• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hee, olabilir :) benim hesabim gizliydi aslinda cok uzun yillardir. nişandan bjr gun sonra eşim storyler paylasmis istatistikler falan yaziyordu. "aa bana da yapsana" dedim, aldi hesabimi herkese acik yapmis. kapatamiyorum da. bir de hesap açilinca beklettigim konu komsu akraba yedi duvelin istegini de kabul etmis oldum😐😐
öyle kaldi, instadan sogudum.
elalem nişanlanir profilini gizle der benimki kendi acti😡😡
Benim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariç 🤣 hatta sonrada direk yeni hesap actim kapatip 🤣

Bir arkadas daha vardı bu bi tık fazla muhafazakar görünüyordu siyah peçeli sadece gözler açık. Kız bir belaya bulastı babası bunu okuldan döve döve aldı şahit oldum. Olayı günler sonra baska bir arkadas anlattı sınıfından. Kız 2 kisiyle grup seks yapmış bunu ailesine yetiştirmişler videolarıyla vs.
Oha hani marjinal bizdik ahshdh

Benim gibi yap hesabi gizliye alıp konu komşu akraba kim varsa hele koca tarafindan hepsini kendi akrabam bile yok 1 kuzenim hariç 🤣 hatta sonrada direk yeni hesap actim kapatip 🤣

iste ben zaten kimseyi eklemiyordum da adim da yazmazdi nik vardi, profil fotosu da siluetti. tertemiz hesabim vardi. simdi ekledikten sonra silemiyom ayip kacar. bir de nikaha geldilar para taktilar falan. sanki gelsinler diye kabul edip uc kuruslarini alip sonra silmisim gibi olmasin diye bekleticem biraz daha
Fotoğrafların çook tatlı🩷
benziyor muyum bari kk personama?
baklavacheesecake baklavacheesecake beni görünce sasirmisti (neden bilmem) dana marjinal birsey saniyormus

iste ben zaten kimseyi eklemiyordum da adim da yazmazdi nik vardi, profil fotosu da siluetti. tertemiz hesabim vardi. simdi ekledikten sonra silemiyom ayip kacar. bir de nikaha geldilar para taktilar falan. sanki gelsinler diye kabul edip uc kuruslarini alip sonra silmisim gibi olmasin diye bekleticem biraz daha

benziyor muyum bari kk personama?
baklavacheesecake baklavacheesecake beni görünce sasirmisti (neden bilmem) dana marjinal birsey saniyormus
Bence olduğun gibi görünenlerdensin my hope my hope a tavsiye ettiğim gibi 😇

Bence olduğun gibi görünenlerdensin my hope my hope a tavsiye ettiğim gibi 😇
Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim. 💖 Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik 🥰 yenGEnC yenGEnC

Yengenc burda sevdiğim üyelerden birisi, yorumlarını da severek okuyorum. Gelinlikle fotoğrafını paylaşmıştı burda. Çok da yakışmıştı. Yüzünü görmedim ama kendisini çok sevdim. 💖 Artık yorumlarda nişanlım değil eşim diyorsun dikkatimi çekti. Evliliğin hayırlı olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim güzellik 🥰 yenGEnC yenGEnC
My hope bana bir fotonu atsana özelde güzel bir tane. Bi aday var 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X