptigi zorbaliklari izlemiş
Tamam işte o da çocuk ve birinin çocuğu, kıymetlisi. Diğer anne zaten hatalı, ona bişey demiyorum. Sizin de hatanız sorunu son raddeye gelene kadar çocukla çözmeye çalışmak olmuş. Tecrübe edinmişsiniz işte, öyle bakın mevzuya.

Tamam işte o da çocuk ve birinin çocuğu, kıymetlisi. Diğer anne zaten hatalı, ona bişey demiyorum. Sizin de hatanız sorunu son raddeye gelene kadar çocukla çözmeye çalışmak olmuş. Tecrübe edinmişsiniz işte, öyle bakın mevzuya.
Evet tecrübe edinmiş bulundum en ufak seyde annesini bulup bundan sonra cocugumdan uzaklastiracagim birde kadinin ustume yurumesi hakliymış gibi beni benden aldi

Ben böyle durumlarda senin annen nerde derdim.Kaydiragin tepesine kadar beklemezdim. Ha ola ki bekledim o zaman ben de bağırırım cocuga. Annecigi bir zahmet totisini kaldırsaymis
Benim buna benzer bir vukuatim var ama çok spesifik, bu civarda biri varsa hemen tanır o yuzden anlatamam🤣Aklıma geldikçe gülüyorum.

Alıp eve dönseydiniz kimsenin çocuğuma bağıramazsınız.

Biz de uyarıyoruz büyükleri aileleri bir şey demiyor çünkü başkası söyleyince etkisi oluyor diye de bize izin veriyorlar. Ama zorlarlarsa giderim eve yani bağıramam.
Sahip çıksın o da çocuğuna ama olmazki öyle eve gitmekle😒çocuğa nasıl mesaj verdiğinizi düşünün birde biri sizi rahatsız ediyor kalkıp eve gidiyorsunuz sanki çocuğun suçu varmış gibi.çocuğu azar işitsin istemeyen o raddeye gelmeden müdahale etmeli.

Ya cidden aşırı sinirliyim. Oglumla kızimi parka goturdum. Esimde yanimdaydı. O kizla ilgileniyordu bende oglumu sallamaya başladım bir oğlan cocugu ogluma kafayı taktı oglum salıncağa biniyor benim diye oğlumu itiyor tahteravana biniyor benim diye bağırıyor. Oglan kaydiraga gitse ben cocugumu salincaga bindirsem kaydiragi birakip ogluma gelip benim diye indirmeye calisiyor. Abisi soyle yapalim bak daha kucuk birsuru salincak var bak onlara git diyorum hala inatlaşıyor. Oğlum kaydiraga gitti tam kayacakken oglumu itekliyor oglumu yere dusurecekti oglana bagirdim yapmayi kes oglumdan uzak dur diye. Annesi geldi bana bagiriyor cocuguma bagiramazsin diye bende cocuguma zarar verecek al oglunu dedim kadin uzerime yurudu eşim geldi kadinla tartiştik sinirle eve geldim anliyorum oda çocuk ama annesi en basından ordaymış ve hiç uyarmadı veya mudahelede bulunmadı
Kimsenin çocuğuna bağırmaya hakkınız yok
Gidip annesine söylemeliydiniz. İkisi de çocuk onların. Sadece sizinki çocukmuğ gibi davranamazsınız

İlk defa ittiğinde kızsan sen suçlu olursun çünkü annesinin müdahale etmesi gerekiyor. Ama atıyorum 10 dk dır senin çocuğunla uğraşırken uzaktan izlediyse sen haklısın. O zaman çocuğuna sahip çıkacak. Bazıları sadece işin ucu kendi çocuğuna dokununca sesi çıkıyor. Madem başka çocuğa rahat vermiyor itiyor annesi başından ayrılmayacak oturup keyif yapmayacak.

Alıp eve dönseydiniz kimsenin çocuğuma bağıramazsınız.

Biz de uyarıyoruz büyükleri aileleri bir şey demiyor çünkü başkası söyleyince etkisi oluyor diye de bize izin veriyorlar. Ama zorlarlarsa giderim eve yani bağıramam.
Annesinin demesi başka gidip çocğua bağırmak kızmak başka. Valla benim çocuğuma birinin bağırdığını görsem ne yaparım kestiremiyorum. Bu arada hiç böyle bir durum yaşamamışım onu farkettim 😁

Annesinin demesi başka gidip çocğua bağırmak kızmak başka. Valla benim çocuğuma birinin bağırdığını görsem ne yaparım kestiremiyorum. Bu arada hiç böyle bir durum yaşamamışım onu farkettim 😁
Yani çocuk başıboş olabilir tamam mı ama yine bağırılmayı hak etmiyor bak beğenmedimlere ayıp yaa.

