buluşalım filan dio o yeni başlamış üniye aynı izmirden o da:) işte bn alışamadım gezdirirsin bni dio..
aaayyy eveet işte bu :) ama atlama hemen dur sakin biraz bekleterek cevap yaz onu beklşyomuş gibi olmasın :)
ay kız hemen hemen yazdım ben cevapları ama arkadaş modunda yazdım öle günlük mesajlar dio ki söz mü dio unutma bak gezdircen bni dio bnde söz dedim
ayyy çok sevindim balım yaa :) hadş bakalım hayırlısı olur inşallah. öyle çok kardeş ayağına takılma çocukla bak açılamaz falan sonra :)
öyle mi dion kız..tamam ama bişi dicem çocuk dedi ki napıosun sen demiş nasıl geçio vakit bnde anlattım gezioz edioz filan die sonra bnde dedim ki senn nasıl geçio ondan sonra işte o da demiş teoman gibi akşamları 2 bira içiom çıkıp tek aktivitem bu demiş..yani içio anladığm kadarıyla:SS sonra bu çocuk yalnızlıktan mı buluşmak istio kızzz acaba..çözemedim izmiri senle gezelim demiş tövbeee bilemedim anammDakıl ver
anam zıkım iç diyeydin bu devirde içmeyen oğlanı nerden bulakki :). bi gün buluşun bakalım ogünki tavrına göre bakarız ne yapmak istiyo :)
ay kız öldürürsün sen beniibakalım cnm facesine baktım böle orta sosyallikte biri sıkı gsli sonra işte öle karıda kızda gözü yok gibi ama onu bilemicem yere bakan yürek yakanlardansa..kısmet kızz hayırlısı hemen atlamamam lazımm:S
yerim seni ben gıı :). du bakalım eğer öyle teklifte falan bulunursa konuşursun herşeyi önceden sonra biraz düşüneyim dersin (tabi senin şişgoyu unutamadığını söyleme) sende anlatırsın yaşadıklarını du bakalım
kızzz nerden nereye geldikk:))belki çocukta bişi yoktur öle arkadaş olarak gezmek tozmak istiodurr..bak bugün sabah ağlıodum bu gelişme biraz olsun hislerimde değişime yol açtı yani o ayı grurumu o kadar kırdıydı kii.neyse allah işte vardır bildiği:)) eski yaşadıklarımı anlatmama taraftarıyım ama bilmiom tatlımm:S?
hiç bi erkek bi kızla gerçekten sadece arkadaş olarak gezmek istemez :) tabiki o ayı kendiini velinimet sanıyodu. tabiki herşeyi ayrıntılı anlatma aldatıldığını da söyleme sakın bi ilişkim vardı bitti de sadece o kadar :)
öyle mi diosun tatlım..ama şimdi öff hiç yanaşmasam mı kız..bu çocuk yeni başlamış üniye ya..şimdi bn bitiriom seneye iş bulcam filann:S:S ee onun daha 4 yılı var..aynı yaşıtız ama..
aslında öyle düşününce biraz geç kalmış çocuk ama neyse kendi kendimize gelin güvey olduk yaburda :) bi dur bakalım gelişmlere
aynen tatlım yyaaa bn böleyimdir işte evlendirdim çocukla kendimii neyse tatlım çıktım haberleşirzzz yime muckkkk<3
Bu çocuğu tamamen kafandan çıkar at bence. S..tir et gitsin bundan adam olmaz.
bende çıkıyorum canım benim iyi geceler öptüm :)
kızz nerlerdesinnn ben cvp atamadm sanaa..msj sayım daha 90 az kaldıııya bugün biraz ii değilim gibi..namazımı kıldım falan öyle cnm..sen nasılsınnn??keyifler nasıll
benim hep aynı bebeğim aramadı yine ses yok öldümü kaldımı haberim yok içim çok acıyo bugün
kıyamam cnm yaa( bişi olmamıştır üzülme (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?