• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde hic utanması olmayan bir insan olarak eczaneden prezervatif alirken icime icime utanmistim. Eczacinin "oo aksam fikfik vaaar" dedigini duyar gibi hissettim ahdhdh
Ergenlikteyken bir dizide pedin eczaneden alındığını görünce şoke olmuştum.

Bugün prezervatifin eczaneden alındığını duyunca şoke oldum. :KK70:

Satılıyor, elbette alınır ama akla ilk eczane geliyor mu gerçekten?

Biz bir keresinde exle eczaneye ilaç almaya girmiştik hastaydı salak. Eczacı ilaçları verirken bu kasanin önünde prezervatif gördü farklı bir kutuydu bana gösteriyo bu ne diyo ben de parmağimla üstünü okuttum. "Alayım mı" demez mi gerizekali abdjsjsj
Ay benim bir kiz arkadasim tatile giderken (regl) geciktirici alacakmis. Diger bir erkek arkadasimiz götürmüş bunu eczaneye.
Kiz iceri girip geciktirici istemis. Eczaci sprey vermis ahshd bu hala anlamamis, nasil kullanacagim demis. Eczaci siz degil partneriniz kullanacak demis erkek arkadasimizi gösterip ahshdh
Erkek arkadasimiz diyor ki tum eczane dönüp bana bakti "sevgilisini geciktirici almaya gönderen koca yurekli adam" diye ahshdh

Yaaa Merve yaaaaa :KK70:
IMG_2550.webp

Ay benim bir kiz arkadasim tatile giderken (regl) geciktirici alacakmis. Diger bir erkek arkadasimiz götürmüş bunu eczaneye.
Kiz iceri girip geciktirici istemis. Eczaci sprey vermis ahshd bu hala anlamamis, nasil kullanacagim demis. Eczaci siz degil partneriniz kullanacak demis erkek arkadasimizi gösterip ahshdh
Erkek arkadasimiz diyor ki tum eczane dönüp bana bakti "sevgilisini geciktirici almaya gönderen koca yurekli adam" diye ahshdh
Aahahahha patladım😂

Nöbetçi eczaneler neden var sence?

Markette beyimizin istedigi yoktu, saat de gec oldugu icin nobetci eczaneye girmistim. Orada da yoktu gerci, ne bulduysam onu aldim artik napayim :D

Lan ndnxnxbbxhdhjd :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

my hope my hope ben deri altı implant öneriyorum, biraz korkunç görünüyor ama zahmetsiz ve uzun süreli kullanilabilmesi avantajı var
Bugün şöyle bir video izledim deri altı implantı ile ilgili. Ara kanamalar ya da tamamen adet kesilmesi olabiliyormuş. Güzel ve pratik bir yöntem görünüyor aslında ve 3 yıl boyunca koruma sağlaması güzel.

Bugün şöyle bir video izledim deri altı implantı ile ilgili. Ara kanamalar ya da tamamen adet kesilmesi olabiliyormuş. Güzel ve pratik bir yöntem görünüyor aslında ve 3 yıl boyunca koruma sağlaması güzel.

Bu garibim de hala konudan umutlu hdhdh

Markette beyimizin istedigi yoktu, saat de gec oldugu icin nobetci eczaneye girmistim. Orada da yoktu gerci, ne bulduysam onu aldim artik napayim :D
Markette elimizde prezervatifle sırada beklemektense eczacidan istemek daha mantikli yahu bir kişinin fikfiki öğrenmesi mi koca mahallenin öğrenmesi mi ahdjsjs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X