Partner ve Sizin Uyumunuz ?

Biliyorum cok genciz ama cok ihtiyacim var lutfen bakarsan sevinirim.Önceden tesekkur ederim.Ellerine,yuregine saglik.

Benim 1 temmuz 1995 (01.07.1995)
Onun 16 mayis 1994 (16.05.1994)

Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.

Güneş 120 Satürn
İlişkide disiplin olması ,güven duygusu,kararlılık ve amaçlarının aynı olması istikrarı sağlayan etkenlerdendir. Her iki tarafın da karşısındakinin beklentilerinden, amaçlarından ve davranışlarından emin olması, tekdüzelik yaratsa bile, yine de ilişkide karşılıklı olarak birbirlerine yoğun şekilde güvenmelerine ve biraz da ilişkiye teslimiyet içide olmalarına yardımcı olur. Bazen aynı şeyleri sürekli yaşamaktan ve tekrarlamaktan doğan sıkıntı bunalmaya ve sıkılmaya da neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebiirlerse ilişkinin çok uzun zaman devam etmesi kaçınılmaz olacaktır

Merkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.

Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.

Venüs sextile Mars
Aralarında romantik ve cinsel uyum vardır,ilişkierinde canlılık ve yaratıcılık vardır.Venüs kişisi daha çok yardımcı ve daha uyumludur.Karşılıklı olarak tatmin olduklarında kalıcı bir ilişkdir.

Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.

Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.

rica etsem banada bakabilirmisin çok ihtiyacım var.

ben 25 ekim 1988
eşim 22 ekim 1986

Venüs sextile Merkür
Birbirleriini, hoş sohbet , yaratıcı ve sanatsal - yaratıcı arkadaş ve eş olarak görürler.Edebiyata,sanata,estetiğe eğilimli olurlar ve bu alanlarda yaratıcılıklarını ortaya çıkartırlar.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

Merkür sextile Venüs
İlişkilerinde birbirlerine karşı saygılarını yitirmeden iletişim kurarlar.Duygusal ve psikolojik endişeleri hakkında arkadaşça konuşabilirler ,yaratıcı ve sanatsal eğilimleri vardır.

Supersin!Cok dogru söyluyorsun herseyi ama bir tek yaraticilik yok dedin onu anlayamadim.Yaraticilik yok derken?

bnm dogum günüm 19.05.1987
sevgilim 10.11.1982

Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.

uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi( sen oluyorsun ) seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir

uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur

Merkür kavuşum Pluto
Evrenin sırlarını keşfetmek için anlayışlarında bazı köklü değişiklikler,düşüncelerinde,ilhamlarında daha derin ve anlayışlı olmaya çalışırlar.Birbirlerinin konuşma şekillerinden özellikle de kelimelerinden ve zihinsel enerjilerinden etkilenebilirler.

bana da bakar mısınız?

benim doğum günüm 31.03.1989
sevdiğimin doğum günü 09.11.1984

gerçi ben evlendim barklandım ama benim doğum tarihim 20.02.1990 eşimin doğum tarihi 08.08.1986

bana da bakar mısınız?

benim doğum günüm 31.03.1989
sevdiğimin doğum günü 09.11.1984

Merkür 120 Merkür
Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.

Güneş 120 Uranüs
Romantik ,farklı ve heyecen verici beraberliktir.Birbirlerine karşı güçlü çekim duyarlar,Alışılmadık faaliyetleri olabilir,Cinsel cazibe olmasına rağmen çok fazla romantik ilişki değildir ama.karşılıklı saygı,bağımszılık ve özgünlüğün olduğu arkadaşlığında güçlü olduğu bir ilişki olduğu için zaman geçtikçe bu özellikler romantik ilişki oluşmasına zemin hazırlar.

Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.

Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.

Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.

ama çok kötü bu

gerçi ben evlendim barklandım ama benim doğum tarihim 20.02.1990 eşimin doğum tarihi 08.08.1986

Mars kavuşum Mars
Aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmaz birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyarlar.Mücadelelerinde birbirlerine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdendir.İkisisin de birbirine karşı zorlanmadan hoşgörülü olmaları, kızgınlık ve öfke anlarında bile toleranslarını kaybetmemeleri olumlu yanlarındandır.

Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.

Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin problemli olmasına neden olacaktır.

Merkür 90 veya 180 Güneş
Kendi sorunlarıyla uğraşabilirler,birbirlerinden beklentileri sorun olabilir,kendilerini ve fikirlerini kanıtlamak için tartışmalar yaşayabilirler ama yine de çok ciddi iletişim sorunları yaşamazlar.

Venüs sextile Jupiter
İlişki romantik duygular,arkadaşlık ve aynı değerler üzerine kuruludur.İlişkide maddi başarı ve şans avantajlarından yararlanabilirler.Birbirlerine saygıları,ortak zevkleri birbirlerinin ufkunu genişletiyor. Duygusal, cinsel cazibenin ötesinde yaşanan uyuşabilirlik ilişkinin devam etmesini sağlar.

Venüs 90 veya 180 Merkür
Duygusallık yerine entellektüel düşünceler görülebilir,romantik duygular ve ilişki hakkında birbirlerinin mnatıklarını anlayamazlar bu da iletişimi zorlaştırır.Birbirlerini anlamakta zorluk çekseler bile birbirlerini dinlerler

çokk teşekkür ederim aynen biz

Ben: 03-11-1985
O : 16-09-1985

Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.

Venüs sextile Venüs
Bu kombinasyon,sosyal ve romantik uyumu gösterir.Birbirlerine bağlanmak,uyumlu ve sevgi dolu iişki yaşamak isterler.Bu uyumları,uzun dönem evliik dhil her türlü ilişkilerinde zevkli dakikalar geçirmelerini sağlar aynı zamanda iyi de arkadaş olurlar.

neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir

Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,

teşekkürler :) :) :)

aa bayılırım böyle şeylere

Ben : 21.02.1993

Eş adayımm : 15.09.1992

Çok teşekkür ederim şimdiden ..

bana da bakarsanız çok sevinirim.

ben 16 temmuz 1985 gece 01:30
o 4 mayıs 1986 12:00

saat istememişsiniz ama bildiğim kadarıyla 1 saatlik farkın da önemi var doğum haritasında o yüzden yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…