Venüs kavuşum Güneş21.02.1991 ben istanbul
17.03.1990 nişanlım konya :) şimdiden teşekkür ederimm
ben- 20.08.1989
o-29.01.1989
bana da bakarmısınız?
ben- 20.08.1989
o-29.01.1989
bana da bakarmısınız?
ben- 20.08.1989
o-29.01.1989
bana da bakarmısınız?
Merhaba ben 03.09.1988
Nişanlım 09.09.1987 banada bakar mısınız şimdiden teşekkürler ?
Bende isterim zahmet olmazsa:)
Ben -- 26.09.1989 istanbul
Sozlum-- 25.01.1989 elazig
Cok tesekkur ederim.
Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.
Merkür 120 Venüs
İlişkide anlayış,işbirliği,güven ve nezaket vardır.Akıl,estetik-güzellik,zevklerden dolayı birbirlerine ilgileri artacaktır ,birbirlerinden esinlenirler.Ortak arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi severler,duygusal ve evlilik ilişkileri duygu ve duygusal reaksiyonlarla iletişim kurarlar böylece meydana gelen zorlukları çözerler.
Merkür 120 Jupiter
Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar.
Venüs 90 veya 180 Uranus
Bu ilişkide ani heyecanlar,kısa süreli sevdalar,kararsızlıklar görülür.Yaşam tarzları birbirlerine uyuşmaz ,duyguları ve ilişkleri sürpriz şekilde bitebilir.
Bakarsan cok sevinirimarkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
Ben 9 mayıs 1990
O 1 ekim 1989
bu yıl durumlar nasıl :))
Bakarsan cok sevinirim
Benimki 01.07.1986 esiminki 01.06.1982 sadece bu konuyami bakiyosun
Benim 02 temmuz 1991 partnerim 23 mayis 1985
Yorumlarsan coooook sevınırım
Ben : 11 mart 1994
O : 14 nisan 1994
Cok cok tesekkurler
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
Merkür 90 veya 180 Venüs
Duygusal konularda iletişim zor olabilir.bir taraf daha eleştirel ve mantıklı olurken diğer tarafın böyle olmaması sorun yaratır.Arada sevgi olduğu için birbirlerinin duygularına karşı anlyışlı olmaya çalışırlar ve bazı konularda anlaşamadıklarını kabul ederler.Her ikisi de aklını ilk geleni söyler düşüncelerinin duygusal olarak kırgınlıklara neden olmasına, anlamsız tartışmaların, anlaşmazlıkların sık sık yaşanmasına neden olabilir.İkisininde duygularını ve düşüncelerini belirtirken diğerinin kabul etmeyeceği düşüncesinde olması kendilerini sürekli kontrol etme gereğinin ortaya çıkmasına ve ilişkide stresin oluşmasına neden olabilir.
Merkür 90 veya 180 Pluto
Bilinçaltlarında bastırılmış,çözülmemiş sorunları ilişkilerinde sorun olabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir.Kişilerden biri daha kavgacı,kıskanç,bir şeyler kanıtlamaya çalışan biri olabilir,geçmişte yaşadığı ilişkileri,ortakları ile ilgili konularda yüzleşme,hayatı ve dünyayı anlamaya çalışabilir.
Merkür sextile Güneş
Birbirlerine değer verirler,birbirlerinin düşüncelerini-fikirlerini önemserler ve ilerlemeleri için birbirlerini desteklerler.Birbirleriyle konuşmak, fikirlerini almak zevk verir ayrıca entellektüel düşüncelerin olduğu,düşünce ve isteklerin açıkça dile getirildiği bir ilişkidir.
Venüs kavuşum Merkür
Yaratıcılıkları,fikirleri ve romantik duygularını ifade ediş şekilleri birbirlerini etkilemede rol oynamıştır.Sevgi ve romantizmle ilgili ortak çıkarları,uyumlu düşünceleri düşünceleri içsel konularda ve ilişkilerinde uyumlu olmalarını sağlar.
Venüs Kavuşum Mars
Duygular ve cinsel çekim ön plandadır,her iki haritada da venüs ve mars olumsuz durumdaysa ,sahip olma duygusu ve cinsel yönden kıskançlık problemlere neden olur.Bu ilişkide tutku ve heyecan vardır.
Mars kavuşum Satürn
İlişkide zorlayıcı durumları sık olmasa da yaşanabilir.Bu ilişkide farklı amaçların baskın şekilde ortaya çıkarılması, esnekliğin ve anlayışın zor olması olumsuz durumlara neden olabilir Aradaki anlaşmazlıkların bi çoğu, birbirlerine sürekli negatif tepki göstermelerinden kaynaklanır.Özellikle fiziksel paylaşımlarda uyum sağlayamamaları birbirlerine sevgi ve duygularını ifade edememeleri ilişkideki olumsuz yönlerdir ayrıca birinin diğerine baskı uygulaması ya da araya mesafe koymaya çalışması da ilişkinin problemli özelliklerindendir. Nedensiz öfkeler, takdir ve destek eksikliği ,rahat olmamama ya da birinin diğerinin kendisini olmasını engellemesi ilişkideki sorunlardan bazılarıdır.İlişki devam ederse eğer giderek ilişki niteliğini kaybetmesi ve sıradan hatta rahatsızlık yaratan bir bağlanma hali görülebilir.Ayrıca ilişkide mutlu olunmasa bile dışarıya mutluymuş gibi bir yansıtma isteği olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?