Paronayağım galiba

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Son iki gündür buraya kaç tane başlık açtım bilmiyorum ama içimi rahatlatamıyorum bi türlü bugün uçuğum dolayısıyla cildiyeye gittim azitro ve benzalin verdi. Mesela diyelim ki sivilcelerim geçti bunları kullanmayı bırakırsam tekrarlayacak mı yani offfff :32:
bi de bi kaç ay öncesi bacağımı yakmıştım yanlışlıkla yanık izi için de locoid verdi araştırdım ama locoidin izleri geçirmesi ile ilgili hiç bişi bulamadım yaa kafayı yicem eğer sivilce ilaçları tekrarlıcaksa bitince sivilceleri kullanmıcam yaaa çok kafaya takıyorum çok :(

Canım öncelikle kaç yaşındasın?

Şimdi şu var bünyenin zayıf dönemleri vardır bi'şekilde dışa vurur bunu tabii ergenlik sivilcelerin değilse...
Bak benim cildim ergenlik dahil doğru düzgün sivilce görmemiştir. 22 yaşındayım sadece bazı regl dönemlerimde 1tane küçücük çıkar çenemden şuan olduğu gibi hoş bu sefer ki stresten:9:

Benim yüzümde stres kaynaklı egzama olmuştu krem ile geçirdim ki egzama çok sıkıntılı bir cilt hastalığı 2 gün ağlasam yüzüm kaşınmaya başlıyodu:26:
Kremin yanında doktorum çinko hapı vermişti ayrıca "yüzünde fazla kimyasal olmasın makyaj yaparsan da gece muhakkak temizle, sıvı sabun yerine doğal sabun kullan, ıslak mendil vs sürme yüzüne" demişti...

Benim cildim dediğim gibi çok düzgün normalde millet kapatıcı vs kullanıyorum sanıyor bazen ama dönem dönem patlak veriyor oyüzden ben aktardan aldığım defne sabununu kullanıyorum çok iyi geliyor.

Kremi aksatma:31:

Back
X