parlak fikirleri olan ?

hopeles21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
43
10
0
İstanbul
merhabalar birşey sorucam umarım doğru yerdir.
benim sevgilim askerden gelicek haftaya o geldikten 2 gün sonra doğum günüm.ve ramazan :26:
sorum şu sevgilimle cumartesi akşam çıkıp pazar dönmek istiyorum sevgilimle kalmak istiyorum ramazanda oldugumuz için ne bahane uydurcağımı bilemedim.aylardır görüşmedik bu görüşmeye çok ihtiycamız var lütfen bana yardım edermisiniz ?
aileme ne diyip izin alabilirim ??:31:

ateşle barut yanyana durmaz.

seni eleştirmek haddim değil, ne istersen onu yaparsın.

ama bekar bir erkeğin evine gidip kalmanı doğru bulmuyorum. her kişi neyin olursa olsun. gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.

bilmem anlatabildim mi?

2 gün sonra açacağı topik üstten seviştik boşaldı hamile olabilirmniyimmü

hakikatten insanlardan yalan dilemek için topik açman tuhaf bi durum çevrendeki arkadaşlarına felan sorsaydın bari

Bari Ramazan ayında rahat durun :9: töbe töbe

Yatıya kalmadan doğum günü kutlanmıyor sanki de ' bana yalan bulun ' diyor..

Minareyi çalan kılıfını hazırlar :19:

Son düzenleme:
ateşle barut yanyana durmaz.

seni eleştirmek haddim değil, ne istersen onu yaparsın.

ama bekar bir erkeğin evine gidip kalmanı doğru bulmuyorum. her kişi neyin olursa olsun. gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.

bilmem anlatabildim mi?

2 gün sonra açacağı topik üstten seviştik boşaldı hamile olabilirmniyimmü

hakikatten insanlardan yalan dilemek için topik açman tuhaf bi durum çevrendeki arkadaşlarına felan sorsaydın bari

Katılmakla beraber, buradaki bayanların çoğu sana doğru olmayan birşey yaptığını söyleyecekler...
Yani ailene söyleyebileceğin bir bahane bulamayacaksın burada ve bulmamalısın da!
Görüşmek konuşmak elbetteki hakkınız fakat niçin kalmak istiyorsun onu anlamadım?
Herşeyi çabuk tüketen insanlar haline geldik malesef, herşey zamanında güzeldir bu kadar acele etmeyin büyümek için :19:

bence beraber kalmayın arkadaşın da dediği gibi ateşle barut yan yana durmaz

erkekler bizim gibi değil maalesef onların aklı
farklı yönde çalışıyo yani belden aşağı bakıyolar genelde bekar erkekler
tabi öle olmayanıda vardır hepsini kapsamıyorum ama genelde öyle erkek
2gün sonra sıkılır bırakır seni sen pişmanlığınla kalırsın erkeğe hiçbişey olmaz doğanın kanunu bu
kalıcağınız zaman beraber birlikte olsanda olmasanda çok rahatsız edici bişey..
Erkekler kolay eldde ettikleri şeye değer vermez sende öyle ypıyosun..

Konu sahibi kalsam dogrumu yanlismi yaparim? diye birsey sormamis ki
neden olayin ahlaki/sizi ilgilendirmeyen tarafina yorum yapiyorsunuz?
Gercekten bizi ilgilendirmiyor yani o kisim/fikir istese neyse

Soruna gelicek olursak yalan bulma soyleme konusunda pek iyi degilim fakat
klasiklesmislerden olan"kiz arkadasimda kalicam"i kullanabilirsin
kizida daha onceden haberdar edersin...

Son düzenleme:
Konu sahibi kalsam dogrumu yanlismi yaparim? diye birsey sormamis ki
neden olayin ahlaki/sizi ilgilendirmeyen tarafina yorum yapiyorsunuz?
Gercekten bizi ilgilendirmiyor yani o kisim/fikir istese neyse

Soruna gelicek olursak yalan bulma soyleme konusunda pek iyi degilim fakat
klasiklesmislerden olan"kiz arkadasimda kalicam"i kullanabilirsin
kizida daha onceden haberdar edersin...

biz en azından senin gibi yalana teşvik etmiyoruz
uyarıyoruz doğruyu söylüyoruz iyiliği için..
ama sen ona yalan bulup kim bilir sonunu bilmediğin bişeye sevk ediyosun..
ayrıca bunlar bizim yorumumuz sen karışamazsın kendini çok zeki zannedip
soruyu bize açmana gerek yok anlıyoruz:)

:53::53::53: ne kadar ön yargılısınız ya.. çevrenizdeki tüm erkekleri cinsel organ olarak görmeyin bence, her eve giden mercimeği fırına veriyo diye birşey yok.. ateşle barut yanyana durmazmışmış.. yukardaki yorumların yaş ortalamasını merak ediyorum açıkcası +50 falan mı?

Aaa şaştım :) Hemen sizde seviştirip öpüştürmüşsünüz yani.. Aşk olsun.. Ben kızın yerine utandım yemin ederim..

