merhaba bana yapmış olduğunuz yorumlar için size çok teşekkür ederim
sizden bir ricam daha var kızıma ve sözlüsünede yorum yaparsanız sevinirim
kızım 18 09 1991
sözlüsü 03 09 1993
şimdiden çok teşekkürler
Sizden ricam :)
benimki= 30,09,1993
nişanlım =22,05,1989
Güneş 90 veya 180 Güneş
Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.
Merkür sextile Merkür
Her türlü iletisim için idealdir. Bazı düşünceleri,entelektüel yapılarının birbirine benzemesi, ortak noktalara sahip olmaları, ilişkinin gelişmesinde, kolay iletişim sağlamada büyük bir öneme sahiptir. Birbirinin düşüncelerine güvenmeyi sağlayan bu etkilşim aynı zamanda, gelişmelerine de yardımcı olur.Fikirlerini açıkça paylaşabilirlerse karar verirken birbirlerinden destek alırlarsa ya da birlikte karar vermekte zorlanmazlarsa ilişkileri olumlu şekilde devam eder.Mantık yürütürken, benzer şeylere dikkat etmeleri ilişkileri için önemlidir. Her ikisinin de olumlu değişim için eleştiride bulunması, sinirlendikleri zaman birbirlerini kola sakinleştirebilmeleri ilişkilerinin devamı için çok önemlidir.
Merkür 90 veya 180 Venüs
Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.
neptün pluto square aranızda gizemli bir bağ var gibi hissedersiniz ama sorunlar vardır özellikle n.sahibi( sen oluyorsun ) sorunları görmemeye meyillidir
ya ben daha önce yanlış yazmışım doğum yılını bidaha bakarmısın rica etsem(
bnm 19.05.1987
sevgilimin 10.11.1983
Canim rica etsem annem ve babam icinde bakarmisin.
Annem: 23/11/1961
Babam: 10/04/1959
Cok tesekkurler!
benim 20.08.1987
sevgilimin 08.12.1981
bana da bakabilir misin canım
şimdiden teşekkürler
Ben 01.05.1980 Eşim 10.12.1983 teşekkürler canım
Benim doğum tarihim 26.04.1993 onunki 10.09.1993 bakalım uyumlu muyuz :)
Ben: 19.09.1994
O: 22.01.1992
çok merak etttim Bİ ZAHMET BİZE DE BAKSAND
şimdiden teşekkürlerr
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.
Venüs sextile Mars
Aralarında romantik ve cinsel uyum vardır,ilişkierinde canlılık ve yaratıcılık vardır.Venüs kişisi daha çok yardımcı ve daha uyumludur.Karşılıklı olarak tatmin olduklarında kalıcı bir ilişkdir.
Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.
Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?