bende istiyorummm merak ettimm :))))
onun ki 15.09.1983
bu da bnm ki 16.02.1984
şimdiden teşekkürlerrrr
17 mayıs boğa burcudur...ayyyyy bende lütfennnnn
ben 24/09/1986 terazi burcuyum
eşim 17/05/1987 ikizler burcu
17 mayıs boğa burcudur...
Merkür 90 veya 180 Jüpiter
İlişkilerinde idealizm fazlasıyla hakim olabilir, zorlayıcı bir etkileşim olmasına rağmen, problemlerin üstesinden gelmek zor değildir. Bu açının en önemli negatif özelliklerinden bir tanesi, olumsuz sayılabilecek gerçekleri görmemek, dolayısıyla yanlışları düzeltmeyee yardımcı olabilecek teşhisleri yapamamalarıdır. İlişkilerinde bazı problemlerin varlığını hissetmelerine rağmen, neyin yanlış olduğunu tam olarak kavrayamamaları çözüm bulmakta gecikmelerine ve sorunların devamlılığına neden olabilir.
Venüs kavuşum Pluto
İlişkilerinde tutku,cinsel çekim ve cazibe hakimdir.Güçlü arzularında dolayı birbirlerini kontrol etme,ruhsal mücadele,kıskançlık görülebilir.Ayrıca yine güçlü duygulardan dolayı hayranlıktan kaynaklanan takıntı,güven sorunu görülebilir.
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Güneş 120 Mars
Birbirlerine destek olurlar,birlerinin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunurlar.Cazibe ve çekimleri güçlü gelebilir ayrıca romantik duygularda güçlüdür.Güneş kişisi mars kişisinin cesaretine hayran kalmış olabilir.
Selam,
Benim doğum tarihim 30.05.1986
erkek arkadaşım 07.01. 1986
Şimdiden teşekkür ederim:)
Ben 31/03/1986 koç burcu
Sevgilim 18/06/1990 İkizler burcu
banada bakarmısınız? benim 24.08.1992 05.10.1984
çok teşekkür ederim yorumladığınız için. başta çok güzel giderken alt kısımlarda yazılanların olumsuz olması kafamı karıştırdı çünkü gereçktende yorumlandığı gibi. sizce ne yapmam gerekir şuan zaten ayrıyız ama bi barışma söz konusu olduğunda kabul etmelimiyim yoksa etmemelimiyim yardımcı olursanız seviniirm
Banada bakabilr misin canım, rica etsemm..
Benim doğum tarihim: 7 ocak 1993
Erkek arkadaşım: 15 mart 1985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?