Doğuma Hazırlık paşa oğlumuza isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

saltas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
203
1
46
Diyarbakır
marhaba kızlar...
kaan ve ertuğrul arasında kararsız kaldık. eşim 2. isim olarak da yasin ismini düşünüyor. 2. isim hiç istemiyorum onu da kırmak istemiyorum. ama başka önerileriniz varsa listeye ekleyeyim.

Ben Paşa oğlunuzun Paşa ismini çok sevdim :)) şaka değil , gerçekten .Adı Paşa olan birine de rastlamıştım bir kaç yıl önce.Harfler ,tını çok güzel ve sevimli.

Ertuğrul adını tercih ederim ; dolu dolu ve çok da kullanılmayan efendi bir ad.Kaan güzel ama çok çok var yıllar yılı.

ayy çok hoşsunuz:) muhabbet kuşumuzun adı da paşa:) eşim subay eğer paşa dersek oğlumuza paşaları çok sevinir aslında:) ertuğrul benim de içime çok sindi. sadece bugün kardeşim biraz etkiledi. çok ağır bi isim dedi bebek için yaşlı amca ismi dedi:)

bende ilerde çocuğum olursa iki isim koymayı düşünüyorum ben iki ismide beğenmedim beğendiğim isimleri yazıyım sana

berker
çınar
eymen
batın
buğra
arda
yağız

Ama bebeklik yaşlarını ışık hızıyla geçiyor bu çocuklar nasıl olsa
Ben de Tunç ismini çok seviyorum .Ertuğrul adını da bana aynı çağrışımı yaptığı içn seviyorum sanırım.

yasin ismini illaki koyacam diyorsanız ali yasin.ahmet yasin.yasin efe.arda yasin.beraat yasin,ege yasin.doruk yasin.tuğrul yasin.burak yasin.deniz yasin.ömür yasin.

Tuna, emirhan, efekan isimlerini beğeniyorum ama yakın çevremde olduğu için koyamıyorum

ali yasir, ahmet aras, sarp arasında kaldık bizde.. eşimde beyazıt istiyo, beyaz deriz diyo, gülünce de kızıyo

Ben Burak ismini beğeniyorum erkeklerde; tabi sıradanlaştı artik bu isim diyorsanız Ertuğrul ismi hoş olabilir. Bu arada Allah bağışlasın paşanızı,sağlıklı musmutlu büyür inşallah:))

iki isim bencede düşünmeyin. annemin iki ismi var. ama sürekli kullandığı tek ismi. geçen hastanede kullanmadığı ismi ile 4 kez anons ettiler. bence sosyal hayatta büyük zorluk iki isim

hayırlı olsun, kucağınıza almak nasip olsun.
kaan çok var. bazen de kaan ve kağan olarak değişiyor.
ertuğrul çok güzel bir isim. belki yanlı yaklaşıyorum biraz ama ertuğrul amcam vardı, emniyet müdürüydü. boylu poslu, adil, sevecen bir insandı. dolu dolu geliyor bana ertuğrul ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…