Güneş 90 veya 180 VenüsBenim 10.02.93
Onunki ise 26.06.93
Bakabilir misin acaba ??
Güneş 120 Merkürben 07/11/1984
eşim 16/02/1980
Merkür 120 GüneşMerhaba
Bana da bakabilir misin acaba?
Ben: 20.11.1990
Sevdicek: 28.04.1988
Şimdiden çok teşekkür ederim
Merkür 120 Güneş
İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler.
Merkür kavuşum Satürn
Sorumluluk,karşılıklı tutum ve amaçları aynıdır.Satürn kişisi ( partner oluyor )ilişkide oyun bozan olarak görülebilir ciddi olduğu için.Zaman zaman iletişim kurmaları zor olabilir,romantik duygulardan çok sorumluluk duygusu hakimdir ilişkide.
Merkür kavuşum Neptün
Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
Venüs kavuşum Neptün
Birbirlerine karşı şefkatli davranırlar ve romantik duyguları yoğundur.Birbirlerinin hitiyaçlarına karlı duyarlı olurlar ve birbirlerini ruh eşleri olarak görürler,birbirlerinin sevgisini hissederler.
Venüs sextil Pluto
İlişkide yoğun duygu ve tutkular vardır,bir taraf ilişkide daha zorlayıcı olabilir,dikkat çekmeye çalışabilir.İlişkideki sırlarını ya da daha önceki sırlarını ömür boyu saklayabilir.Aşkıyla,romantik ve cinsel duygularıyla dikkat çekebilir.
Jüpiter 90 veya 180 Jüpiter
Bu etki gayret eksikliğini değil ama uyum eksikliğini getirir. Ortak projelerde ortak amaçlar için karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şekilde hem fikir olsanız bile bu amaçlar ve projelerde izlenecek yollarda farklı görüşleriniz olur. Farklı inanışlarınız olsa da beraberce bu farklılıklarınızı kabul edebilirsiniz. Karşıtlıkların çekimi, beraberinde eğlence ve neşe getirecektir. Bunun yanında birbirlerinizin farklılıklarını kamçılayabilirsiniz de. Bu ilişkiye geliştirici bir etki katar. Eğer ilişkide fikirler değerlerin veya inançların üzerindeyse o zaman eğlenceden çok gerilim getiren bir etki yaratacaktır. Diğer bir bakış açısıyla farklılıklar birbirini tamamlamayı ve birbirinizden öğrenmeyi de getirebilir.
Merkür kavuşum Güneşiyi günler bana da bakabilir misin acaba?
Ben: 05/09/1991
Eşim: 18/08/1988
Şimdiden teşekkür ederim:)
teşekkürler :)Merkür kavuşum Güneş
Birbirlerine karşı saygılıdırlar,zevkleri,bakış açıları,düşünme süreçleri ve şekilleri aynı olduğu için iyi iletişim kurarlar.
Merkür 120 Satürn
ilişkilerinde zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar .Zaman zaman yaşanan problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlayabilmeleri sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri ilişki için olumlu yöndür.İlişkide genellikle gerçekçi tutum içinde olmaları boş hayalleri olmaması ilişkiyi de yıpratmaz.
Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
Jüpiter 120 Uranüs
iyi bir birliktelikdir ama birbirlerine saygı duymaları ve özgürlük tanıdıkları sürece
uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur
Güneş 90 veya 180 SatürnMeraba bana da bakabilir misiniz?
Ben : 17 mayis 1991 saat 13:07
Sevglm: 10 aralik 1993 saat: 20:00
Tesekkur ederim simdiden:)
Güneş 90 veya 180 UranüsBen 26.03.1987
Partnerim 07.03.1983
Mars 90 veya 180 Pluto21.08.1985 onunki
09.07.1987 benimki
:)
Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışarıdan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilirler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.( partner oluyor )
Venüs 90 veya 180 Neptün
İlişkide sanıldığı gibi çok romantik duygular yoktur büyük ihtimalle yanılma,hayal ve fanteziler vardır bunlarda gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına sebep olur.Bi taraf diğerinin sevgisinin devam etmesi için,kendisini,duygularını ,düşüncelerini değiştirmeyi göze alır onu rüyalarındaki,hayallerindeki kahramanı olarak gördüğü için.
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?