Parmak Testi Yaptırdım Hamile miyim Acaba?

kabakız yasadıklarına uzzuldum canım ınsallah bundan kısa bır sure sonra Rabbım gonlundekını verır.ama lutfen boyle parmak testymıs bılmem neymıs sacmalıklara ınanmayın.bende ınanıp her ay bakardım her ay negatıftı.hamıle kaldıgım ay da baktım yıne aynıydı ve ben hamıleymısım.yanı oyle parmak testymıs rahımde bısı varmıs yokmus yalan onlar.hangı saf uydurmussa:47: olan bebeklerede zarar verebılırız bu sekılde.sakın bır daha boyle bısı deneme canım.Allah korusun yani..hersey gonlunce olsun

kabakız yasadıklarına uzzuldum canım ınsallah bundan kısa bır sure sonra Rabbım gonlundekını verır.ama lutfen boyle parmak testymıs bılmem neymıs sacmalıklara ınanmayın.bende ınanıp her ay bakardım her ay negatıftı.hamıle kaldıgım ay da baktım yıne aynıydı ve ben hamıleymısım.yanı oyle parmak testymıs rahımde bısı varmıs yokmus yalan onlar.hangı saf uydurmussa:47: olan bebeklerede zarar verebılırız bu sekılde.sakın bır daha boyle bısı deneme canım.Allah korusun yani..hersey gonlunce olsun

seni daha önce okumuştum hazel o zaman morf problemi vardı demi sizde şimdi hamilesin çok sevindim.bizdede aynı problem var tam 17 ay oldu hamile kalamadım hiç.acaba bende de mi sorun var diyorum drlar yok diyo.bir gün inşallah bende mutlu sona ulaşırım şimdi hayal gibi geliyor.Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin:nazar:

canim bencede zaten sitede tekrar konuyu acip herkezden özurdiledim bence butun herseyi ehli olanlara birakmaklazim bence bu yaziyi yazanda pisman olmustur ama bende tekrarladigim icin:47:kendime kizyorum canim yanlis anlamadiysam:49: hamile imissin allah kucagina almayi nasip etsin

seni daha önce okumuştum hazel o zaman morf problemi vardı demi sizde şimdi hamilesin çok sevindim.bizdede aynı problem var tam 17 ay oldu hamile kalamadım hiç.acaba bende de mi sorun var diyorum drlar yok diyo.bir gün inşallah bende mutlu sona ulaşırım şimdi hayal gibi geliyor.Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin:nazar:

evet canım,Rabbime sonsuzz sukurler olsunkı gonderdı mucızesını.evet esımde morfolojı sorunu vardı.varıkosel amelıyatı oldu ama sayı yukselırken morfolojı hep % 2 idi.bırde spermlerde dna hasarı vardı.amelıyattan sonrakı 6 ay bekledık nereye kadar yukselcek spermler dıye.son 3 ay da proxeed,omega 3 ,evıcap ve nolvadex(klomen gıbı bır ılac) kullandı.
sen butun tetkıklerını yaptrdınmı.rahım fılmı,hormon testı,yumurta takıbı falan.eger yaptrdıysan esıne olan tedavıyle kavusursun bence bebegıne.bızım de morf hep 2 idi ama oldu.yanı morfolojıye cok takılmayın.sayı yukselırse morfolojıde yukselıyor zaten otomatıkman.Rabbım bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah.AMİN.

evet canım,Rabbime sonsuzz sukurler olsunkı gonderdı mucızesını.evet esımde morfolojı sorunu vardı.varıkosel amelıyatı oldu ama sayı yukselırken morfolojı hep % 2 idi.bırde spermlerde dna hasarı vardı.amelıyattan sonrakı 6 ay bekledık nereye kadar yukselcek spermler dıye.son 3 ay da proxeed,omega 3 ,evıcap ve nolvadex(klomen gıbı bır ılac) kullandı.
sen butun tetkıklerını yaptrdınmı.rahım fılmı,hormon testı,yumurta takıbı falan.eger yaptrdıysan esıne olan tedavıyle kavusursun bence bebegıne.bızım de morf hep 2 idi ama oldu.yanı morfolojıye cok takılmayın.sayı yukselırse morfolojıde yukselıyor zaten otomatıkman.Rabbım bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne ısteyen herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah.AMİN.

evet bende tüm tetkikler yapıldı her şey normal görünüyor.eşimde sayı 90 milyon ama olmuyor.evicap fian kullanmıştık daha önce eşim artık bişey kullanmak istemiyor haklı olarak sıkıldı artık.ben de öyle çok sıkıldım bu iştenumarım bir gün ben de mutlu haberi paylaşırım seninle

kizlar :14:bilgisi olan varsa ne olur yardim edin ben 5 haftalik hamile:49:idim ya kurtaj olmustum iste bu kuztaji hastane guzel temizleyememis bu yuzden kanim 212 de dusmemis :18:carsamba gunu kan aldilar 5gun beklettiler bugun tekrar kan aldilar yarin insallah haersey belli olur cok korkuyorum beni bu sekilde parca kalmissa bekletmesi dogrumu kan almadan önce diyorduki belki kan birikmis olabilir bu yuzden kesin birsey soyleyemem dedi 5 gun bekledikten sonra bugun yine kan tahlili ben napicam nnne gibi zararlari olabilr tehlikelimi

canlarim desteginizden dolayi hepinizden allah razi olsun.bu yaziyida bu kulupte okumustum.orta parmagini vajiya afedersiniz sokuyormussunuz ve kolay girerse ve sonsuz bir bosluk varsa yani eline birsey gelmiyorsa hamilesin eger parmagin zor giriyor vede parmagina yuvarlak birsey gelirse hamile degilsin eskiden ebeler boyle anliyormus.bu kulupteki bunu paylasan arkadasimzin arkadasi hemsireymis doruluk payi var diye cevap vermis bede zaten transferden sonra altttan almam gereken ilac vardi alirken deneyim dedim bu yuzden umutlu degiliim ama dondurulmu emriyo degil 8ile 6 hucreye bolunen emriyolari tasfer edildi yari doktor terminim var bana kalsa bugunden giderim am gunumden once almiyorlar canim allah bebek lerine hayirli omurler versin diger bebeklerinde obur dunyada sana sefaatci olurlar sididen tesekkur ederim hanimlar
Canım sonucun ne oldu merak ettim doğrusu, benimde transferimin 8. Günü vajına tablet koyarken hemen rahim agzında sert balon şeklinde birşey var acaba tutunmuşmu

Back
X