21.09.1984 ben
26.11.1983 o
şimdiden çok teşekkürler
20,10,1989 ben
06,12,1986 o :)
teşkür ederim bakarsanızz :)
birinde nazar büyü var mı yok mu diye bakım yapan var mı acaba arkadaşlar?
ben 29.09.1980
eşim 20.04.1976
bende yorumlarınızı rica edebilir miyim???
iyi geceler dilbercim bu e-kolay dan akişisel rapormu senmi çıkartıyosun çok merak ettim ben 27.04.1988 eşim 25.04.1983 cevaplarsan sevinirim ...[/Q
.0800-horoscope.com bu siteden haritaları eşleştiriyorum....
Merkür kavuşum Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlar çoğunluktadır. Bu açının etkisiyle, entelektüel anlmda birbirlerini çok rahat harekete geçiren ve tamamlayan özellikleri çift olarak rahat hareket etmelerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. İlişkide dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler negatifliğin giderek yoğunlaşmasına ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.
Mars kare 90 veya 180 Mars
İlişkilerinde kişisel hırslar,güçlü çekimler,tutku ve tartışmalar görülebilir.Her iki tarafında hırslı olması çabuk sinirlenmelerine bazen fiizksel şiddete neden olabilir.Aralarındaki tutku ve tartışmalar ilişkilerinin canlı kalmasında,aşklarının değerini anlamalarında önemli etkendir.
satürn neptün kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir
satürn satürn sekstil (+1) Bu etki ortaklık ve değer yargıları konusunda anlaştığınızı gösteriyor. Bu etkinin karmik yapısından dolayı siz birbiriniz için yaratıldığınızı düşünebilirisiniz. İlk görüşte onu tanıyor gibi hissetmişsinizdir. Bu etki ilişkinin bütünlüğü açısından çok önemli bir etkidir.
uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir
Hımm ilgi çekici... Bende merak ettim
Ben 16.03.1990
Eşim 20.12.1987
Şimdiden teşekkürler
ama bazılarına uzun yazmışsın kıskandım :) teşekkür ederim canım benim sağolasın
Bende merakettim lutfennn :)
Ben; 09.11.1984
Nisanlim; 04.07.1986
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?