Sahip çıksın o da çocuğuna ama olmazki öyle eve gitmekle😒çocuğa nasıl mesaj verdiğinizi düşünün birde biri sizi rahatsız ediyor kalkıp eve gidiyorsunuz sanki çocuğun suçu varmış gibi.çocuğu azar işitsin istemeyen o raddeye gelmeden müdahale etmeli.
E Dövün bari o zaman milletin çocuğunu. Ben valla çocuğumu tanıyamıyorum daha 15 gündür vurdu sendromlar. önceki gün millete öylesine kum atıyodu. hep g.tündeyim ama kasla göz arası oluyo böyle şeyler ben dibindeyken de oluyo. Napalm toplanıp bağıralım. Aaa terbiye oldu okey ya.

Benim seneler önce öyle kardeşimi kaydırak tepesinden düşürmüş çocuğun biri ben yoktum. Düştüğü gibi bayılmış nefesi gitmiş. Sabaha kadar hastanede kaldık kafatası çatlamış. Çocuk diye karşı tarafın her şeyine susamayız sonuçta bizimki de çocuk. Annesi o zamana kadar ilgilenmeyipte siz çocuğunuza sahip çıkınca mı aklına gelmiş bir çocuğu olduğu

E Dövün bari o zaman milletin çocuğunu. Ben valla çocuğumu tanıyamıyorum daha 15 gündür vurdu sendromlar. önceki gün millete öylesine kum atıyodu. hep g.tündeyim ama kasla göz arası oluyo böyle şeyler ben dibindeyken de oluyo. Napalm toplanıp bağıralım. Aaa terbiye oldu okey ya.
Valla kaşla göz arasındada olmayacak bir zahmet terbiye edin çocuğu kendiniz alıp eve götürün çevreye rahatsızlık verecek davranışları varsa.olayıda abartmayın ne alaka dövmek falan şimdi😂burada konu sahibi sonuna kadar haklı bir değil iki değil kadın kendi çocuğunun zorbalığını görüyor ses etmiyorsa çocuğuda böyle azarlanır işte.

Benim seneler önce öyle kardeşimi kaydırak tepesinden düşürmüş çocuğun biri ben yoktum. Düştüğü gibi bayılmış nefesi gitmiş. Sabaha kadar hastanede kaldık kafatası çatlamış. Çocuk diye karşı tarafın her şeyine susamayız sonuçta bizimki de çocuk. Annesi o zamana kadar ilgilenmeyipte siz çocuğunuza sahip çıkınca mı aklına gelmiş bir çocuğu olduğu
Aynısı kuzenime olmuştu☹️betona çakıldı kaydıraktan bir çocuk itmişti onlarınki çocuksa bunlarda çocuk yani.

Diğer anne de hatalı siz de. Diğer anne müdahale etmeliydi, etmemiş. Siz de sadece kendi çocuğunuza müdahale edebilirsiniz.

Aynı şey değil Merve sen çocuğunun başındasın kum atınca muhakkak müdahale ediyorsundur yapma etme diye. Burda çocuk en az 5 10 dk boyunca zorbalık yapmış ama artık anne telefona mı gömülmüş yoksa umursamıyor mu başkasının çocuğunu hiç müdahale etmemiş. Bi de kaydırak tepesinde iten kendi çocuğum olsa ona da bağırırım çünkü çok tehlikeli.

Çocuklara bagirilmasi taraftarı değilim de bir çocuk zorbalık yapıyorsa birkaç kez tatlı tatlı uyarmissam asla tahammül edemem çok sustum zamaninda çocuk geldi sonunda taş attı annesinin gözü önünde. gerekirse anasına da bagiririm herkes çocuğuna sahip çıksın ağaç yaş iken eğilir. Sonra barzo barzo kekolar dolanıyor ortalarda. Her şeyi kendinde hak gören.
O cocuksa eğer sizinki de çocuk. Bıktık piremses ve pirens annelerinden. Baksınlar çocuklarına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X