• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Part time iş için fikir lütfen

yeğenim de öğrenci....ikea da part time çalışıyor....yemek ve servis olayı var...ders saatlerine göre ayarlama yapıorlar...800 tl net maaş alıyor...bilginiz olsun.....

ayrıca,sigortanız ilk günden itibaren yapılıyor...kariyer netten den başvurusunu ben yapmıştım....verdiğim bilgi eksik kalmasın dedim:))

yeğenim de öğrenci....ikea da part time çalışıyor....yemek ve servis olayı var...ders saatlerine göre ayarlama yapıorlar...800 tl net maaş alıyor...bilginiz olsun.....
Aa supermis bu :) yalnız ikea okuluma çok uzak sadece haftasonu kabul ederler mi acaba :/ bayila bayila çalışırım orda :) kariyerden değil bizzat gitsem daha etkili olur mu ki? Yegeninize sorabilir misiniz sadece haftasonu çalışma imkanini acaba?

ayrıca,sigortanız ilk günden itibaren yapılıyor...kariyer netten den başvurusunu ben yapmıştım....verdiğim bilgi eksik kalmasın dedim:))
Kariyerden başvurdum şimdi bir sürü ilanina umarım güzel sonuçlanır. Teşekkür ederim :))

Kurban Bayramı için stand işi buldum hafta içi okulda sınavım vs olmazsa oraya gidicem akmasa damlar bi para olacak benim için, ikeadan aradılar yarın iş görüşmesine gidicem oraya da.

Yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim ne kadar iyi oldu benim için anlatamam:) Herkesin duasını bekliyorum işlerin olması için :)))

Kurban Bayramı için stand işi buldum hafta içi okulda sınavım vs olmazsa oraya gidicem akmasa damlar bi para olacak benim için, ikeadan aradılar yarın iş görüşmesine gidicem oraya da.

Yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim ne kadar iyi oldu benim için anlatamam:) Herkesin duasını bekliyorum işlerin olması için :)))
çok sevindim :) hayırlı olsunn :) sanırım ben de çalışacağım belli değil daha :)

çok sevindim :) hayırlı olsunn :) sanırım ben de çalışacağım belli değil daha :)
Teşekkür ederim :) inşallah okulla ilgili bi sorun çıkmaz da standa giderim olmadi haftasonu olanlari bi sorucam artık. Gerçi ikea işi olursa iptal olacak bakalım pazartesi belli olacak sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda :))

Teşekkür ederim :) inşallah okulla ilgili bi sorun çıkmaz da standa giderim olmadi haftasonu olanlari bi sorucam artık. Gerçi ikea işi olursa iptal olacak bakalım pazartesi belli olacak sanırım. Hayırlısı olsun hakkımızda :))
amin :) ikea işi iyiymiş gerçekten. benim düzleştiricim bozuldu annemlerde vermiyor para onun için gideceğim gidersem :)

Merhaba hanımlar,

Öncelikle üniversite okurken çalışan çalışmış olan kişilerden sonra da evde bi iş yapan ev hanımlarından fikir istiyorum.

Sorunum şu; okulu bi sene uzattım yarın 6. seneme başlıyorum okulda. Bu sene son olacak inşallah bi tezim kalacak önümüzdeki seneye. Şimdiye kadar geçimimi öğrenim kredisiyle devam ettiriyordum okul uzayınca oda kalmadı elimde. Bu ay son kez alicam kredimi ve sonrasında kendimi geçindirecek bi iş bulmam gerek.

Bir lise sona gidecek (bu sene dersaneye başladı) bir de ilkokula giden iki kardeşim var. Durumumuz çokta iyi değil o yüzden evden para alamıyorum şimdiye kadar da almadım.

Okula burs başvurusunda bulunucam ama çıkması garanti değil pek ümidimde yok açıkçası şehirdışında okumadığım için.

Şimdiye kadar bir sürü yere başvurdum ders programıma uyan çalışabileceğim bi iş bulamadım. Haftasonu standlarda çalışmak için bi kaç yere başvurdum geri dönüş olmadı.

