diane 35in ustunde oral kontraseptif degildir yazar. Yani dogum kontrol ilaci degildir. aslinda sadece sivilce ilaci olduguna, dogum kontrol ozelligi olmadığına dair demecler var hatta toplatildi bir ara bulunmadi falan.
ben de onu kullaniyordum da sonra cok fazla ortaya karisik bilgi olunca degistirdim. muadili diye birsey verdiler ayni renk ayni desende.
niye kiz, ben de nefret ederim plastikten. arada fark olmaz olur mu hiç
konu da nerelere gitmis. tesettürlü olup fuckbuddy takilmasina sasiranlara ben sasirdim. benim cevremde daha beterleri var. ama tabii ki herkese anlatmiyorlar ozel hayatini, daha yargilamayacak kisilerle paylasiyorlar.
malesef bu ulkede aile zoruyla kapanmis, açılmaya cesareti olmayan ama yasantisi göründüğü haline hic benzemeyen cok insan var. umarım hepsi bir gun istedigi gibi giyinecek cesareti bulur. çünkü ister istemez kötü algilaniyor yani insanlar tarafindan. "yok algilanmiyor hangi devirdeyiz" diye birsey yok. sac telim gorunmesin diye basina örtü geciren insanin şeyinin kılını kimseye gosterme lüksü olamaz yani. buluştuğunuz adam bile hakkinizda guzel düşünmüyordur. kim hayatindaki insanin ikiyuzlu davranisina sahit olup guzel anar ki. siz mesela cevresine karsi mutaasip takılıp cumalardan fotolar paylasip fb fb takilan, alkolun dibine vuran briine saygi duyar misiniz da adam size duysun?
olabilir, instadan birsey paylasinca profili gorunuyor bazen insanlarin. muhtemelen oradan gormussundur.ben de bunu farkettigimden beri eski iletilerimi sildim, birsey paylasacaksam da kendi instamdan degil
Instagram Reels Görüntüleyici ✧ Anonim ✧ Hesap Gerekmez sayfasindan bulup paylasiyorum. tavsiye ederim herkese.
zaten ben az selam verdigime bile atiyorum resimlerimi. cok insanla paylasmisimdir, bir o kadariyla bulustum ettim. tek korkum beni tanıyan insanlardan biriyle- akrabaya falan denk gelmemek. o yuzden foto atmadan once soyle bir profilinde geziyorum. bizim oralardan olmadigi belliyse misal sivastaysa corumdaysa faaln yolluyorum