çok sinir bozucu çocuklar var yani insan diyorki çocuk bu dikkate alma vs ama yok oyle böyle değil,memlekette her önüne gelen anne baba olmuş,keşke bunun içinde yeterlilik belgesi vs olsada ileride çocuklarımız kiminle muhattap olacak bizde bilebilsek,bütün haklar kendilerinin ve çocuklarının sanıyorlar,benimde başıma çok geldi hatta bi sıra parka yada oyun alanlarına gitmeye çekinir oldum,ahlaksız anne baba çocuklarıda maalesef ahlak sahibi olamıyor,sorsan onlar bilinçli anne baba ama daha çocuğundan bi haber,geçen gün instgramda bi video izledim genel veli savunmasıdır,ögretmeni velilerini çağrıyor oglunuz küfür ediyor fln diye benim oğlum asla küfür etmez benim çocuğum uyumludur fln diye savunmuş,öğretmen yazık nasıl dolmuşsa video çekmiş önce kendi çocuğunu tanı sorunu bir gör diye çocuk küfürün mucidi ama anne bi haber diye,ben size hak verdim bende çok sinirlenirdim ama sizin durumunuzda şöyle birşey var yalnız,bir çocukla birebir konuşamazsınız,bağıramazsınız,azarlayamazsınız,anne şikayetçi olsaydı başınız ağrırdı baya,annesi yada babası ile konuşabilirsiniz,benimde kızımla birisi azarlamayı bırakın ben uzağındayken konuşsa bile sinirlenirdim,insanların niyetini bilemeyiz,kimin ne söylediğini psikolojisini nasıl etkileyeceğini bilemeyiz,özellikle bir çocuğa tanımadığı bir insanın bağırması travma sebebi,muhtemelende suç teşkil eder,parkta olsa başka bir yerde sizin olmayan bir çocukla konuşmamalısınız anne yada baba ile konuşmalısınız.