- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
canım bızımkıne de bakabılırsen sevınırım
ben:07/07/1981
eşim:10/06/1974
teşekkürler
Bende istiyorum ben de istiyorum
Ben : 19/07/1984
Aşkım : 01/12/1983
Şimdiden teşekkürler
Güneş 120 Jüpiter
Uyumlu ve renkli ilişkidir,birbirlerinin ufuklarını genişletirler,Birbirlerine canlılık ve iyimserlik kazandırırlar,Kalıcı bir ilişkdir,ilişkide manevi dayanıklılık görülür ayrıca iyi seyahat arkadaşı olurlar ve kültürel yönde birbirlerini bilgilendirirler.
Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.
Venüs Kavuşum Venüs
Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
Mars kavuşum Güneş
Hareketli,heyecanlı bir ilişki olabilir,zorlukları beraber atlatabilirler,aralarında çatışma olabilir,birbirleriyle rekabet edebilirler,aşk ve cinsellik konularında hassas olabilirler.
satürn pluto kavuşum iyi bir birliktelik verir.İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
satürn satürn square(-1) Doğum haritanızda yer alan disiplin, pratiklik ve otorite gezegeni Satürn´ün ilişkide olduğunuz kişinin Satürn´ü ile yaptığı açı ilişkinizin yürütülmesi çok zor, giderek katlanılamaz bir hale gelen beraberliklerden olduğunun işaretçisidir. Karşılıklı olarak birbirinize baskı yapmanız, farklı disiplin anlayışlarının yaşantınıza hakimiyeti, ortak noktaları bulmanızı geciktirebilir, hatta bu olasılığı tamamıyla ortadan kaldırabilir. Bu birliktelikte otorite savaşı son derece belirgin şekilde hissedilir ve yaşanır. İkinizin de ilişki içinde ve birbirinizin hayatı üzerinde söz sahibi olmaya kalkmanız, beklentilerinizin gerçeklerle örtüşmemesi ciddi problemlerinizin kaynağıdır. Bu beraberlik çok uzun ömürlü olsa bile, her zaman için aranızda aşılması çok zor bir mesafenin olması, özellikle yaş farkından kaynaklanan, farklı hayat yaklaşımları da söz konusudur. İlişkiniz sizlere çok şey öğretme potansiyeline sahip olmasına rağmen, bu birliktelikte esnekliğin yaratılması, toleransın yukarı çekilmesi çok önemli gereksinimlerdir.
cok tesekkurler canım bastakılerde ılsıkıye aıt yorum dımısonda bıraz sıkıntı yazmısta ondan sordum bası cok gzuel ama
bu tarihlere de bakarsan sevinirim. :)
kız 09/01\1987
erkek 31/01/1981
uyumumuza benimde eşimle bakabilirmisin:44::44:
ben 24/01/1978
eşim 19/11/1968
@dilber teşekkür ettim.
Sen hangi siteden bakıyorsun merak ettiğim bir kaç tarih daha varda seni yormayayım
merhaba, benim dogum tarihim 21/4/1986
esimin 3/10/1970
simdiden tesekkürIer canm :)
canım rica etsem bizede bakabilirmisin
ben 18.02.1989 sevgilim 19.10.1986
Merkür kavuşum Mars
İlişkilerinde önemli ve tatmin edici zihinsel ve fiziksel paylaşımlar çoğunluktadır. Bu açının etkisiyle, entelektüel anlmda birbirlerini çok rahat harekete geçiren ve tamamlayan özellikleri çift olarak rahat hareket etmelerinde oldukça önemli bir etkiye sahiptir. İlişkide dışarı vurulmayan duygu ve düşünceler negatifliğin giderek yoğunlaşmasına ve ilişkinin patlamalarla son bulmasına neden olabilir.
Venüs sextile Uranüs
İlişkinin özgürlüklerini ve bireyselliklerini koruyabildikleri beraberlik olduğuna işaret eder. Bu beraberlikte iki taraf da hiç çekinmeden geleneklerden uzak kalabilir.
Bu ilişkide dostluk, demokratik yaklaşımlar ve zihinsel paylaşımlar, beraberlikteki ana temalar olacaktır
Venüs 90 veya 180 Merkür
Duygusallık yerine entellektüel düşünceler görülebilir,romantik duygular ve ilişki hakkında birbirlerinin mnatıklarını anlayamazlar bu da iletişimi zorlaştırır.Birbirlerini anlamakta zorluk çekseler bile birbirlerini dinlerler.
Venüs 90 veya 180 Venüs
İkisinin de birbirini çekici bulmasına rağmen aşka,roantizme,evliğe bakış açıları farklıdır.Kşisel gelişm ve duygular yönünden işbirliği apmak yerine kendi düşüncelerini savunurlar.
Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
Mars 90 vya 180 Venüs
Aralarında güçlü çekim vardır,duygusal uyumluluk ve karşılıklı anlayış ekiskliği olabilir.Güçlü çekim olmasına rağmen aralarında gerçekten duygusallık olmayabilir,kıskançlık ,aiırı sahiplenme ve sınırlandırma nedeniyle sorunlar olabilir,ilk görüşte aşk yaşanabilir.
cnm ben 02.11.1982 04:30 eşim 20.07.1985 13:30 bakabilirsen sevinirim.teşekkürler,emeğine sağlık:)
konu kimseyi ilgilendirmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?