Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ya 15 aylık kızım parmak ucunda yürüyo 5 aydır öyle ortopediye götürdüm bol masaj yap dedi yapıyorum ama yok hiç düzelme yok başına öyle bişey gelen var mı ya lütfen yardımcı olun...
Benim bebegimde oyle parmak uclarina basıyor henuz kendi basina yuruyemiyor ama gorunuse gore oarmak ucunda yuruyecek sizin gibi. Ailede de boyle yuruyenler varmis ve suan gayet normaller, ben genetiktur diye aldiris etmedim, amca baba falan oyle yururmus sonradan duzelmjs. Dr ne dedi size. Ben de bu swkilde nasil dengeyi saglayip da yuruyecek diye dusunuyorum
Benim bebegimde oyle parmak uclarina basıyor henuz kendi basina yuruyemiyor ama gorunuse gore oarmak ucunda yuruyecek sizin gibi. Ailede de boyle yuruyenler varmis ve suan gayet normaller, ben genetiktur diye aldiris etmedim, amca baba falan oyle yururmus sonradan duzelmjs. Dr ne dedi size. Ben de bu swkilde nasil dengeyi saglayip da yuruyecek diye dusunuyorum
Bizde öyle yürüyen hiç yok doktor kötü bi durumu yok zamanla geçer dedi denge konusuma gelince malesef ki denge de durmuyo sürekli yürüyo ayakta durması çok zor oluyo ama ayakkabıyla az da olsa basıyo doktor masajdan sonra ayakkabı giydir dedi
Ayakkabı giydirin evde dışarda fark etmez. Yeğenim parmak ucu yürürdü doktor ayakkabı tavsiye etmişti ve bir iki ayda ayaklarının üstüne tam basmaya başlamıştı. Şimdi genç delikanlı oldu tabi :))) düzelir korkmayın...
Ayakkabı giydirin evde dışarda fark etmez. Yeğenim parmak ucu yürürdü doktor ayakkabı tavsiye etmişti ve bir iki ayda ayaklarının üstüne tam basmaya başlamıştı. Şimdi genç delikanlı oldu tabi :))) düzelir korkmayın...