Çalışan çalışmış olan arkadaşlar neyi eksik yapıyorum? Nerelere başvurmam gerek bunun için yönlendirebileceğiniz herhangi bişey var mı beni?

Not: mühendislik okuyorum Istanbul Avrupa yakasındayım.
canım ajanslar var hatta arkadaşlarım bu sene girmişti. adınıda vereyim ekom ajans
buna yazılıyosun seni her hafta sonu çağırıyolar marketlerde standta içeçek yiyecek tatırıyosun. günlükte 50 lira bence senin için ideal.

amin :) ikea işi iyiymiş gerçekten. benim düzleştiricim bozuldu annemlerde vermiyor para onun için gideceğim gidersem :)
Haha keşke benimde gidiş nedenim böyle bişey olsa :)
canım ajanslar var hatta arkadaşlarım bu sene girmişti. adınıda vereyim ekom ajans
buna yazılıyosun seni her hafta sonu çağırıyolar marketlerde standta içeçek yiyecek tatırıyosun. günlükte 50 lira bence senin için ideal.
Teşekkür ederim :) ikea olumsuz sonuçlanırsa ajanslara başvurucam stand için zaten isim vermen iyi oldu benim için.

Günlük 50 lira gayet iyi haftasonları çalışsam bi aylık paramı çıkarıyorum haftaiçini sadece okula ayırabilirim.

sadece h.sonu istiyorsan lc waikiki lr haftada 4 gün part yada sadece 2 gün (cmt pazar )çeyrek part alıyor..ikea olmassa dene derim..öğrencilerin çalıştığı bir mağaza..mağaza müdürleri falan da çok canayakın oluyor..

sadece h.sonu istiyorsan lc waikiki lr haftada 4 gün part yada sadece 2 gün (cmt pazar )çeyrek part alıyor..ikea olmassa dene derim..öğrencilerin çalıştığı bir mağaza..mağaza müdürleri falan da çok canayakın oluyor..
Maaş konusunda bi bilginiz var mi acaba lcw de sadece haftasonu calisarak ne kadar kazanabilirim?

Ben öğrenciyken calismistim. Evet zor oluyor ama istersen basariyorsun. Umutsuzluga kapilma.
Okulun sosyal tesislerinde, kutuphanede işler icin ogrenci calistiriyorlar. Okul yeni acilmisken basvurunu hemen yap. Mediko ya da CV birakmistim ben. Dekanla veya hocalarinla konus. Okulda bile is icin torpil gerekebiliyor.
Okul civarindaki kafelerde garsonluk yapabilirsin. LCWaikiki gibi yogun magazalar ogrenci calistiriyor ozellikle hafta sonlari. Mutlaka magazalarda ilanlar gorursun.
Kolayliklar dilerim.

Kizlar aklıma bişey takıldı. Ikea da çalışmayı istiyorum ortamını seviyorum oranın iyi bi iş tecrübesi olur diye de istiyorum.

Ancak part time 30 saat çalıştırdıklarini söylediler dün mülakata. Haftasonu full yani 12.30-22.30 iki haftaiçi günde part olacak şekilde ayarlaniyormus. Aklıma takılan haftaiçi iki gün dedikleri gibi yarım boşluğum var pazartesi sabahtan cuma öğleden sonra. Ikisinde de calismam gerekecek diger günler full okuldayim. Yani haftanin 7 günü sabahtan aksama kadar dolu olucam. Bu yoğunluk nasil olur bilmiyorum dinlenmek icin ders calismak icin aksamlari ve ders aralarim olacak sadece.

Yorumlar misiniz bunu da?

Bayram için olan stand işini nerden buldunuz bnmde ihtiyacım var ama böyle günlük işlere derslerden boş saat kalmıyor ne yazık ki ama bayramda haftasonralarında çalışabilirim

Fast foodlarda öğrenciler çalışıyor, bence şansını denemelisin. Üniversite son sınıftayken 1 sene boyunca ben de çalıştım hem de ders programıma göre ayarladılar işimi. Yabancı dilde satış elemanlığı yapmıştım :) Her istediğimi alıyordum, hatta eve bile katkım oluyordu.

