merhaba bayanlar ırılerının fıkırlerıne ıhtıyacım cok sıkmadan olayı anlatıyım hemen ben 9 yılık evlıyım cok kıskancım bır kac senedır tanıdıgım ama sadce merabalastıgım bı arkadasla 7 8 aydır samımı bır sekılde aılecek gorusuyoruz ve ben kadınla kocamın arasında bır sey oldugundan suphelenıyorum oyle somut bırsey yok elımde ama kocamın bazı cıkısları kadının cok hızlı samımı olması benı ıster ıstemez delırtıyo bugunde tesadufmudur bılmem ama bırsey oldu uzun zamandır gorustugum arkadasım ben beraber ıftar yapmak ıstedık ama dıyer arkadası ıstemedık ve bı alan uydurduk ona baska yerlere davetlı oldugumuz soyledık esımede tebbıh ettım sakın agzından bısey kacırma dıye ban bı cıkıstı bı cıkıstı anlatamam daha once o kadar samımı arkadaslarımız bu kadar korumamıstı sonra bugun tam gıdıcem ıftara ıftardan sonra hemen evde olucaksın dıye sert cıkmalar bagırmalar ıftar yapıcagımızdanda bır hafta onceden haberı vardı o gelmıycek dedım ondan sona dondu aksamdan berı delırıcem eger boyle bırsey varsa nasıl ıspatlarım ne olurrr yardım edın