Part time çalışanlar bakabilir mi?

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben part time çalışmayı düşünüyorum haftada 3 gün haftasonları. Haftaya cuma başlayacağım ama kafamda soru işaretleri var. Yeni kanuna göre part time çalışanlar eksik günlerini kendileri yatırmak zorundalar diye biliyorum. Part time çalışan arkadaşlar eksik günlerinizi siz yatırıyor musunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?

ben part time çalışmıştım ama eksik günleri yatırma gibi bir durum olmamıştı
belki yeni kanundan önce çalıştığım içindir :)
gerçi bu bahsettiğiniz kanun hakkında hiç bir şey bilmiyorum :)

Böyle bir kanun var ama tam anlamıyla öğrenmek için çalışan tecrübeli arkadaşlardan bilgi alayım dedim :) Önceden yoktu evet.

Yeni kanuna göre çalışmayanlar bile prim ödüyorlar adamlar aldığın nefesten haraç kesiyorlar.

Part time çalışanlar da çalışmadıkları günlerin primlerini kendileri ödemek zorundalar.

Teşekkür ederim. Ne kadar saçma. Part time hayallerim suya düştü. Full time çalışıcam o zaman :31:

Merhaba arkadaşlar. Ben part time çalışmayı düşünüyorum haftada 3 gün haftasonları. Haftaya cuma başlayacağım ama kafamda soru işaretleri var. Yeni kanuna göre part time çalışanlar eksik günlerini kendileri yatırmak zorundalar diye biliyorum. Part time çalışan arkadaşlar eksik günlerinizi siz yatırıyor musunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Kendılerı yatıyor zıraat bankasımı ssk mı ne 200 veya 250 tl mı ne yatıyosunuz ama tabı. Okuyosanız part cok guseldır calısmak

Okulum biteli çok oldu :) Tabii okurken gerçekten iyi olur. Part time çalışıp bir yandan da kurslara gitmek istiyodum ama bu gidişle part time çalışmayacağım. Firma da isteğe bağlı yatırırsın deyince kafam karışmıştı. Sanırım yatırmayınca borçlanıyorsun. O yüzden de en iyisi full time:31:

Bende part time banka ile görüşme yapacağım
Şimdi yatırmak zorunda mıyım işe gitmediğim günleri?
Ee öyleyse zaten aldığın maaşın ne anlamı kaldı ki:26:

Kuzenımı sımdı aradım 1 yıllık 1250 odemıs faız de olmus buyuk ıhtımal 80 90 arasıdır

Bende öyle düşünüyorum. Zaten part time çalışan ne kadar alıyor ki. Hiç çalışmamak daha iyi ya da full time çalışırım o halde. Gerçekten çok saçma bir sistem.

Bende öyle düşünüyorum. Zaten part time çalışan ne kadar alıyor ki. Hiç çalışmamak daha iyi ya da full time çalışırım o halde. Gerçekten çok saçma bir sistem.

Ben part calsırken okul zamanı yaklasık 1000 tl alıyordum belkı 250 odemek koymaz bana ama sımdınyenı duzenleme gelmıs 30 saat gecmıoyorsun ve 700 tl fılan mı ole bısı alıyor bunun 300u dersaneye gıdıyor Bıde bunun borcu cıktı bısı kalmıo pek elınde

Iyıde 80 90 tl se bence calıs prt tıme cunku ınan rahat eedersın kendınede zamanın kalır fırma bılındıkmı

Canım keşke 1000 tl olsa anında giderim. Ama 660 tl toplam yol ve yemeğe de gidicek o yüzden elime pek birşey kalmaz. Firma teknoloji firması. Vazgeçtim şimdilik. En iyisi full time bir işe girmek. Teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğin ve cevap yazdığın için.

Back
X