• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parmagimi kestirmişim..

okb değilim ama böyle bir durumda ilk aklıma gelen çamaşırları yeniden yıkamak ve banyo yapmak olurdu, sizin aklınıza gelmemesi ilginç...

Bence destek almalısınız böyle hayat sürmez ki düşünün parmağınızın azcık kanamasını nerelere getirmişsiniz çok vahim bir durum ilacı falan mutlaka vardır. Şimdi biz burada size ne diyelim ki anlamadım onu. En mantıklısı madem o kadar takıntılısınız parmağınızı bantlayıp çamaşırları tekrar yıkayıp asmanız yani başka seçenek yok. Bu kadar okb olup rahatça telefonda yazabilen insanları da anlamıyorum sizin için telde yazmak bile tiksindirici olmalı değil mi aslında.
Ne demek istedigini anlamadim neden tiksindirici olsun

Derin nefes al. Sakinleş.parmagini bantla.çamaşırları yeniden yıka.ustunu değiş.duş al.
Biraz rahatla.

Canım arkadasım olumsuz sacma yorumlara takılma kan cok cabuk kurur ve su gıbı degıldr sert bır doku olusturur degdıgı yerde degmıs olsa gorursn ve uhu nasl damlarda o yer sertlesr ya oyle oluyr cnku kan verırkn erkn cektı ıgneyı pamuk bastrmadn ustume damladı hemen kurudu ve o yer byle sert tabakangbınduruodu ama senınkı az bsy muhtemel ama ınan degse gorurdn bde oyle cok akan bır kan degl bence kesıldı sıyrıldı parmagn oyle ce kaldı akmamstr bıle farketmemssn bıle aksaydı parmagnda kıpırdama hıssederdn sadece derın sıyrıldı muhtemel bıde ztn cogu kıyaft utulenıor oyle dusunn ama olsa gorurdn bazenoyle oluyr kesık oluyr ama akmıyr sıyrıldıgı ıcn degmıs olsada kesınlıkle hıcbsye temas etmez cnku kuruo bıde nerde okdr kan parmagndn gelsn kı ama ıcın ferahlamıycksa tekrar yıka ama yıkaman ıcn sebeb deıl pıre ıcın yorgan yakma yorulma bosuna sen bu kdr dıkkt edıosn da gıyınıldıgınde kımse okdr dıkkat etmıyor esıne de soyle boyle bsy oldu sakıncası varmı dye o sana yok dıyecektr

Tsk ederim cevabin icin

Kiyafetleri tekrar yika ve bir dus al. Bu kadar dusunmenden iyidir

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,

1. Dusunu al.. Niye ? Çünkü bayagi takıntı yapmissin. Biz almıyoruz duş muş parmagimiz kesilince. Sana özel yazıyorum
2. Parmağına pansuman yap
3. Çamaşır makinasına tekrar al kuru çamaşırları
4. Serdikletini de topla onları da yıka
5. Etrafı sil Süpür
6. Bir kahve yap kendine
7. Parmağına tekrar pansuman yap

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
Hangi birimiz parmağını kesince bir parmağa bu kadar methiye düzer?

Mrb kizlar
parmagimi kestirmisim haberim olmadan sonradan fark ettim,,camasir sepetimin kenari kirilmisdi ordan tutarken kesilmis heralde ,bende hafif derecede olsa okb var simdi bu soruma cogunuz buda dertmi dicek ama.bir okb li icin gercekden cok.zor bir durum Allah baska dert vermesinde...

Simdi kafamda bussuru soru olusdu yikanmis camasiri astim acaba camasira kan bulasmismidir...
sacima kiyafetime elim degdi oralara bulasmismidir...
camasira bulastiysa eger o camasirlara her dokundugumda baskalarinada bulasirmi ,cunku kurumus camasiri topladim yikanmisi.serdim parmagimin derisi yuzulerek kanadigi icin fark etmedim kanadigini yoksa fark ederdim. Neden kan a karsi takintili oldugumuda bilmiyorum..
doktora gidiyor musun.
ilaç kullanıyor musun .

ee bu iyi bişey aslında.
senin de kalkıp hemen duş almaman yani:))
okb nin gerçekten hafif düzeyde olduğunu gösteriyor.
sadece zihninde dönüp durup seni rahatsız ediyor sanırım.
bunu da ileriye taşımadan çözmeye gayret et.
çamaşırları tekrar yıkayabilirdni parmağın çok kanadıysa.
bu normal bir davranış.okb ile alakalı diyemeyiz.

Mrb kizlar
parmagimi kestirmisim haberim olmadan sonradan fark ettim,,camasir sepetimin kenari kirilmisdi ordan tutarken kesilmis heralde ,bende hafif derecede olsa okb var simdi bu soruma cogunuz buda dertmi dicek ama.bir okb li icin gercekden cok.zor bir durum Allah baska dert vermesinde...

Simdi kafamda bussuru soru olusdu yikanmis camasiri astim acaba camasira kan bulasmismidir...
sacima kiyafetime elim degdi oralara bulasmismidir...
camasira bulastiysa eger o camasirlara her dokundugumda baskalarinada bulasirmi ,cunku kurumus camasiri topladim yikanmisi.serdim parmagimin derisi yuzulerek kanadigi icin fark etmedim kanadigini yoksa fark ederdim. Neden kan a karsi takintili oldugumuda bilmiyorum..
bulaşınca ne oluyor diye sorunca beyninden bir cevap gelmiyor mu? en kolay çıkan kan lekesi neticede.

Ben elimi kesince çıkan az kanı refleksle emiyorum (:
Sonuçta senin kanın sakin ol, çamaşırlar içine sinmediyse tekrar yıka. Eline de yarabandı tak tamamdır.

Back
X