Parmakla yapılan hamilelik testi nasıl oluyor?

Nergis Akarsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
7
3
1
31
Meraba canlar parmakla yapılan hamilelik testi nasıl anlaşılıyor buradan bir yazıda okudum ama çok karişik geldi. Ben parmagimi soktugumda ucuna yumuşak birsey geliyor ne oldugunu anlamadim yardımcı olurmusunuz

İlk defa böyle birşey duyuyorum. Nedensizce komik geldi. Test almak varken neden parmagınızı kullanıyorsunuz ve BENCE böyle bişey aşırı saçma değil mi ya

Ki zaten parmak en fazla rahim ağzına kadar gider bebek rahmin içinde yani parmağınız rahime girmez dolayısıyla anlayamazsınız

Meraba canlar parmakla yapılan hamilelik testi nasıl anlaşılıyor buradan bir yazıda okudum ama çok karişik geldi. Ben parmagimi soktugumda ucuna yumuşak birsey geliyor ne oldugunu anlamadim yardımcı olurmusunuz
O yumuşak şey rahim ağzınız. Gercekten bilmiyor muydunuz bunu?

Ben 5 buçuk haftalık hamileyim çok araştırdım daha önce. Sonsuz boşluk diye bir şey yok ben de. Sadece giriş kısmında sert kemik kısmı aşağıda değil hissedilir derecede ama yumuşak. Herkeste farklı mi oluyor orasını bilmiyorum

bunu anlaman için kolunu sokman gerekir:)))
Aklıma köye gelen veteriner omuzuna kadar eldiven takip ineklerin gebeliklerini kontrol ediyor ya yada sperm bırakıyor bı kaç defa denk gelip görmüştüm

Öyle bir zorunluluğunuz yok bakmak isteyen bakar Size özel olarak olarak girin bakın dediğimi hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…