parlak fikirleri olan ?

otelde kalmak iste bu şekilde gitmek olmaz tabisi :9:
kız arkdaşlarımda çoğu evli bekar arkdaşım yaşadıgım şehirde yok şuan kız arkdaş olayıda yalan olur yani
iftara diye çıksam çıkarımda işte kalmak için çözümm :52:

patron bu şekilde ayarlamış dediğin zaman ne diyebilcek ailen işten cık falan mı :1:
İftar verilcek otelde sonrasında çay sohbet falan derken gece orda kalıncakmış
Eğlence içki olayı olmaz ramazan olduğu için malesef
Sabahta otelden ayrınılcak de işte :)

Son düzenleme:
başlarınaa gelmiş galiba bu yazanların çok iyi biliyolar baksana canım 5 yıldan bahsediyorum bende 5 yıldır sanki ilk kalıcam öle yazdım ya ben zihniyetiz insanlar yaa gerçekten kendimi sinir etmeme bile değmez :82::ssz::ssz:

İnsanlar yapmış olduğun tercihin ileride ne gibi sorunlar yaratacağını belirtmiş. Hayat senin istediğin gibi yaşa erkek arkadaşın ile ne yaparsan yap ama forum geneline bak kaç yıllık beraberlikler! ne durumda kaç kişi hamile kaldımmı ailem duymasın derdinden kaç kişi diktirme için dr.araştırmasında.Kendi inançları ve görmüşlükleri ile hatta belki benim gibi yaşanmışlıkları ile sana bunu belirtiyorlar. Benim nacizane fikrimde bu yönde ama tercih senin ileride de olumsuz bir durumda da arkasında da duracaksan ki çok nadirdir duran kal hasret gider. Parlak bir fikrim yok maalesef sadece bunları belirtmek istedim saygısızlık olarak görmez ve kabul edersiniz umarım.

Sevgilin için yalanı haketmeyen ailene bu büyük yalanı söyleyebilirsin:
Evli arkadaşımın eşi bu gece evde yokmuş tek kalmaya korkuyor
ona eşlik etmek istiyorum..Arkadaşını da haberdar ederek tabi..
Ne kadar parlak bulursun bilmem..:ssz:
Yalnız yakın zamanda sürtünmeyle ilişki oldu şu oldu bu oldu yok orama gelmedi
de elinden kaçtı çok korkuyorum bişey olmuş mudur bilmem ne dibi bi dertle gelip parlak fikir ararsan
burdan yardım çıkacağını sanmam..(önceleri çıktığını görmedim pek yani):34:
Not: Bak ben her şekilde yardımcı oldum sana:16:

hayat senin tercih senin ama ailene hiçbir şey için ve hiç kimse için yalan söylememeni tavsiye ediyorum:31:

Sevgilin için yalanı haketmeyen ailene bu büyük yalanı söyleyebilirsin:
Evli arkadaşımın eşi bu gece evde yokmuş tek kalmaya korkuyor
ona eşlik etmek istiyorum..Arkadaşını da haberdar ederek tabi..
Ne kadar parlak bulursun bilmem..:ssz:
Yalnız yakın zamanda sürtünmeyle ilişki oldu şu oldu bu oldu yok orama gelmedi
de elinden kaçtı çok korkuyorum bişey olmuş mudur bilmem ne dibi bi dertle gelip parlak fikir ararsan
burdan yardım çıkacağını sanmam..(önceleri çıktığını görmedim pek yani):34:
Not: Bak ben her şekilde yardımcı oldum sana:16:

parlak fikrin için saolda burdaki herkes sıyırmış kafayı ilşkiye takmışlar ben ne diyoruuummm sizz ne diyosunuzz yaa komiksinizz cidden komikk :9::9:

