uranüs uranüs kavuşum aklende cinsel açıdanda birbiriniz uyarırsınız parlak yeni fiklirler belirsizlikler vardır ilişkide birbirinize özgürlük tanırsınız bu iki tarafında istediği birşeydir bu iyi bir ilişkidir
Mars sextile Merkür
İlişkilerinde akıl,yetenek ve güvenle iletişim kurarlar ve gerekli konulara tartışarak yeni fırsatlar hakkında düşünme olasılığı bulurlar,zihinsel tartışmalar yaparlar,yeni fikir ve planlar üzerinde konuşmaktan zevk alırlar.
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
Mars sextile Pluton
Güçlü yoğun duygular vardır,ilişkide rekabet,cesaret vardır.Davranışlarında,duygularında aşırılık olabilir ve aralarında güç mücadelesi yaşanabilir.
Merkür sextile Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlarda bulunurlar. Zihinsel olarak birbirlerini harekete geçirir ve tamamlarlar.Düşüncelerini ve duygularını birbirlerine güçlü ve enerjik bir şekilde aktarmaları ilişki içinde yıkıcılık yaşanmasına ya da birbirlerine zarar vermelerine neden olmaz ve ilişkileri kolay kolay bitmez.
Merkür sextile Satürn
İlişkide zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar , birlikte yaptıkları planlarda her zaman tedbirli olmaları, düşüncelerini disiplinli şekilde hayata geçirebilmeleri yönünden birbirlerine benzerler. Beraber üzerlerine aldıkları sorumlulukları başarıyla yerine getiriler.Zaman zaman yaşakları problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlamalarrı ,sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri, ilişkinin ve çiftlerin gelişimine yardımcı olur.
ne güzel,mevlam mutluluğunuzu daim etsin..cevabınızı çok geç gördüm. Kusura bakmayın. Bu ilişki evlilikle taçlandırıldı ve mutlu bir evliliğimiz var. Çook teşekkürler..
Merkür sextile Jupiter15.05.1991 benim
19.02.1986 onun :)
Merkür sextile Jupiter
Bu ilişkide arkadaşlık,karşılıklı fikir ve felsefi düşünceler etkilidir.Bu çiftler okul,felsefi ya da dini konularla ilgili bir proje-organizasyonda tanışmış olabilir yada böyle projlerde beraber çalışmak isteyebilirler.Birbirlerine karşı dürüst,düşünceli olurlar ve mizahi anlayışları da aynı olabilir.
Venüs kavuşum Neptün
Birbirlerine karşı şefkatli davranırlar ve romantik duyguları yoğundur.Birbirlerinin hitiyaçlarına karlı duyarlı olurlar ve birbirlerini ruh eşleri olarak görürler,birbirlerinin sevgisini hissederler.
Jüpiter 120 Satürn
Iyi bir iliski, mutlu bir aile yasami, Satürn sayesinde, bu iliskide hersey düsünülerek, hiç maceraya atilmadan yapilir.
Venüs 90 veya 180 Marsrica etsem şu tarihleri de değerlendirebilirseniz çok sevinirim
ben 12.05.1988
partner 02.11.1988
teşekkürler...
ben:03.11.1997
partner:05.12.1996
:)
Güneş 120 Jüpiterben :03/08/1982
partner :11/11/1983
Venüs kavuşum Merkürben:03.11.1997
partner:05.12.1996
:)
Güneş 90 veya 180 Merküreşim 27.09.1990
ben: 07.12.1993
Güneş 90 veya 180 Neptüneğer bana da bakarsanız seviniriiim . ben; 01.04.1994....partner; 07.09.1990
Güneş 90 veya 180 Satürnbuna bakmatırmak için çok geç kaldım ama en azından tedbır almak için bakarsanız sevınırım
ben 09,07,1985 eşim 22,10,1981
uranüs uranüs kavuşum aslında cinsel açıdanda birbiriniz uyarırsınız parlak yeni fiklirler belirsizlikler vardır ilişkide birbirinize özgürlük tanırsınız bu iki tarafında istediği birşeydir bu iyi bir ilişkidirBen 25/01/1992
Sözlüm 07/06/1992
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?