- 17 Ağustos 2011
- 24.566
- 154.837
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Sevgi izi insanı damgalamaktan farksız bana göre. alzheimer , demans olan yaşlı insanlar yaptırsın ama bu çocuk daha küçücük. Okula gidecek, ergen olacak, kız arkadaş bulacak ... Görünür bir yerinde numara yazan bir dövme bu çocuğu ilk görenin kafasında fişlemesine neden olur. Okulda dalga geçerler, zaten çocuklar çok gaddar.
Sakin böyle bir şey yapma.
Bir de dövme küçücük çocuğa zararlı olabilir . Ergenken bu dovmeden nefret ettiği için gidip dövme yapmayı bilen arkadaşına keko keko kaplama yaptırması ya da sırf sevmediğinden faça atması da olası .
Bence düşüneceğin en son şey sevgi izi dövmesi olsun
Bir de benim de dovmem var,dövmeyi gören insan mutlaka ama mutlaka, bazen meraktan,bazen konu açma isteğinden 'ne dövmesi,ne anlama geliyor' falan diye sorar. Niye çocuğunuz devamlı insanlara 'ben otizmliyim de ,kaybolursam ailem bulsun diye' desin ki?
Sakin böyle bir şey yapma.
Bir de dövme küçücük çocuğa zararlı olabilir . Ergenken bu dovmeden nefret ettiği için gidip dövme yapmayı bilen arkadaşına keko keko kaplama yaptırması ya da sırf sevmediğinden faça atması da olası .
Bence düşüneceğin en son şey sevgi izi dövmesi olsun
Bir de benim de dovmem var,dövmeyi gören insan mutlaka ama mutlaka, bazen meraktan,bazen konu açma isteğinden 'ne dövmesi,ne anlama geliyor' falan diye sorar. Niye çocuğunuz devamlı insanlara 'ben otizmliyim de ,kaybolursam ailem bulsun diye' desin ki?