- 2 Ocak 2017
- 3.403
- 21.052
- 308
Biz de boş değiliz ahsjsjjsOoo izleme fantazisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de boş değiliz ahsjsjjsOoo izleme fantazisi![]()
Arkandayım derken?Seviş ben arkandayım.my hope
Bizde deriniz bebemmBiz de boş değiliz ahsjsjjs
Arkaya geçtiSeviş ben arkandayım.my hope
Ben genelde her konuda üste çıkarım da bir de arka çıkmayı deneyeyim dedim ahshshshArkandayım derken?
Bugün burda bu gacıların çenesinin bağı çözüldü ben de sana yapayım![]()
Üste çıkmayı seviyomuş normaldeArkaya geçti![]()
Yatağımda uzanırken bütün fantezileri aklıma getirdin gadınnnn yeterrrBen genelde her konuda üste çıkarım da bir de arka çıkmayı deneyeyim dedim ahshshsh
Aaa üstüme iyilik sağlık, ne dedim ayol. Fikirsel olarak bahsediyorum. Fikfiksel değil shshshshYatağımda uzanırken bütün fantezileri aklıma getirdin gadınnnn yeterrr![]()
Senin de gönlün varımışşşş bibişkomYatağımda uzanırken bütün fantezileri aklıma getirdin gadınnnn yeterrr![]()
O F deyince gaza geliyo ona bakma sen agssbhsAaa üstüme iyilik sağlık, ne dedim ayol. Fikirsel olarak bahsediyorum. Fikfiksel değil shshshsh
Benim gönlüm her zaman varSenin de gönlün varımışşşş bibişkom![]()
Bana kimse bişi atmadı yaa o yüzden bi tık moralmanlarım bozukO değil de kim kime fotosunu atıp bana atmadı?
Ay başa dönüyoruz eyvahlar olsun anshdhO değil de kim kime fotosunu atıp bana atmadı?
Ben attım ya yetmedi mi yazıklar olsunBana kimse bişi atmadı yaa o yüzden bi tık moralmanlarım bozuk![]()
Asıl mevzu ilk 15 sayfadaydıYa cidden olay nedir bir özet geçsen ilk 15 sayfa yok bende jahha
Ayyy aşgım sen gendini karıştırma dur senin profilin bilem yeter gıssBen attım ya yetmedi mi yazıklar olsun![]()
Bir tur da benim için dönelim ne olcak aşk olsun hshshshAy başa dönüyoruz eyvahlar olsun anshdh
Accessin tahtını salliyosun eskiden o hep geç gelir noldu noldu derdi ashdhdhBir tur da benim için dönelim ne olcak aşk olsun hshshsh