- 2 Ocak 2017
- 3.403
- 21.050
- 308
Yetişemedim bugün, misafirim vardıAccessin tahtını salliyosun eskiden o hep geç gelir noldu noldu derdi ashdhdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetişemedim bugün, misafirim vardıAccessin tahtını salliyosun eskiden o hep geç gelir noldu noldu derdi ashdhdh
Bu konuda boyle bir girisi okuyunca cok korktum. Neyse ki avokadoymus...Hazır herkes burdayken bi sorum olacak
Şimdi böyle köylerden kasayla zerzevat satıyorlar ya hani
Körle yatan ndndn arkaya geçip iki puan alırAccessin tahtını salliyosun eskiden o hep geç gelir noldu noldu derdi ashdhdh
Arifin mençıstıra attığı golü ararken nereye geldim benHazır herkes burdayken bi sorum olacak
Şimdi böyle köylerden kasayla zerzevat satıyorlar ya hani benim avokadoya ihtiyacım var bildiğiniz güvenilir sayfa var mı ya organik neyim gibi oluyor ya![]()
Hahahjsjdjjdjdkkdjfkskkx yaaaaaBu konuda boyle bir girisi okuyunca cok korktum. Neyse ki avokadoymus...
Yazıklarım olsunBu konuda boyle bir girisi okuyunca cok korktum. Neyse ki avokadoymus...
Avokado tavsiyesi almadan nereyeeeemune abla konuyu kapatalım Litfin pilis![]()
#kılıfAnahtar kelimeler
#prezervatif #dogumkontrolhapı #flört #muhafazaraile #myhopekisilik #fb (fuckbuddy olan fenerbahçe degil) #hopekaraktertesti #tutarsızkisilik #tesettürlü #instagram #senbenigördünmügız #hanibulamadım #senieklememgerek #ifsaaaaaa #yasanmısfbhikayeleri #saskınlık #yenideninstadönüs #kapanıs
Avokadobahçenizalanya ben buradan sipariş vermiştim geçen yıl çok güzel. Sertifikaları da vardı.Hazır herkes burdayken bi sorum olacak
Şimdi böyle köylerden kasayla zerzevat satıyorlar ya hani benim avokadoya ihtiyacım var bildiğiniz güvenilir sayfa var mı ya organik neyim gibi oluyor ya![]()
Ben bilmiyom aşkım marketten alıyorum benVerceniz miii![]()
Tişikkirlir efenim mutlaka iletişime gecicemAvokadobahçenizalanya ben buradan sipariş vermiştim geçen yıl çok güzel. Sertifikaları da vardı.
Ya bana çok lazım o yüzden bide böyle uygun oluyor dediler iki gündür araştırıyorum kendimde güvenmediğim için öyle kaldıBen bilmiyom aşkım marketten alıyorum ben![]()
Bu instagram sayfaları, internet siteleri de var. Rica ederim.Tişikkirlir efenim mutlaka iletişime gecicem![]()
Geçmi geliyormuş kim hani nerdaaAccessin tahtını salliyosun eskiden o hep geç gelir noldu noldu derdi ashdhdh
Dayanamadım okudum . Üzüldüm gerçekten keşke herkes özgür olsaAsıl mevzu ilk 15 sayfadaydı![]()
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.