04.02.1988 doğumluyum :)
ay ben de istiyorum
ben..06/04/1987
o...16/02/1985
Güneş 120 Uranüs
Romantik ,farklı ve heyecen verici beraberliktir.Birbirlerine karşı güçlü çekim duyarlar,Alışılmadık faaliyetleri olabilir,Cinsel cazibe olmasına rağmen çok fazla romantik ilişki değildir ama.karşılıklı saygı,bağımszılık ve özgünlüğün olduğu arkadaşlığında güçlü olduğu bir ilişki olduğu için zaman geçtikçe bu özellikler romantik ilişki oluşmasına zemin hazırlar.
Mars 90 veya 180 Güneş
İlişkilerinde genellikle sevgi,tutku ve nefret arasında ince bir çizgi olabilir,çatışmalar ,sinirlilik,kendini savunma,ego ve kibir görülebilir ayrıca rekabet-birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışma da yaşanabilir ilişkilerinde,olumsuz gibi görünen bu çatışma-rekabet durumu ilişkilerini canlı tutar.İsteklerini-düşüncelerini birbirlerine açıklarlarsa ve hatalarını kabul ederlerse sorunlarını aşabilirler.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi ,Mars kişisin davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
ay bende merak etttim
ben 12.09.89
erkek arkadaşım : 17.11.1987
ben
de bende canım.ben 28.08.1988
eşim04.10.1979
Ben : 29.04.1986
O: 07.06.1971
çok merak ettim teşekkürler...
05,04,1981 ben
15,11,1981 de partnerim.banada bakarmısın lütfen çok merak ediyorum
ben 24.09.1990 o 09.05.1985 doğumlu. şimdiden teşekkürler...
bende merak ettimbenimkinide yorumlarmısınız
ben:24.09.1987 eşim ise:29.12.1982
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır
Güneş 90 veya 180 Satürn
Çiftlerin birbirini kısıtlaması,baskıcı davranmaları,iradelerini ortaya koyamamaları,egoları sorun yaratır.Bir tarafın diğerinin cesaretini kırması yada cesaret edememesi ilişkideki zorluklardır.İlişkilerini yük olarak görme ve eğlenememe,zevk almama de görülür. Taraflardan birinin diğerini gereksiz veya anlamsız baskı altına alması, sınırlar koyması hem kişisel hem de ilişki için zorludur. Her iki tarafın da birbirini eleştirirken kişilik haklarına saldırması ve acımasızlık derecesine ulaşabilmesi de ilişkinin pro
blemli olmasına neden olacaktır
Venüs Kavuşum Mars
Duygular ve cinsel çekim ön plandadır,her iki haritada da venüs ve mars olumsuz durumdaysa ,sahip olma duygusu ve cinsel yönden kıskançlık problemlere neden olur.Bu ilişkide tutku ve heyecan vardır.
Mars sextile Güneş
İlişkiyle birlikte yeni girişimlere gerçekleştirilir,bir şeyler için çabalarlar.Yaşamları heyecanlı olur,birbirlerine canlılık ve güven verirler,birbirlerine ilham verirler,maddi yönden teşvik edip yardımcı olurlar,etkinlik ve bazen de rekabetin olduğu bir ilişkidir
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Güneş 120 Merkür
Çok romantik bir ilişki gibi görünmese de birbirlerinin düşüncelerini anlayabilirler, birbirleriyle her konuda sohbet etmeleri,birbirlerini desteklemeleri ve dinlemeleri birbirlerinden yeni şeyler öğrenmelerini sağlar çiftlerin iletişimi iyi olduğu için problemler kolayca aşılabilir. Birbiriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımları kolay olur.. Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermek, uzaklaşmak isterler
Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.
Merkür kavuşum Pluto
Evrenin sırlarını keşfetmek için anlayışlarında bazı köklü değişiklikler,düşüncelerinde,ilhamlarında daha derin ve anlayışlı olmaya çalışırlar.Birbirlerinin konuşma şekillerinden özellikle de kelimelerinden ve zihinsel enerjilerinden etkilenebilirler.
Venüs 90 veya 180 Güneş
İlişkinin başlam nedenlerin biri cinsel cazibedie.Sevgi ve uyum konularında sorun olur ve içi ihtiyaçlarının karşılanmaması görülebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?