merhabalar
bir sorum olucak
hoşlandığım kişinin şironu benim venüsümle 180 derecelik açı yapıyor.
aynı zamanda benim asc ve onun şironu 180 derece.
bir de onun ay'ı ve benim venüsüm / onun venüs'üyle benim ay'ım 150 derecelik açı yapıyor.
bu şironları ve 150likleri nasıl yorumlarsınız ?
benim 06.08.1991
o 01.07.1991 şimdiden tşk ederim :)
konu aktif mi ???
31.05.1987 benim
12.04.1987 onun doğum tarihi
çok teşekkür ederim emeğine sağlık bunların hepsiz bizi mi temsil ediyor yoksa içerisinden bize uyan birisi mi var ? onu tam olarak anlayamadım hepsini okudum yorumlar çok güzel ama çok farklı şeyler var hani iyi derken kötü de demesi gibi o bakımdan anlamadım biz okurken nasıl yorumlamalıyızVenüs sextile Venüs
Bu kombinasyon,sosyal ve romantik uyumu gösterir.Birbirlerine bağlanmak,uyumlu ve sevgi dolu iişki yaşamak isterler.Bu uyumları,uzun dönem evliik dhil her türlü ilişkilerinde zevkli dakikalar geçirmelerini sağlar aynı zamanda iyi de arkadaş olurlar.
Venüs 90 veya 180 Plüton
Bu ilişki güç elde etmek için kullanıldığına, bir araç haline gelir.Taraflardan birisinin diğerinin duygularından, sevgisinden faydalanarak, kendi çıkarları için yönlendirmesi, sömürmesi görülebilir. Bu durum ilişkinin tek tarafın ihtiyaçlarına cevap vermesine ve onun kontrolünde olmasına neden olacaktır. Duyguların ve bedensel paylaşımların yoğunluğu ve çekiciliği pek çok problemin göz ardı edilmesinde ve gerekenlerin yapılamasında etkilidir.
Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
Mars 90 veya 180 Jupiter
Birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
Mars 90 veya 180 Neptün
Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
Merkür 90 veya 180 Uranüs
İlişkilerinde huzursuzluk, tartışmala, oldukça yoğun şekilde yaşanır, birbirlerinin düşüncelerini anlamakta ve kabullenmekte zorlanırlar.Bir tarafın geleneksel yapıya yakınlığı, diğerinin değişiklikten,farklılıktan ve yenilikten asla ödün vermek istememesi problemlerin nedenidir. Beraberliklerinde yaşanan huzursuzluklar, anlaşmazlıklar sinir sisteminizin yıpranmasında, giderek birbirlerine tahammmül edememelerine sebep olur ayrıca uranus kişisi kararsız olabilir.
Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.
Merkür 120 Pluto
Mutlu bir birliktelik. bu olumlu açı, ilişkilerinde derin paylaşımların yaşandığına ve görünmeyen bazı etkilerin daha net hissedildiğini gösterir.Her ikiside bu görünmeyen güçleri gerçekçi bir şekilde anlayabilir problemlerin gerçek nedenlerini bulabilirler.Bu ilişki kişisel olarak da kendi psikolojik özelliklerinii anlamalarında yardımcı olur.Bu birliktelik zihinsel olarak yarattığı zenginlikle kişisel değişmlerin başlangıcında da önemli rolü olabilir.
çok teşekkür ederim emeğine sağlık bunların hepsiz bizi mi temsil ediyor yoksa içerisinden bize uyan birisi mi var ? onu tam olarak anlayamadım hepsini okudum yorumlar çok güzel ama çok farklı şeyler var hani iyi derken kötü de demesi gibi o bakımdan anlamadım biz okurken nasıl yorumlamalıyız
ben: 31.10.1990
partnerim: 21.01.1989 :))
Benim 01-12-1978
Eşimin 04-10-1979
Benim 22.04.1990
Onun 15.05.1990
benim 18.03.1992
onun 11.07.1992
Venüs 90 veya 180 Mars
Cinsel çekim olsa bile her ikisininde ilişkiye yaklaşma tarzı,duyguları farklıdır.İlişki sırf cinsel tatmin için başlayabilir yada cinsel kıskançlık olabilir.Romantik ilişkilerde sorun olmasa bile cinsellik üzerine kurulu ilişkilerde bu tür sorunlar yaşanır.Karşı cinsle olan ilişkilerde fiziksel çekimin artmasına ve bedensel alış-verişin çok daha tatminkar bir hale gelmesine neden olur. Buna rağmen arada pek çok huzursuzluğun yaşanması, bir tarafın diğer tarafa, cinsel duyarlılığını kullanarak baskı yapması gibi olasılıklar da görülebiir.aralarında rekabetin yaşanabilir.
Güneş 120 Mars
Birbirlerine destek olurlar,birlerinin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunurlar.Cazibe ve çekimleri güçlü gelebilir ayrıca romantik duygularda güçlüdür.Güneş kişisi(en oluyorsun) mars kişisinin cesaretine hayran kalmış olabilir.
Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
Merkür sextile Pluton
İlşikilerini daha netleştirmek,geçmişte yaşanmış olumsuz deneyimleri bu ilişkileriyle unutmak isteyebilirler.Birbirlerine yardımcı olup ruhsal ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunurlar.
Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Mars kavuşum Neptün
İlişkide bir taraf yaratıcı iken diğer taraf saldırgan olabilir.Birbirlerinin hedefleri hakkında bilgileri vardır,güçlerini birleştirdikleri zaman birbirlerini motive ederler hayal aleminden kurtulunmuş olur.
Mars sextile Venüs
İstekleri,duyguları olabilir ve bunları özgürce birbirlerine belirtirler.Uyumlu olurlar,ilişkilerinde canlılık,yaratıcılık vardır bu da onlara enerji verir.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ,( eşin oluyor)Mars kişisin(sen oluyorsun) davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?