Bi arkadaşda hemen senaryoyu yazıp yok sevişmiş yok boşalmış falanda filanda yazmışda yazmış..
Yapmayın ya bu kadar mı basit yargılarınız var,etrafa savuruyorsunuz..
Arkadaşım bende yalan söylemen taraftarı değilim ama doğrum günün ve yeni gelecek askerden.. Bence annenle konuş izin vereceklerdir sabah çıkarsınız akşam yada akşama doğruya kadar eğlenir dönersiniz..
İki tarafıda mahçup etmemiş olursun hem..
:40:

Son düzenleme:
:53::53::53: ne kadar ön yargılısınız ya.. çevrenizdeki tüm erkekleri cinsel organ olarak görmeyin bence, her eve giden mercimeği fırına veriyo diye birşey yok.. ateşle barut yanyana durmazmışmış.. yukardaki yorumların yaş ortalamasını merak ediyorum açıkcası +50 falan mı?

ben 23 yaşımdayım evliyim..
çok ortama girdim çıktım
erkeklerin genelini çok iyi tanıyorum..
yazımda belirtttim zaten hepsini kapsamıyorum diye sen +14 yada +15 falansın heralde birazını okuyup birazını okumamışsın:)
biz cinsel organ olarak görmüyoruz zaten erkeklerin geneli görüyor diye belirtmiştim ben sen bence ilk önce nasıl cvp vericeğini bi ayarla tasarla öyle gel:)

Tadında bırakmak lazım bir şeyleri,zamanında yaşamak lazım.:31:

Ben kalma derim.:24:

Bütün günü beraber geçirin ama sonunda ayrı kalın ki yaşanacak bir şeyler kalsın ileriye.:16:

Yaşın kaç canım okuyor musun ya da çalışıyor musun ona göre cevap vercem.
Ayrıca buraya yalan bulmamız için mi konu açıyorsun ya da sana ahlak dersi verenleri aldırmamanı öneriyorum.
Çünkü sen napcağını daha iyi bilirsin
kimsenin ahlak dersi vermesine gerek yok bence.
Çünkü bende aynen böyle konu açmıştım.
Aynısını yaptılar.
Sanki yalan söylim mi söylemim mi diye konu açmışım gibi.
Bende senin gibi açıkca yalan söylicem bana fikir verin dedim..

Son düzenleme:
ben 23 yaşımdayım evliyim..
çok ortama girdim çıktım
erkeklerin genelini çok iyi tanıyorum..
yazımda belirtttim zaten hepsini kapsamıyorum diye sen +14 yada +15 falansın heralde birazını okuyup birazını okumamışsın:)
biz cinsel organ olarak görmüyoruz zaten erkeklerin geneli görüyor diye belirtmiştim ben sen bence ilk önce nasıl cvp vericeğini bi ayarla tasarla öyle gel:)

24 yasındayım ve bu asabiyetini hamileliğine veriyorum, bir önceki yorumundan da yaptığın yorumların üslup seviyesini görebiliyorum zaten...

ayy yuhh cidden bi girdim inanamadım ! ne kadar ön yargılısınız canınız sıkıldı yazıcak yermı bulamadınız ! soruma cevap vermıceksenız neden atlıyosunuzz sizz ya !
24 yaşındayım ben ! eminim benden küçükler bile yazmıstır diğer sayfaya ! büyük olanlarda beyin yaşınızıda görmüş oldum ! ve eminim yeryüzündeki meleklersiniz siz hayatınızda hiç yalan söylemediniz !
askerden geldi 5 yıldır beraberiz 1 yıldır görmedim ! doğum günüm özel günüm arkdaslarımızla kutlıcaz saten ama gece çıkamıcam ramazan büyük etken ! sadece fikir istedim ben yaa yazıklar olsun gerçekten...

Son düzenleme:
saten Kk da bütün konulara baktıgımda görüyorum bunu yazık hepinize (iyi yorum yapanlar hariç iyi düşünenler hariç. tabiki)
bi sorun ya milleti dinlemeden eleşitirmek içinmi burdasınız siz anlamıyorum ya :S
benim sevdiğim erkeği evlenceğim erkeği sapık ahlaksız gibi gösteren hatunlar allah ıslah etsin sizi sadece tek sözüm bu ! ve soruma cevap verecekler yazsın buraya diğerleri yazmasın !

ayy yuhh cidden bi girdim inanamadım ! ne kadar ön yargılısınız canınız sıkıldı yazıcak yermı bulamadınız ! soruma cevap vermıceksenız neden atlıyosunuzz sizz ya !
24 yaşındayım ben ! eminim benden küçükler bile yazmıstır diğer sayfaya ! büyük olanlarda beyin yaşınızıda görmüş oldum ! ve eminim yeryüzündeki meleklersiniz siz hayatınızda hiç yalan söylemediniz !
askerden geldi 5 yıldır beraberiz 1 yıldır görmedim ! doğum günüm özel günüm arkdaslarımızla kutlıcaz saten ama gece çıkamıcam ramazan büyük etken ! sadece fikir istedim ben yaa yazıklar olsun gerçekten...

Bende 2o yaşındayım..
Seni çok iyi anlıyorum canım bende aynen böle bı konu actım
ve benımde sevgilim askerde göremiyorum uzun zamandır 1 ayı kaldı.
Görüşebilmek yalan Bulunması için konu açmıştım coğu kişi önyargılıydı
Kimseyı takıpta canını sıkma

Son düzenleme:
Back
X