Ben öğrenciyken calismistim. Evet zor oluyor ama istersen basariyorsun. Umutsuzluga kapilma.
Okulun sosyal tesislerinde, kutuphanede işler icin ogrenci calistiriyorlar. Okul yeni acilmisken basvurunu hemen yap. Mediko ya da CV birakmistim ben. Dekanla veya hocalarinla konus. Okulda bile is icin torpil gerekebiliyor.
Okul civarindaki kafelerde garsonluk yapabilirsin. LCWaikiki gibi yogun magazalar ogrenci calistiriyor ozellikle hafta sonlari. Mutlaka magazalarda ilanlar gorursun.
Kolayliklar dilerim.
Geçen senelerde calismistim evet yogun oluyor ama mecburum nazlanacak durumum yok malesef :) biraz seçici olmam gerek aslında derslerimi aksatmayacak bisey bulmam gerek.

Okulda basvurularimiz var ama ben son sinifim ara sinif calistiriyor onlar mezuniyeti etkilemesin diye sanirim.

İnanıyorum bulucam illaki bir is ama stres yaptim ne bilim:) tesekkur ederim :))
Bayram için olan stand işini nerden buldunuz bnmde ihtiyacım var ama böyle günlük işlere derslerden boş saat kalmıyor ne yazık ki ama bayramda haftasonralarında çalışabilirim
Ozelden yazıyorum canim insallah yardimi dokunur

Konu sahibi ben sana bisey sorucam :KK45:

Hani ozel ders vermeyi dusunuyosun ya (bende dusundum biara) biz sinava hazirlanirken bile cok iyi degildik dimi oyle olsak tıp falan okurduk hatta basbakanlik bursu alir belese geçinirdik,
Sen bu ogrencilere ders verirken sorulari cozememe, yanlis cozme, kalakalma durumlarını dusunmuyomusuno_O yanlış anlama lutfen ben bunlardan korktugum icin hic dusunmuyorum ozel ders filan

Valla bu part time iş konusunun açıldığı iyi olmuş.
Ben de düşünüyorum ama bulamadım bir türlü çalışacak yer.

Fast foodlarda öğrenciler çalışıyor, bence şansını denemelisin. Üniversite son sınıftayken 1 sene boyunca ben de çalıştım hem de ders programıma göre ayarladılar işimi. Yabancı dilde satış elemanlığı yapmıştım :) Her istediğimi alıyordum, hatta eve bile katkım oluyordu.
Evet gecen senelerde pizzacida calismistim cok güzeldi ayrica orada çalışmak :) bakalim basvurdugum yerlerden cevaplar bekliyorum yoksa saati uyan hemen hemen her yere basvurmaya devam edicem :))

Konu sahibi ben sana bisey sorucam :KK45:

Hani ozel ders vermeyi dusunuyosun ya (bende dusundum biara) biz sinava hazirlanirken bile cok iyi degildik dimi oyle olsak tıp falan okurduk hatta basbakanlik bursu alir belese geçinirdik,
Sen bu ogrencilere ders verirken sorulari cozememe, yanlis cozme, kalakalma durumlarını dusunmuyomusuno_O yanlış anlama lutfen ben bunlardan korktugum icin hic dusunmuyorum ozel ders filan
Ahahah bunu cok düşündüm hala da düşünmeye devam ediyorum aslinda:)

Ozel ders verirsem sanirim oncesinde bi gözde gecirmem gerekecek konulari. Ayrıca fen bilimlerinde okuduğum icin bir cok bilgim halen taze buna da güveniyorum. Zaten sadece lise degil ilkokul ogrencileri de olur illa ki onlarda hic sıkıntı cekmem:)

Tip olmasa da muhendislik okuyorum en temel biliminden hemde :D sıkıntı çıkmaz sanmıyorum :)

Back
X