Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey! Zayıflamak için iyi bir bahane olur işte..Ya gelmesin 115 kilo kadınım ezilirler yazık![]()
Bazı insanlar ani kazalar karşısında donup kalabiliyor. Medela üzerine araba gelse kaçamaz, öylece bakar.ama umursamamak kötü.Bir kere otobuste en onde otururken o ondeki korumalik yoktu ve yeni binen bir amca akbil basmaya calisirken otobus hareket edince direk kucagima oturdu.Cok utanmistim o ani hatirladim bunu okuyunca :).Benim esimde ben dustukten sonra beni tutar mesela benim tokezlenme yada yere dusme animda oyle bakar. Yerdeyken tutar kolumdan. Ilk zamanlar kiziyordum ama artik alistim. Ozellikle merdivenlerden kayip tikir tikir duserken oylece bakar. Bi el sallamadigi kalir arkamdan :)
Yatağa giderken dustun o da baktı ama seni görmedi sizin yatak 2 3 katlı mi ?
Nasıl yani diğer adamın kucağında mı seyahat ettinizKalkamadım ki, araba kahveci tepsisi gibi dönüyor. Merkez kaç kuvveti gibi bir şey oldu.
Konu sahibesi yemek masasında ablasının bakışından korkup çığlık atıp yüzünü kapatmış bir dönem. Epey ekşin dolu bir hayatşimdi okudum
geri aldım yorumumu:)
Ne tatlı bi konu sahibi yaElimde tepsi apartmandan giriyorduk ki yarım açık kapıda mesafeyi ayarlayamadım. Parmağımı demir kapıya çok kötü çarptım. Canım çok yandı. Öylece yüzümü buruşturup acımın geçnesini beklerken eşim gelip tepsiyi elimden aldı ve bir şey demeden merdivenlere yöneldi. Ben hala kapının eşiğinde parmağımı oğuşturuyordum. Bu kadına ne oldu diye yüzüme bile bakmadı. Daha önceden onun yanındayken elimi kesmiştim yine hiç bir tepki göstermedi. Hani yüzüme bile bakmıyor iyimiyim kötmüyüm diye. Bir kere bindiğimiz dolmuş kar yüzünden patinaj yaptı ve ben başka bir adamın kucağına uçtum. İlginç olan yer olmadığı için eşimin kucağına oturuyordum. Eşim beni tutamadı ama tanımadığım adam sağolsunbeni sıkı tuttuda oraya buraya savrulmama engel oldu. Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum ama bunun gibi çok örnek var. Bazan yüzüne karşı ne biçim erkeksin diye haykırmak istiyorum. Sadece yazıp paylaşmak ve rahatlamak istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Ayy ben bunu tamamen unutmuşum!Konu sahibesi yemek masasında ablasının bakışından korkup çığlık atıp yüzünü kapatmış bir dönem. Epey ekşin dolu bir hayat![]()
Ayy ben bunu tamamen unutmuşum!
Ne güdüm yaaaIntikam alin bari.Birdaha ki sefere yanlislikla baska adamin kucagina duserseniz kalkmayin,kocanizin gozunun icine bakarak oturun yani.adam haketmis))
Birinin ezilmesine gerek yokHey! Zayıflamak için iyi bir bahane olur işte..![]()
Konu sahibesi yemek masasında ablasının bakışından korkup çığlık atıp yüzünü kapatmış bir dönem. Epey ekşin dolu bir hayat![]()
Doğrulmadıki yattığı yerden. Zahmet olacaktı!Yatağa giderken dustun o da baktı ama seni görmedi sizin yatak 2 3 katlı mi ?
Allahım adamdaki rahatlığa bakDaha önce konuşmuştum. Bir keresinde yatağa giderken düştüm. Şöyle bir kafasını kaldırdı, sonra geri yattı. Ben biraz yerde uzanmış bekledim, baktım ilgilenmiyor ayağa kalkıp bir sürü bağırdım. Savunması da şöyle oldu. " Bir ses duydum ama baktım seni göremedim" ee çünkü yere kapaklanmıştım, insan bir bakar değil mi?
Besliyorum. Kedilerim var. Eşimle tek ortak noktamız onlara olan sevgimiz.ya konu sahibesi fazla hassas fazla naif, nasıl desem prenses sendromundaki genç kızlar olur ya onlar gibi bir yapısı var.
niye boşanmıyor anlamıyorum. evcil hayvan beslese en azından can yoldaşı olur.
Yazdığına göre 52 yaşında bu yaştan sonra boşanmaz gibi hiç lafını etmiyor aplaya konu sahibesi fazla hassas fazla naif, nasıl desem prenses sendromundaki genç kızlar olur ya onlar gibi bir yapısı var.
niye boşanmıyor anlamıyorum. evcil hayvan beslese en azından can yoldaşı olur.
Aaa bi dakka 52 yasindaki kadin mi oturmus kocasinin kucagina..Yazdığına göre 52 yaşında bu yaştan sonra boşanmaz gibi hiç lafını etmiyor apla![]()