parmağım yandı su topladı tavsiye :(

moon61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
59
42
38
Bursa
Merhaba çarşamba günü 2 parmağıma kaynar çorba döküldü cuma gününe kadar bişey yoktu ama dün sabahtan su toplamaya başladı ve bende doktora gittim pansuman yaptı silverdin verdi evde pansuman yapıcaksın dedi evegeldi akşama kadar felaket şekilde su topladı sanki parmağımın üstünde bir parmak daha var ikili su topladı ama büyük biri az önce patladı ama içindeki su boşalmadı bende hafif bastırdım ama hiç bi yerden su çıkmadı bende krem sürüp sargı beziyle sardım tekrar acı yok ama dünden beri şişip deriyi gerdiği için sızı var ne yapmalıyım (

Bu noktadan sonra doktor tavsiyesi disinda bir oneri saglikli olmaz.

Ama bundan sonrasi icin aklinizda bulunsun...

İster su, yag gibi bir sivi, isterse utu, firin yanigi olsun.

Yanik olusur olusmaz soguk suyun altina tuttuktan sonra...

İslanan yanik bolgeyi kaplayacak kadar tuz dokun.

Ve tuz kuruyup dokulene kadar o bolgede kalsin.

Derinizin kesinlikle su toplamadigini ve acisinin kisa surede gectigini goreceksiniz.

Bu seferki yaniginiz icin care ariyorsunuz, umarim tez zamanda gecer.

Ama bundan sonrakileri -insallah olmaz ama- acisiz atlatacaksiniz.

Babamın üzerine mısır kazanı devrilmişti. Çok büyük yanıklar olmuştu vücudunda.
Doktora falan gitmişti. Babannem bir kür yapmıştı
Yumurtayı haşlayın, sarısını ayırın. Isıtılmış hakiki zeytinyağının içerisine yumurtanın sarısını ufalayın. Tavuk tüyüyle sürün derler ama biz pamukla sürmüştük yanık bölgelerin üzerine. İz falan kalmamıştı. Geçmiş olsun..

Teşekkür ederim :) iz önemli değil de işte su toplayan yer önemli enfeksiyon kapmaması falan

Burada yazdigimiz onerileri bundan sonra olusacak...

Taze ve doktor gozetimi gerektirmeyecek durumlarda kullanin.

Mevcut yaniginiza doktor tavsiyesi disinda yapacaginiz mudahale enfeksiyon riski tasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…