şimdiden teşekkürler
ben:23.01.1987
eşim:08.07.1981
merhaba,
ben 25.10.1986
eşim 25.09.1983
bize de bakar mısınız??
selam
benim doğum tarihim: 09.11.1985
onunkide : 30.09.1983
şimdiden teşekkürlerr
Benimkini de yazmaya vaktiniz olursa çok sevinirim :)
Ben: 12.04.1987
O: 15.10.1987
ben.14/11/1988
o. 12/10/1985....bende merak ettim
21.02.1985
23.08.1983 saol canım şimdiden merakla bekliyorum
07.01.1990 (erkek arkadaşım)
07.06.1992(ben)
tatlim ben de sormustum ama bilgi vermemistim hani 10kisilik olarak bakcagin icin beklemistim cevabini... cooooooooooook tesekkür ederim simdien..
ben : 29 ekim 1987
esim : 16 mart 1985
Banada bakabilirmisiniz ?
Ben 03.25.1994
Sevgilim 08.06.1993
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Merkür 120 Venüs
İlişkide anlayış,işbirliği,güven ve nezaket vardır.Akıl,estetik-güzellik,zevklerden dolayı birbirlerine ilgileri artacaktır ,birbirlerinden esinlenirler.Ortak arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmeyi severler,duygusal ve evlilik ilişkileri duygu ve duygusal reaksiyonlarla iletişim kurarlar böylece meydana gelen zorlukları çözerler.
Venüs 90 veya 180 Uranus
Bu ilişkide ani heyecanlar,kısa süreli sevdalar,kararsızlıklar görülür.Yaşam tarzları birbirlerine uyuşmaz ,duyguları ve ilişkleri sürpriz şekilde bitebilir.
Venüs 90 veya 180 Neptün
İlişkide sanıldığı gibi çok romantik duygular yoktur büyük ihtimalle yanılma,hayal ve fanteziler vardır bunlarda gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına sebep olur.Bi taraf diğerinin sevgisinin devam etmesi için,kendisini,duygularını ,düşüncelerini değiştirmeyi göze alır onu rüyalarındaki,hayallerindeki kahramanı olarak gördüğü için
acaba banada bakabilir misiniz?
ben 09/06/1989
erkek arkadaşım 05/01/1983
merakla bekliyorum teşekkür ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?