KK'ya hosgeldin konu sahibi. Burda konu acan linc edilir. :)
Herkesin ahlak anlayisi farkli. zaten konu ahlak degil ki, konu sahibi de cocuk degil. Atesle barutsa, o da bilir bunu. Ama konumuz cinsel iliski filan da degil zaten. Herkes ne guzel senaryolar yazmis oyle. Kimileri haddini de asmis. Ayip yahu. Neyse, yine bir kk klasigi, ben sasirmadim.

burda sizin isteğiniz dışında ne kadar kızsanız da,haklılık payları yok mu:34:
burada kaç tane konu açılıyor görmüyormusunuz:51:
hiçbir erkek için aileye yalan söylemenin mantığı yok.üstelik yalan iyi getirmez,bir şekilde ortaya çıkması büyük olasılık.bizim burada 2 kız ailesine yalan söyleyerek erkek arkadaşlarıyla buluşuyorlar ve gezerken araba şarampole yuvarlanıyor ve ölümden dönüyorlar.ailesi dışında cümle alem öğreniyor:51:

yalan söyleme ihtiyacı dyuyorsanız yanlış birşeyler yaptığınızı biliyorsunuz demektir..

1.bu çocuk askerden geliyor
2.aç kalmış çocuklar gibidir.
3.sen o gece onunla kalmak istiyorsun
4.bizden kalmak için yalan üretmemizi istiyorsun.
5.sen bekarsın.

buraya kadar hersey doğruysa benim sana bi lafım yok bacım kendini ateşe atıyon bize de üstüne benzin dökün diyosun..
allah yardımcın olsun..
ama ben o ateşe atmam seni kendin düşün taşın karar ver...
umarım kötü seyler olmaz...

Bu sitede önyargılı olanlar, her konuda tartışma çıkaranlar, küçücük bir söze sinirlenip hakaret edenler, konuları dağıtıp geyik yapanlar var evet ama bu durum üyelere aşağılayıcı sözler söylemenizi haklı göstermez, konu sahibi olsanız dahi...

Eleştiriler uygunsuz bir üslupla yazılmışsa kötü içerik butonuna basılır.

terbiyesizz

ben evli ve 2 çocuk annesiyim telimle duvağımlada gelin oldum

Konu sahibnin dedigini asla desteklemiyorum ama demek ki boyle hissettiriyormus insana degil mi? Arkadas size kisasa kisas cevap vermis, daha fazlasini yazmamis. Konu sahibinin yazdigi sey ile sizin ona dediginiz sey ayni terbiyesizlikte. Bir daha birilerine boyle yakistirmalar yaparken iki kere dusunursunuz umarim.

Konu sahibnin dedigini asla desteklemiyorum ama demek ki boyle hissettiriyormus insana degil mi? Arkadas size kisasa kisas cevap vermis, daha fazlasini yazmamis. Konu sahibinin yazdigi sey ile sizin ona dediginiz sey ayni terbiyesizlikte. Bir daha birilerine boyle yakistirmalar yaparken iki kere dusunursunuz umarim.

siz hiç bu sitede açılan özellikle bir derdim var bölümündeki topiklere bakıyomusunuz nerdeyse haftada bi böyle konu açılıyor yaksa bana ne milletin özel hayatından ister kalsın ister kalmasın ister münasebette bulunsun ister bulunmasın bananee banane banane

24 yaşına gelmiş mali müşavir olmuş söyleyeceği bi yalanı buraya soruyorsa ....

Hayır aynı terbiyesizlikte değil bana göre belki üslup olarak hoşuna gitmemiştir ama bu şekilde cevap vermesi daha büyük terbiyesizlik düzgün cevap verip ona örnekte teşkil edebilirdi. Tasvip etmeyenler ki bende öyleyim "Böyle bir şey yapamazsın" demiyor "Böyle bir şey ileride problem yaratabilir" diyor aslında. Tercih onun istediğini yaşaması normal hayat onun kendi nefesini alıp veriyor kimseye hesap vermek zorunda değil ama neler okumuyoruz ki bu klüpte ?

Back
X