ben 10.07.1993
sevgilim 08.06.1993
şimdiden teşekkürler =)
ben bu konuyu neden daha once gormemısımkı
ben 22.03.1993
sevgılım 27.02.1989
merakla beklıyorum
banada bakabilir misin acaba
benim 21.10.1992
sevgilim 08.04.1990
Merkür kavuşum Venüs
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.
Venüs kavuşum Merkür
Yaratıcılıkları,fikirleri ve romantik duygularını ifade ediş şekilleri birbirlerini etkilemede rol oynamıştır.Sevgi ve romantizmle ilgili ortak çıkarları,uyumlu düşünceleri düşünceleri içsel konularda ve ilişkilerinde uyumlu olmalarını sağlar.
Mars kavuşum Venüs
İlişkide aşk,tutku,cazibe vardır.Birlikte vakit geçirmekten,uyum içinde olmaktan zevk alırlar ve kendi ihtiyaçlarına düşkünlük görülebilir.
pluto pluto kavuşum birbirinizden çok etkilenirsiniz birlikteyken bütün bastırılmış duygularınız ortaya çıkar ikinizde bu kuvvetli çekimin nedenini anlayamazsınız çok tutkulu bir ilişkidir
20.11.1984 esım 26.05.1993 ben :) sımdıden tsk
Güneş 120 Güneş
Karşılıklı mükemmel bir uyum vardır.Benzer değerlere sahip oldukları için iyi arkadaş olurlar ve ilişkileri anlam kazanır.İlişki ve evlilik için yararlı bir açıdır. Çaba harcamadan birbirini anlamaları ve destek vermeleri, ilişkinin hem uzun ömürlü olmasında, hem de kişisel gelişimleri açısından önemli faydalar sağlamasında çok olumlu bir etkiye sahiptir.Birbirlerine güvenirler,birbirlerinin isteklerine ve haklarına saygı gösterirler ayrıca ilişkileri sayesinde sosyal ve bireysel olarak gelişmelerini sağlar.
Merkür 120 Güneş
İlişkideki beklentilerini kolaylıkla anlarlar,birbirlerine karşı ilgilidirler ve rahat -kolay iletişim kurarlar.Birbirlerinin düşüncelerini dinlerler,kendilerini rahat ifade ederler.
uranüs uranüs kavuşum aklende cinsel açıdanda birbiriniz uyarırsınız parlak yeni fiklirler belirsizlikler vardır ilişkide birbirinize özgürlük tanırsınız bu iki tarafında istediği birşeydir bu iyi bir ilişkidir
uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
merhaba
ben:22.09.1990
o:26.11.1984 çok merak ediyorum:44:
syanastry eşleşim haritasıdır ,iki kişinin doğum haritalarındaki gezegenler ve evlerin açılarıyla yorum yapılan harita sistemidir.benm anlamadığım bişey var. bu mars kavuşum pluto, plüto 180 merkür falan bunlar ne? hangisinn benm ilişkimi yansıttığını nerden bilecğm?
ben 06.02.1986
nişanlım 31.08.1989
şimdiden teşekkürler
ben: 07.01.1993
o: 20.05.1992
cevabınızı merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?