- 4 Nisan 2017
- 140
- 37
- 13
- 36
- Konu Sahibi bbasakk_88
-
Yigenim de baş parmagini emerek uyurdu bebekken simdi okula gidiyor ve baya azaldi bu davranisi. Size onerim emdigi parmaklari yara bandiyla ya da sargi beziyle sarin. Iyi bir çözum. Yigenimin ki bu sekilde azaldimerhaba 7.5 aylık kızım orta ve yüzük parmağını emerek uyuyor ne yaptıysam vazgeciremedim parmagını cekıp emzik veriyorum emziği cıkarıp parmak emiyor alısamadı emziğe de boyle olup sonradan prmak emmekten cocugu olan var mı acaba yada bir öneriniz var mı?
Kızımı hc kundak yapmadım o yuzden nerdeyse 8 aylık olmusken kundakta durabiliceni sanmıyorumKundaklasanız? Ya da tulum?
Bırak emsinmerhaba 7.5 aylık kızım orta ve yüzük parmağını emerek uyuyor ne yaptıysam vazgeciremedim parmagını cekıp emzik veriyorum emziği cıkarıp parmak emiyor alısamadı emziğe de boyle olup sonradan prmak emmekten cocugu olan var mı acaba yada bir öneriniz var mı?
25 yaşıma kadar parmak emdim...
25 yaş dile kolay..
Küçükken emmeye ilk başladığımda vazgeçirmeye çalışmışlar ama ne fayda.
Acı biber sürerlerdi hatırlıyorum.
Sonra adamın biri çıkıp babama " bırak emsin akıllı olur" demiş.
Benim saf babamda yemiş.
Ailem dalga geçerdi benimle..
onu geçtim bir gün üniversitede okurken parmağımı emmişim ev arkadaşım günlerce ti ye aldı.
Alaylar çok ciddiye almadım ama asıl meseleye geleyim..
polis olmak için başvuru yaptım. Kpss falan iyi.. fizik müsait
Neyse mülakata gittim beni eleme sebepleri peltek oluşum.. ortodentik tedaaaviye ihtiyacım varmış. Dişleri öne gelmiş..... sebebi ise parmak emmem.
Bunun için elediler beni.
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam size.
Çok kısa ve öz cevap olmus :) ama okudunuz mu 25 yasına kdr emmıs arkadas yanı bu gercekten problemBırak emsin
İmza. Ortodontist
Orada baska sebep vardır. Bize göre 30 aya kadar para emzik biberon emilir Hatta emsin emme duygusu tatmin olsun bitsin isteriz. Bu duygu bazılarında asırı oluyor engellenirse dil emmeye dönüşebilir ki o daha cözümsüz. Ben ortodontist olarak hiç bi sakınca görmüyorum suan için. Benim kızım da bas parmagını şişe yapıp emiyordu bir bucuk yasında terk etti.Çok kısa ve öz cevap olmus :) ama okudunuz mu 25 yasına kdr emmıs arkadas yanı bu gercekten problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?