parmak izi Sevgi izi

Günaydın kizlar. Oglum otizmli ve sürekli nette kayıp otizmli cocuklar görüyorum panik atak geçiriyorum ya benimkide kaybolursa diye. Ya bi anda ortadan kaybolursa diye icim icimi kemiriyor. Sevgi izi yapmak istiyorum ama buna izin vermez. Baska birsey daha duydum karakolda parmak izi bunu yapan varmi? Kendi bulundugum ilcenin karakolunami gidiyorum bilgisi olan varsa versin? Birde bugun cumartesi bugun yapabilirmiyiz bunu?
Sende su adanadaki haberi okudun degil mi ? Panik yapma birseycik olmaz yavruna. Sen tedbir al abartmadan gonlunu ferah tut. Yavrunla nice guzel senelere inşallah 🙏

Daha çok küçük sizin çocuğunuz dövme filan yaptıramazsınız ve yaptırmamalısınız şuanda.

Büyüdükçe şekli bozulup rakamlar okunmaz hale gelebilir boşu boşuna yaptırmış olursunuz.

Diğer yorumlarda yazıldığı gibi yaşı ilerlediğinde kendi kendini idare edecek şekilde gelişim gösterebilir, yine boşu boşuna yaptırmış ve çocuğu damgalamış olursunuz.

Bir de sevgi izi yaşı gereği belli bir bağımsızlığı olması gereken ama kısıtları yüzünden sıkıntı yaşayabilecek insanlar için mantıklı. Sizin çocuğunuzun yaşında bir çocuk için normal olan zaten hep bir yetişkinin gözetiminde olması.
Benimde icime pek sinmiyor zaten en cok parmak izi yakin gelmisti. Gozetimim altinda zaten. Dediğim gibi cikan haberler etkiledi🙁

Back
X