- 15 Aralık 2009
- 9.467
- 23.580
- 873
Ben ikna oldumsırf konu dışı olmasın diye )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikna oldumsırf konu dışı olmasın diye )
Bilmem ama çileklisi filan çok komik geliyo bana. Çilek kokulu penis nedir abi yaHangi marka daha iyi peki
Bide böyle parmağını sokup kontrol edenler varmış mesela delik mi değil mi diye
( sırf konu dışı olmasın diye )![]()
Ay üyeye cevap vereyim dedim napimBu garibim de hala konudan umutlu hdhdh
Ama böyle de olmaz ki ilk kez kullanıcam arkadaşlar hiç yardımcı olmuyorsunuzBilmem ama çileklisi filan çok komik geliyo bana. Çilek kokulu penis nedir abi ya
Sen yeni evlisin hadi ballisiii Öner bişilerBen ikna oldum![]()
Aksam gec saatte gidiyordum, evde kalmadigini fark etmis. Zaten markete girecektim, gelirken prezervatif de alir misin dedi.Beyimiz niye sipariş veriyor, kendisi almıyor?
Kendi mahallemdeki markere giremedim zaten ahaha beni esofmanla ekmek alirken goren insanlar seks hayatimi bilmesinMarkette elimizde prezervatifle sırada beklemektense eczacidan istemek daha mantikli yahu bir kişinin fikfiki öğrenmesi mi koca mahallenin öğrenmesi mi ahdjsjs
Bir şey söylemek istiyorum. Fotoğraf ifşası falan olmuş buna benzer bir konu.
Üye olduğum ilk senelerde isim analizi yapıyordum. Burada birçoğunuz isim soy isim söylediniz bana. Yaptığım analizlerin içinde çok büyük bir kesim tarafından tanınan bir üye bile vardı.
Yeminime kuran hiçbirinizin adını bile hatırlamıyorum.Kimlere analiz yaptıysam nick olarak hatırlıyorum sadece. Sizi kimselere ifşa etmedim, güveninizi boşa çıkarmadım. Haberiniz olsun, hakkınızda girmedim hiç.
![]()
Ben de hayatta giremezdim tam arka sırada ev sahibimin kenafir gözlerini düşündüm de şu an nooooKendi mahallemdeki markere giremedim zaten ahaha beni esofmanla ekmek alirken goren insanlar seks hayatimi bilmesin![]()
Ya zaten fotoğraf ifsasi cok cirkin ve rezil bir durum. Nolursa olsun, isterse sonrasinda kanlı bıçaklı olunsun, güvenilip gonderilen sey saga sola yayilmaz oyleBir şey söylemek istiyorum. Fotoğraf ifşası falan olmuş buna benzer bir konu.
Üye olduğum ilk senelerde isim analizi yapıyordum. Burada birçoğunuz isim soy isim söylediniz bana. Yaptığım analizlerin içinde çok büyük bir kesim tarafından tanınan bir üye bile vardı.
Yeminime kuran hiçbirinizin adını bile hatırlamıyorum.Kimlere analiz yaptıysam nick olarak hatırlıyorum sadece. Sizi kimselere ifşa etmedim, güveninizi boşa çıkarmadım. Haberiniz olsun, hakkınızda girmedim hiç.
![]()
Ben var mıydımBir şey söylemek istiyorum. Fotoğraf ifşası falan olmuş buna benzer bir konu hakkında.
![]()
Alisveris listesi: ekmek, sogan, prezervatif, patates, kayganlastirici, makarnaBen de hayatta giremezdim tam arka sırada ev sahibimin kenafir gözlerini düşündüm de şu an noooo![]()
2. İsim ekle demişimdir, 2. İsim asla istemiyormuşsundur kesin djdjjdnsEylül koyma çocuğun adıni demiştin bana.
Dinlemedik.![]()
Evli olsam görümcemin adı soyadını söylerdim. Fettan şirret biri dersen hee evet o doğru bildi derdimBir şey söylemek istiyorum. Fotoğraf ifşası falan olmuş buna benzer bir konu hakkında.
Yeminime kuran hiçbirinizin adını bile hatırlamıyorum.Kimlere analiz yaptıysam nick olarak hatırlıyorum sadece. Sizi kimselere ifşa etmedim, güveninizi boşa çıkarmadım. Haberiniz olsun, hakkınıza girmedim hiç.
![]()
Yoktun galibaBen var mıydım![]()
2. Isim zaten kimse koymasın lütfne2. İsim ekle demişimdir, 2. İsim asla istemiyormuşsundur kesin djdjjdns
Ne cesaret buradan böyle bir güven hissediyorlar anlamıyorum. Her şey olabilir.Ya zaten fotoğraf ifsasi cok cirkin ve rezil bir durum. Nolursa olsun, isterse sonrasinda kanlı bıçaklı olunsun, güvenilip gonderilen sey saga sola yayilmaz oyle
B*k atma 2. İsme2. Isim zaten kimse koymasın lütfne![]()