- 17 Haziran 2024
- 3.715
- 24.899
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet takıntılarım fazla, ilk cinsellikte prezervatif kullanmasına rağmen hamile miyim prezervatif kaydiginda ya bir şey olduysa diye düşünmüş regl olana kadar acaba bir ihtimal var mı diye düşündüm doktora gidicem zaten bakalımBu arada konu baglaminda yorum yapayim. Bu kadar kaygili ve evhamli biri olarak korunmasiz iliski yasarsan sonrasinda kafayi yersin endiseden. Yabma.
O zararsız.Özele gelemem artıkın bu saatten sonra
Ya birine atarsan yeni goygoy malzemesi olmak istemiyorum![]()
Baş harfisi kaç?Seni diyorum kadınn![]()
Ulan hshshsO zararsız.
Simdi bunun ustune prezervatifsiz yapmak istemen bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor. Yapma iste. Zaten korunurken bile kafanda kuruyorsun, bir de korunmazsan dokuz ay doğum yapmayi beklersin.Evet takıntılarım fazla, ilk cinsellikte prezervatif kullanmasına rağmen hamile miyim prezervatif kaydiginda ya bir şey olduysa diye düşünmüş regl olana kadar acaba bir ihtimal var mı diye düşündüm doktora gidicem zaten bakalım
Orda burda yok götü yoktu yok memesi yoktu diye duyarsam ilk sana geleremmmm haaaO zararsız.
Takibi bıraktım dedim yaE ama hani suçlu o bulunmuştu falan. Şikayeti ne oldu haber var mı? Ben takip etmiyordum zaten.
Olm hepi tepi tek bi tane fotom atıldı, hepiniz mi gördünüz? Hiç mi unutmadınız, sabah aynada kendimi tanımıyorum karşim ben ncnfjBenim ig kapalı fake kullanıyorum gecen haleye baktım falan derken algoritma nasıl isliyo bilmiyorum önüme bi resim düstü “lan bunu nerden gördüm kim bu yüzü gördüm” diyordum accessmis skskskssksk
Evet ama işte bütün bunlar o plastik parçası beni rahatsız ettiği için oluyor. İnsanın başına ne geliyorsa ya meraktan ya ..... Benimki meraktan bacımSimdi bunun ustune prezervatifsiz yapmak istemen bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu dedirtiyor. Yapma iste. Zaten korunurken bile kafanda kuruyorsun, bir de korunmazsan dokuz ay doğum yapmayi beklersin.
Penguenle görmüstüm bi kere nasıl kaldıysa aklımdaOlm hepi tepi tek bi tane fotom atıldı, hepiniz mi gördünüz? Hiç mi unutmadınız, sabah aynada kendimi tanımıyorum karşim ben ncnfj
Mavi kolsuzunu ve d beden füzeleri kim unutabilirOlm hepi tepi tek bi tane fotom atıldı, hepiniz mi gördünüz? Hiç mi unutmadınız, sabah aynada kendimi tanımıyorum karşim ben ncnfj
Altin gunu yapar gibi foto gunu mu yapiyorsunuz napiyorsunuzOlm hepi tepi tek bi tane fotom atıldı, hepiniz mi gördünüz? Hiç mi unutmadınız, sabah aynada kendimi tanımıyorum karşim ben ncnfj
Kaos sana yetmedi heralde aşkımsu şöyle bi aylarca atsalar da aklın başına gelse
Ben seni bulamadım bul beni çabukArkadaslar 1 ortak bile olsa hepimiz hepimizin önüne düşuyoruz gerçi ben önerilerede bakmiyorum ama öyle oluyor
Kim bilir benim nerelerim kimlerin parmaklarında büyütüle büyütüle bakılıyorAltin gunu yapar gibi foto gunu mu yapiyorsunuz napiyorsunuz![]()
Gız bana diyom yaa aşk olsun ben kaos insanı mıyım ayrıca hiç sevmem bilirsinKaos sana yetmedi heralde aşkımsu şöyle bi aylarca atsalar da aklın başına gelse![]()