Partner ve Sizin Uyumunuz ?

çok teşekkür ederim vaktini aldım bana zaman ayırdığın için gerçekten sağol...

merhaba... benim 07/09/1982
onun ise 26/05/1983

teşekkürler....

Güneş 120 Merkür
Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler.

Venüs sextile Satürn
İlişkilerinde kararlılık,bağlılık görülür ve geleneklere bağlı ilişki olması muhtemeldir ayrıca kalıcı doslukları da gösterir.Karşılıklı hedefleri,iddiaları,odaklandıkları konularda görev paylaşımı yaparlar,

pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir

çok teşekkürler dilber
en son cümle tam da aradığım şeydi gerçekten güzeldiii

Şimdiden teşekkür ederim :)

Ben 29.05.1990
O ise 02.07.1986

Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin problemli olmasına neden olacaktır.

uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir

Güneş 90 veya 180 Uranüs
Heyecn verici,aniden başlayan ve aniden biten bir ilişki olabilir.gelenksel bir ilişki ve partner yoktur burada fazla özgürlükden dolayı düşüncesiz ve birbirlerini umursamıyor gibi görüneblirler buda ilişkiye zarar verir. ilişkide bir tarafın diğerine göre biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmaya ve karşılıklı olarak birbirini yıpratmaya neden olabilir. Farklılıkları birbirleri için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeleri çok zordur. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında önemli rol oynayabilir

Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.

merhaba ben 06.06.1993 sevgilim 21.09.1989 şimdiden çoooook teşekkür ederim

Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.

Merkür 120 Venüs
İlişkide anlayış,işbirliği,güven ve nezaket vardır.Akıl,estetik-güzellik,zevklerden dolayı birbirlerine ilgileri artacaktır ,birbirlerinden esinlenirler.Ortak arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi severler,duygusal ve evlilik ilişkileri duygu ve duygusal reaksiyonlarla iletişim kurarlar böylece meydana gelen zorlukları çözerler.

Merkür 90 veya 180 Satürn
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.

Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.

satürn uranüs sekstil İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir

Benim doğum tarihim 24/06/1993
Partnerimin 18/11/1987

Şimdiden çoook teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum yorumunuzu

Selamlar,
Benim 06.04.1991
Onun 19.07.1983

Merkür sextile Satürn
İlişkide zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar , birlikte yaptıkları planlarda her zaman tedbirli olmaları, düşüncelerini disiplinli şekilde hayata geçirebilmeleri yönünden birbirlerine benzerler. Beraber üzerlerine aldıkları sorumlulukları başarıyla yerine getiriler.Zaman zaman yaşakları problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlamalarrı ,sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri, ilişkinin ve çiftlerin gelişimine yardımcı olur

Merkür 90 veya 180 Güneş
Kendi sorunlarıyla uğraşabilirler,birbirlerinden beklentileri sorun olabilir,kendilerini ve fikirlerini kanıtlamak için tartışmalar yaşayabilirler ama yine de çok ciddi iletişim sorunları yaşamazlar

Venüs 90 veya 180 Plüton
Bu ilişki güç elde etmek için kullanıldığına, bir araç haline gelir.Taraflardan birisinin diğerinin duygularından, sevgisinden faydalanarak, kendi çıkarları için yönlendirmesi, sömürmesi görülebilir. Bu durum ilişkinin tek tarafın ihtiyaçlarına cevap vermesine ve onun kontrolünde olmasına neden olacaktır. Duyguların ve bedensel paylaşımların yoğunluğu ve çekiciliği pek çok problemin göz ardı edilmesinde ve gerekenlerin yapılamasında etkilidir

pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir

merhaba iyi geceler,
ben 01.11.1979 kocam 05.07.1983

çok merciiii

Güneş 120 Merkür
Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler.

Merkür kavuşum Uranüs
Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar

Venüs 90 veya 180 Venüs
İkisinin de birbirini çekici bulmasına rağmen aşka,roantizme,evliğe bakış açıları farklıdır.Kşisel gelişm ve duygular yönünden işbirliği apmak yerine kendi düşüncelerini savunurlar

Benim doğum tarihim 24/06/1993
Partnerimin 18/11/1987

Şimdiden çoook teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum yorumunuzu

Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir

Merkür 120 Güneş
İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler

Merkür 90 veya 180 Mars
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir

bende öğrenmek isitoyurm. Ona göre adım atarım belki :) 06.04.1979 benim 08.04.1977 onun doğum tarihi

Güneş 120 Neptün
Bu ilişki ideallerine çok yakındır ve bireysel ideallerini gerçekleştirmek için her ikisine de olanak tanır. Romantikduyguların yanında paylaşılan ilahi sevgi ve ruhsallık da ilişkinin güçlenmesinde çok önemli etkiye sahiptir. Aralarında zamanla giderek kuvvetlenen ama ilk andan itibaren hissedilen anlayış ve hatta telepati, ilişkinin diğer yönlerindeki aksaklıkları bile görmezden gelmelerini sağlayabilir.

Güneş 90 veya 180 Pluto
Birbirleri üztünde manevi olarak derin etkileri olabilir,kıskançlık,mücadele olabilir

Mars sextile Jupiter
İlişkilerinde bireyselliklerini korurlar, egolarının ihtiyaçlarını birbirine zarar vermeden gerçekleştirirler.Bu ilişki kendilerini tanımaları, bulmaları ve bireysel gelişimlerini tamamlamalarını sağlar. Birlikte aldıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkilerine hem de kendilerine faydası olur.Sahip oldukları gücü birlikte bir şeyler yapmak,vaki t geçirmek için yapıcı şekilde hazcarlar, her zaman iyimser ve verici davranırlar bu da beraberliklerinin giderek güçlenmesinde çok önemli etkisi vardır.Yeteneklerini ve sınırlarınıiyi anlarlar, birbirlerine rehberlik ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…