Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
satürn pluto kavuşum iyi bir birliktelik verir.İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
Güneş 90 veya 180 Güneş
Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür kavuşum Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlar çoğunluktadır. Bu açının etkisiyle, entelektüel anlmda birbirlerini çok rahat harekete geçiren ve tamamlayan özellikleri çift olarak rahat hareket etmelerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. İlişkide dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler negatifliğin giderek yoğunlaşmasına ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.
Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur
Mars 90 vya 180 Venüs
Aralarında güçlü çekim vardır,duygusal uyumluluk ve karşılıklı anlayış ekiskliği olabilir.Güçlü çekim olmasına rağmen aralarında gerçekten duygusallık olmayabilir,kıskançlık ,aiırı sahiplenme ve sınırlandırma nedeniyle sorunlar olabilir,ilk görüşte aşk yaşanabilir.
ÇOK DOĞRU VALLA AYNEN ÖLE
merhaba... benim 07/09/1982
onun ise 26/05/1983
teşekkürler....
Güneş 120 Merkür
Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler.
Venüs sextile Satürn
İlişkilerinde kararlılık,bağlılık görülür ve geleneklere bağlı ilişki olması muhtemeldir ayrıca kalıcı doslukları da gösterir.Karşılıklı hedefleri,iddiaları,odaklandıkları konularda görev paylaşımı yaparlar,
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
Şimdiden teşekkür ederim :)
Ben 29.05.1990
O ise 02.07.1986
merhaba ben 06.06.1993 sevgilim 21.09.1989 şimdiden çoooook teşekkür ederim
Selamlar,
Benim 06.04.1991
Onun 19.07.1983
merhaba iyi geceler,
ben 01.11.1979 kocam 05.07.1983
çok merciiii
Benim doğum tarihim 24/06/1993
Partnerimin 18/11/1987
Şimdiden çoook teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum yorumunuzu
bende öğrenmek isitoyurm. Ona göre adım atarım belki :) 06.04.1979 benim 08.04.1977 onun doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?