benimde saclarım ince ve mat görünümündeydi bunu biyerde okudum arkadaşlar sıcak zeytin yagı ve ıslak havlu ile yapımı şöyle 2 corba kaşıgı zeytin yagını ısıtıp elini yakmayacak şekilde sacların diplerine masaj yaparak uygulayın ve 1 havluyu saıcak suya batırıp iyice sıktıktan sonra başınıza sarın havlu sogucaca bu işlemi bi kackez deneyın sonra saclarınızı yıkayın haftada 1kez yapmanız yeterli olacaktır bilginize:CüvCüv:
zeytin yağını nasıl ısıtıcaz?? ben bayadır yapıyorum saçlarıma maske ama normal zeytin yağı ve yumurta sarısıyla böyle ısıtıp hiç denemedim. ama bu yaptığımın
gerçekten faydasını gördüm tavsiye ederim...
zeytin yağını nasıl ısıtıcaz?? ben bayadır yapıyorum saçlarıma maske ama normal zeytin yağı ve yumurta sarısıyla böyle ısıtıp hiç denemedim. ama bu yaptığımın
gerçekten faydasını gördüm tavsiye ederim...
canım bir kaba kaynar su koy üstünede başka bir kapta zeytin yağını koy üst üste çaydanlık gibi düşün alttaki kaynar su üst kaptaki zeytin yağını kendi sıcak buharıyla iyice ısıtıyo zaten....a.s direkt ocakta falan ısıtmayın zeytin yağını cezvede falan o zaten yanık yağ oluyo oda fayda yerine zarar..:tomato:ben böyle yapıyorum umarım yardımcı olmuşumdur..a.s.
canım bir kaba kaynar su koy üstünede başka bir kapta zeytin yağını koy üst üste çaydanlık gibi düşün alttaki kaynar su üst kaptaki zeytin yağını kendi sıcak buharıyla iyice ısıtıyo zaten....a.s direkt ocakta falan ısıtmayın zeytin yağını cezvede falan o zaten yanık yağ oluyo oda fayda yerine zarar..:tomato:ben böyle yapıyorum umarım yardımcı olmuşumdur..a.s.
Ayy ben direk ocakta yapıyodum kısık ateşte 20 sn tutup alıyodum meger yanlıs yapıyomusum kaydirigubbakcemile3 Allahtan 1 kere ısıtıp yaptım :) paylasımın için teşekkürler