- 16 Temmuz 2023
- 7.703
- 20.109
- 278
- 30
Nerde ben niye görmedimNiyeymişş ben de memikleri attım buraya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde ben niye görmedimNiyeymişş ben de memikleri attım buraya![]()
Var ki atıyorsun benimde olsa şanımla atarım na beyle beyleNiyeymişş ben de memikleri attım buraya![]()
Djdjdjdj demiştimm sanaaOha doğruhdhdhdh
Az daha bekleyince adamların gerçek yüzü çıkıyor zaten ortaya.Flört aşamasını geçemediği için hepsi bana aşık hepsi evlenmek istiyor sanıyor absjdj
Ben attım bak namım yürümüş ndndh hiç haberim yokVar ki atıyorsun benimde olsa şanımla atarım na beyle beyle![]()
Ben de görmedimdur sana ozelden gercegini atayim:)
Bu kadar flörtü cidden nasıl kafaları götürüyor ben anlamıyorum ben birinden bıkmışım sbsmdjAz daha bekleyince adamların gerçek yüzü çıkıyor zaten ortaya.
Iki meme gorecez diye on tane kedi fotosu kaydirdim ahahsh erkekleri daha iyi anliyorum su anHaklısın ayıp oluyor +18 (Profilde canım)
Aaaaaa olmass bu işin erbabı göt meme litfinnnn pilisss ayıp etmeyelimAbi herkes birbirine fotoğraf atıyor ben de ekmek ısıran ibo gibi bakıyom burda bana da alın la foto göt meme olmasın mümkünse sjsjdn
Ee ne kaldi, ayak mi atsin insanlar ahshdhbana da alın la foto göt meme olmasın mümkünse sjsjdn
Yok kız benden zarar gelmez ben öyle milletin fotolarını alıp arkadaşlarıma atıp dalga geçmem bu çok adiceSen şimdi naneyi yimedin mi![]()
Kız Margırıta bakınca siteden başkaları da var, beni nerden tanıdınız diyorum meğer memelerimden bulmuşlar ndnxnMargırıta bakınca accessi nasıl buldunuz yaa gidiyom bakmaya![]()
Bekar olunca öyle bir dert olmuyor. Kafa götürüyor bir şekilde.Bu kadar flörtü cidden nasıl kafaları götürüyor ben anlamıyorum ben birinden bıkmışım sbsmdj
Aşko şatoda yaşiyorsundur diye şatolu foto arıyordum tamam memeli foto arıycam adhhdhsKız Margırıta bakınca siteden başkaları da var, beni nerden tanıdınız diyorum meğer memelerimden bulmuşlar ndnxn